5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

bihterberk

Üye
kardeş 2 gündür sorunsuz kullanıyorum.yalnız 2 sorum var 1.si gelen çağrılarda buün hep zil bir kez çaldıktan sonra susuyor ama arama ekranda gösteriyor.Bu ram bow programı türkçe değil ve kullanamadım .Bu konuda da yrdımcı olmanızı isterim.Tekrar teşekkürler
2.si ise

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
mesajlara veya herhangi bir menüye örneğin rehber e girerken ekran kararıyor ve bu effeckt telefonu kasıyor onun dışında birşey göremedim bu dediğim şey düzeltilirse gayet güzel bi fw olmuş

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
mesajlara veya herhangi bir menüye örneğin rehber e girerken ekran kararıyor ve bu effeckt telefonu kasıyor onun dışında birşey göremedim bu dediğim şey düzeltilirse gayet güzel bi fw olmuş

arakadaşlar şunu belirtmek isterim ki bu yazılım ne kadar görsel ne kadar kullanışlı bir yazılım olursa olsun malesefki adam olmayacak ve oldurulamaaycak bir yazılım hepimiz sorunsuz 5800 in kendi yazılımı gibi bir yazılım bekliyoruz ama hala pnht ve ekibinden bi haber yok bizde elimizden geldiğince sizlerden gelen hatalara yoğunlaşıp bu hataların modları varsa ekleyip bir nebzede olsa sizleri memnun etmeye gayret göstriyoruz ha şunuda ilave edeyim bu hataları benim modladığım fw de verir başka fw de vermez ama diğer fw lerde de farklı hatalar verir bu bir gerçek yani velhasılı kelam ne yaparsak yapalım bu fw deki hatalar gitmez gidemez orjinal yazılım değil buna şükür deyip bazı hataları görmemezlikten gelmek bence en iyisi ve en doğru alınmış karar olucaktır haa dileyen böyle kullanır dileyen orjinale döner ama şunu unutmayalım orjinal yazılım çok sade ve basit olduğundan biraz at tan inip eşeğe binmek gibi olucaktır işte bende bu yüzden orjinale dönemiyorum :oke: herkese saygı ve en derin sevgilerimi sunar hepinize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim

bihterberk

Üye
bende ekran kararması sadece tema efekti açıkken oluyor.kapattım sorun yok gayette hızlı.Ama şu zil sorununa ve ram programının kullanımı hakkındaki çözümlere de ulaşırsak süper olacak

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 2 gündür sorunsuz kullanıyorum.yalnız 2 sorum var 1.si gelen çağrılarda buün hep zil bir kez çaldıktan sonra susuyor ama arama ekranda gösteriyor.Bu ram bow programı türkçe değil ve kullanamadım .Bu konuda da yrdımcı olmanızı isterim.Tekrar teşekkürler
2.si ise

sensörlerden aramalrı susturma kısmını kapat sorun kalmaz ramblowun türkçesi var ama belirli bir süre sonra kod istiyo nomıssız o yüzden ben pek kullanmıyom :oke:

bihterberk

Üye
sensörlerden aramalrı susturma kısmını kapat sorun kalmaz ramblowun türkçesi var ama belirli bir süre sonra kod istiyo nomıssız o yüzden ben pek kullanmıyom :oke:
Tuğrul kardeş denedim zil sesi ok.Teşekkürler.Yalnız bu ram prog.kullanılışını bi türlü yapamadım mesaj falan istiyor.Bi de spb weatheri masaüstüne nasıl atabiliriz

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
sbp weather widget destekliyse zaten ana ekranda seçneklerden içerik eklden spb wetahrein widgeti görünür ordan ekle dersin olur biter yalnız şehir seçimide hemen bulunduğun şehri görmeye bilir biraz uğraştırıyo kurcala çözersin

Free07

Free07

Üye
bu tuş kilidi çok güzel bence :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
evet diğeri baya uğraştırıyordu açmak için gene tuş kild anahtarı ile açmak zorunda kalıyorduk şimdi buna alıştım hemen elim menü tuşuna gdiyor hem saate bakıyorum hemde tuşları açıyorum çok kullanışlı

Free07

Free07

Üye
evet tuş kilidi cidden süper olmuş... aslında tuğrul kardeş şu fw den gereksiz bi kaç program var nokiayaya ait onları çıkarsan ve bildirimler, autoinstaller,keylock ve sohbetleri eklesen süper bir fw olacak gerçekten.

bihterberk

Üye
kardeş ovi suit güncelleme var diyor güncellersem sorun olur mu

--------------- Ekleme ---------------

Bu tuş kilidini ekrandan kilitleyen bir vidget veya menü vs yokmu

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
Şu tuş killidi olayını eskiye çevirsen iyi olur tam uyuz oldum cebimde tuş kilidi açılıp duruyor...

bihterberk

Üye
tuğrul kardeş ovi suit yeni tel güncellemesi istiyor yüklersem sorun olur mu

aliens

aliens

Üye
tuğrul kardeş ovi suit yeni tel güncellemesi istiyor yüklersem sorun olur mu

bence yüklemeyin.
Ovide telefon 5800 olarak ve yazılımı v20.0.043 olarak göründüğü için orijinal yazılıma dönersiniz.

tugrul_27 dostum,

birkaç şey gözüme çarptı. özelden mesaj attım sana; birkaç ekleme daha yapmak isterim.
- Modda eksik olarak gördüğüm yavaşlık cpu mod ile gayet iyi olacaktır. Resimlerde gezinirken kaydırdığında daha iyi anlayabilirsin. (özellikle TotalRecall takılıyor -ki benim için hayati önem arzediyor :ehe)
- Açmak için eklediğin tuş kilidi yerine eski kaydırma olması çok daha iyi olacak. Özellikle kaydırma olmasının avantajı cebinde veya masadan alırken açılmaması olacaktır.
- Ovi Maps ile ilgili bütün cfw lerde karşılaştığım sorun mevcut maalesef. Son released sürümü yayınlamıştım, onu bir şekilde ekleyebilirsen sorunumuz kalmaz diye düşünüyorum.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tuğrul kardeş 3 gündür kullanıyorum ve eskilerini söyleyeyim

1-web browserde bazen kendi kendine atıyor ama bu c6 ların hepsinde var
2-şarj bence biraz kısa gidiyor tam istediğim gibi değil
3-kamera çıkışında hafif kasmalar oluyor
4-Bence Setting Wizard Yardım Podcasting çevrimiçi paylaşım ovi müzik kaldırılmalı böylece daha çok hafıza kazanmış oluruz
5-Tuş Kilidini Bence Sürüklemeli Yap
bu ufak buglarıda hallettinmi çok süper yazılım olur :oke:

Free07

Free07

Üye
-ovi store yi güncelledim hiç bir sorunsuz yüklendi...
-bence bu tuş kilidi çok daha kullnışlı...
-evet kaydırma biraz yavaş gibi...
-autoinstaller, keylock, sohbetler ve bildirimlerin fw de gömülü olsaydı daha iyi olurdu...
-gereksiz bir kaç program da çıkarılabilir...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
değerli arkadaşalr isteklerinizi elbetteki yerine getirmek benim görevim bir modder olarak fakat ben her zaman herşeyin orjinali olsun istiyorum yani orjinallikten yana biriyim bu yüzden yazılımın içinden orjinal uygulamalrı kaldırmadım tuş kilidi gayet güzele benziyor tabi bu benim açımdan böyle ama sevmeyen arkadaşlar da var şuaralar yeni bir yazılım modlamayı pek düşünmüyorum desem yeridir işlerden dolayı biraz yoğunum gecem gündüzm bir birine girdi pek zaman ayıramıyorum ama boş bir vaktimde istekleriniz doğrultusundas bir yazılım modlamaya gayret gösteririm inş saygılarımla

kardeş ovi suit güncelleme var diyor güncellersem sorun olur mu

Bu tuş kilidini ekrandan kilitleyen bir vidget veya menü vs yokmu

gerek ovi suitten gerekse telein yazılım güncellemelrinden yeni yazılım vart uyarısını dikkate alıp yazılım yüklemeye çalışmayın ki zaten telefondan yüklemez ama ovi suitten yükler ama sakın yüklemeyin sana yeni yazılım var dediği 5800 ın orjinal v 52 yazılımı yükleme yapılmasın tuş kildi için keylock adında bir uygulama var onu tele kurup kısayolunu ana ekranda kısayollara eklersen ozman tek dokunuşla tuşları kilitlersin kolay gelsin :oke:

kvnc39

Üye
eline sağlık çok güzel bi yazılım hazırlamışsın gerçekten orjinal yazılımına döndürmüştüm telefonumu ama bu yazılım ile tekrar modladım ve gerçekten harika olmuş.başarılarının devamını dilerim..forumdaki en hoşuma giden yazılımın bu olduğunu söyleyebilirim

degirmenci01

Üye
bende senin modlarını takip ediyorum gerçekten emeğine sağlık. benim ve arkadaşomın teline yüklediğimde her iki telefondada sessiz modda titreşim problemi oluyor ya bazn hiç titremiyor yada kesik kesik dengesiz birtitreme oluyor telefon cebimde yan durduğunda ise titremeyi tamamiyle kesiyor veya elimize aldığımızda biraz hareketlibir şekilde aldığımızdatitreşimi kesiyor sanırım sensörlerin kontrolü ile ilgili birsorun var gib bir bakabilirsenz

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık çok güzel bi yazılım hazırlamışsın gerçekten orjinal yazılımına döndürmüştüm telefonumu ama bu yazılım ile tekrar modladım ve gerçekten harika olmuş.başarılarının devamını dilerim..forumdaki en hoşuma giden yazılımın bu olduğunu söyleyebilirim

güle güle kullan kardeşim :oke:

bende senin modlarını takip ediyorum gerçekten emeğine sağlık. benim ve arkadaşomın teline yüklediğimde her iki telefondada sessiz modda titreşim problemi oluyor ya bazn hiç titremiyor yada kesik kesik dengesiz birtitreme oluyor telefon cebimde yan durduğunda ise titremeyi tamamiyle kesiyor veya elimize aldığımızda biraz hareketlibir şekilde aldığımızdatitreşimi kesiyor sanırım sensörlerin kontrolü ile ilgili birsorun var gib bir bakabilirsenz

bi bakayım kardeşim senin için ilgilenicem :oke: