5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

lord_keles

lord_keles

Üye
tugtul abi acaba arama ekranı c6 daki arama ekranımı bide sms okuyucu ve zip varma benim için onemlide...şimdiden teşekurler..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
mesaj okuyucu var ama zip yok arama ekranı aynısı

melih4423

melih4423

Üye
Ben yapacam da nasıl yapcam

_reflex_

_reflex_

Üye
MENÜ KLASÖRLERİ ÇOK KARISIK :( 4 dikey x 3 yatay ) menü daha süpe olur . tel gec acılıyo .. tus kilidi sürmeli olsa daha güzel olur . cepte tık temas kolay oluyo ama sürmeli de daha güvenli.

ama emeğine klavyene saglık . ugrasmıssın. java çok süper calısıyo.

<zxc

<zxc

Üye
crc hatası veriyo rardan çıkarırken yardım ein lütfen

yunus43

Üye
tuğrul bey öbncelikle yapmış olduğunuz çalışmaları takdir ederim bana daha geniş kapsamlı bir bilgi wermek için msn den konuşabilirmiyis benimkini weriyim siz [email protected] qerçekten yardımcı olursanız çok sewinicem bnmde 5800 war ama radyosu falan çalışmıyo sürümden dolayı o yüzden dedim ilgi we alakanız için şimdiden teşekkürler...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
tuğrul bey öbncelikle yapmış olduğunuz çalışmaları takdir ederim bana daha geniş kapsamlı bir bilgi wermek için msn den konuşabilirmiyis benimkini weriyim siz [email protected] qerçekten yardımcı olursanız çok sewinicem bnmde 5800 war ama radyosu falan çalışmıyo sürümden dolayı o yüzden dedim ilgi we alakanız için şimdiden teşekkürler...

ekledim kardeş [email protected] buda benim msn sende ekle konuşuruz

dalisy

Üye
yhaa cok guzelde ... ben 5800 a tuslar kılıtlndkten sonra saat ıstyrm bı turlu bulamadm yardımmmmmmmmmmmmm ltfnnn

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
ne saati slaytla açılan saat mi

ortioktay

ortioktay

Üye
eline emeğine sağlık yükledim güzel olmuş

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan ama artık malesef cfw işleriyle uğraşmıyorum uğraştırmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19 ve ~N.A.W.Y~
MidlandisBack

MidlandisBack

Üye
çok iyi çok başarılı üstad:sarıl:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeş

• Beğen
Tepkiler: MidlandisBack ve ~N.A.W.Y~
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kötüköylü arkadaşımız kendi kendini banlamıştır banlanmasının site yönetimiyle uzaktan yakından alaksı yoktur isteyen gidebilir kimseyi zorla burda tutmuyoruz paylaşım emek işidir asla karşılık beklenmez konu düzenlene kadar bir müddet kapanmıştır herkese iyi forumlar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
kötüköylü arkadaşımız kendi kendini banlamıştır banlanmasının site yönetimiyle uzaktan yakından alaksı yoktur isteyen gidebilir kimseyi zorla burda tutmuyoruz paylaşım emek işidir asla karşılık beklenmez konu düzenlene kadar bir müddet kapanmıştır herkese iyi forumlar

:oke:

Konu içeriği geri getirilerek konu yoruma tekrar açılmıştır.
İyi forumlar.

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
:oke:

Konu içeriği geri getirilerek konu yoruma tekrar açılmıştır.
İyi forumlar.

Kötüköylü arkadaşımızın yaptığına bişey demiyorum. Ama tugrul arkadaşın yaptığı şeyi saygıyla karşılamanız gerekir.Paylaşım emek işiyse adam emeğini geri çekmek istemiş ve siz konunun içeriğini geri getirerek yeniden açıyorsunuz , bu yaptığınız adamın emeğine saygısızlık olmuyor mu sizce lütfen düşünün bir öyle karar verin.

Paylaşımlarda emek beklenmez ancak paylaşım yapan kişiye yapılan yorumlarında kimsenin gururunu kıracak derecede olmamasına özen göstermesi lazım. Bu kadar kibirli vs konuşabiliyorsa kendi çok biliyor demektir o zaman o paylaşımdan yararlanmasın yada emeğe saygı göstermesini bilmeli bence. O yüzden konuyu açanı değilde yorum yapanlarıda takip etmeyi unutmayın derim. ( Büyük ihtimalle bu mesajda silinir.)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kötüköylü arkadaşımızın yaptığına bişey demiyorum. Ama tugrul arkadaşın yaptığı şeyi saygıyla karşılamanız gerekir.Paylaşım emek işiyse adam emeğini geri çekmek istemiş ve siz konunun içeriğini geri getirerek yeniden açıyorsunuz , bu yaptığınız adamın emeğine saygısızlık olmuyor mu sizce lütfen düşünün bir öyle karar verin.

Paylaşımlarda emek beklenmez ancak paylaşım yapan kişiye yapılan yorumlarında kimsenin gururunu kıracak derecede olmamasına özen göstermesi lazım. Bu kadar kibirli vs konuşabiliyorsa kendi çok biliyor demektir o zaman o paylaşımdan yararlanmasın yada emeğe saygı göstermesini bilmeli bence. O yüzden konuyu açanı değilde yorum yapanlarıda takip etmeyi unutmayın derim. ( Büyük ihtimalle bu mesajda silinir.)
Burası bir forum sitesidir ve belirli kuralları vardır açılan konuları herkes kafasına göre değişirse ne ortada site kalır ne yönetim kalır açılan konu maxicebe malolmuştur kişi üzerinde değişiklik yapabilir güncelleyebilir gerekirse söyler biz kaldırırız örneğin bir mütahit veya inşaatta çalışan biri işi bıraktığı zaman çekilin yaptığım evleri yıkıp gideyim diyormu burda fark gönül meselesi yine tugrul arkadaşımız kotukoyluyu maxicep yönetimi banladı diye fevri davranmıştır hatasının farkına varmıştır artık neyse herkese iyi forumlar

allemgullem

allemgullem

Üye
Öncelikle emeklerin için teşekkür ederim. Alkışlanası iş!

Benim sıkıntım şu: 5800mı flashlamadan önce Nokia Pc Suit programı aracılııyla rehberimi yedekledim. Sonra telefonuma ve hafıza kartıma dip format attım. Ardından flashlama islemini aşarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra kurulum yapmadan önce aldığım rehberi tekrardan telefonuma pc suit aracılığyla geri yükledim. Buraya kadar herşey normal..

Şimdi gelelim probleme; rehbere giriyorum ve bir kişiyi seçiyorum ve "favorilere al" diyorum. Favoriye aldığım kişi rehberin en üstünde görünmesi gerekirken hiç görünmüyor! O kişiyi göremediğim gibi masa üstünde kısayolunu attığım favorilere o kişiyi favori olarak atayamıyorum. :S

Sonra soft format attıktan sonra kendim elimle rehbere bi kişiyi girdiğimde sorun çözülüyor. Ama rehberimdekileri pc suit ile yükleyince sorun tekrarlıyor.. :S

Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum... Teşekkürler..:hmmm

dalisy

Üye
yha allah razı olsn eklemıssınde ben hıc bısey anlamadm bndan daha sade bı seklı yokmu kardesım yha tlfunumun bu sekılde olmasını cok ıstyrm bı yardm et be aqa bu adresten ulasrsn sevrnm [email protected]

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Burası bir forum sitesidir ve belirli kuralları vardır açılan konuları herkes kafasına göre değişirse ne ortada site kalır ne yönetim kalır açılan konu maxicebe malolmuştur kişi üzerinde değişiklik yapabilir güncelleyebilir gerekirse söyler biz kaldırırız örneğin bir mütahit veya inşaatta çalışan biri işi bıraktığı zaman çekilin yaptığım evleri yıkıp gideyim diyormu burda fark gönül meselesi yine tugrul arkadaşımız kotukoyluyu maxicep yönetimi banladı diye fevri davranmıştır hatasının farkına varmıştır artık neyse herkese iyi forumlar

Verdiğin örnek süpermiş anlaşma yapan mütahit veya işçi para karşılığında çalışıyor diye biliyorum ben ama arkadaşların para alarak birşeyler sunduklarını görmedim ben görebilen varsa bilgilendirsin özürümü dilerim.Konu Maxicebe mâl olmuş olabilir , ama en başında maxicebi maxicep yapan kullanıcılarıda bi düşünmeniz gerekir bence.. Benim fikrimdir bu.