tuğrul bey öbncelikle yapmış olduğunuz çalışmaları takdir ederim bana daha geniş kapsamlı bir bilgi wermek için msn den konuşabilirmiyis benimkini weriyim siz [email protected] qerçekten yardımcı olursanız çok sewinicem bnmde 5800 war ama radyosu falan çalışmıyo sürümden dolayı o yüzden dedim ilgi we alakanız için şimdiden teşekkürler...
kötüköylü arkadaşımız kendi kendini banlamıştır banlanmasının site yönetimiyle uzaktan yakından alaksı yoktur isteyen gidebilir kimseyi zorla burda tutmuyoruz paylaşım emek işidir asla karşılık beklenmez konu düzenlene kadar bir müddet kapanmıştır herkese iyi forumlar

Konu içeriği geri getirilerek konu yoruma tekrar açılmıştır.
İyi forumlar.
Burası bir forum sitesidir ve belirli kuralları vardır açılan konuları herkes kafasına göre değişirse ne ortada site kalır ne yönetim kalır açılan konu maxicebe malolmuştur kişi üzerinde değişiklik yapabilir güncelleyebilir gerekirse söyler biz kaldırırız örneğin bir mütahit veya inşaatta çalışan biri işi bıraktığı zaman çekilin yaptığım evleri yıkıp gideyim diyormu burda fark gönül meselesi yine tugrul arkadaşımız kotukoyluyu maxicep yönetimi banladı diye fevri davranmıştır hatasının farkına varmıştır artık neyse herkese iyi forumlarKötüköylü arkadaşımızın yaptığına bişey demiyorum. Ama tugrul arkadaşın yaptığı şeyi saygıyla karşılamanız gerekir.Paylaşım emek işiyse adam emeğini geri çekmek istemiş ve siz konunun içeriğini geri getirerek yeniden açıyorsunuz , bu yaptığınız adamın emeğine saygısızlık olmuyor mu sizce lütfen düşünün bir öyle karar verin.
Paylaşımlarda emek beklenmez ancak paylaşım yapan kişiye yapılan yorumlarında kimsenin gururunu kıracak derecede olmamasına özen göstermesi lazım. Bu kadar kibirli vs konuşabiliyorsa kendi çok biliyor demektir o zaman o paylaşımdan yararlanmasın yada emeğe saygı göstermesini bilmeli bence. O yüzden konuyu açanı değilde yorum yapanlarıda takip etmeyi unutmayın derim. ( Büyük ihtimalle bu mesajda silinir.)

Burası bir forum sitesidir ve belirli kuralları vardır açılan konuları herkes kafasına göre değişirse ne ortada site kalır ne yönetim kalır açılan konu maxicebe malolmuştur kişi üzerinde değişiklik yapabilir güncelleyebilir gerekirse söyler biz kaldırırız örneğin bir mütahit veya inşaatta çalışan biri işi bıraktığı zaman çekilin yaptığım evleri yıkıp gideyim diyormu burda fark gönül meselesi yine tugrul arkadaşımız kotukoyluyu maxicep yönetimi banladı diye fevri davranmıştır hatasının farkına varmıştır artık neyse herkese iyi forumlar