mesajlara veya herhangi bir menüye örneğin rehber e girerken ekran kararıyor ve bu effeckt telefonu kasıyor onun dışında birşey göremedim bu dediğim şey düzeltilirse gayet güzel bi fw olmuş
herkese saygı ve en derin sevgilerimi sunar hepinize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerimkardeş 2 gündür sorunsuz kullanıyorum.yalnız 2 sorum var 1.si gelen çağrılarda buün hep zil bir kez çaldıktan sonra susuyor ama arama ekranda gösteriyor.Bu ram bow programı türkçe değil ve kullanamadım .Bu konuda da yrdımcı olmanızı isterim.Tekrar teşekkürler
2.si ise

Tuğrul kardeş denedim zil sesi ok.Teşekkürler.Yalnız bu ram prog.kullanılışını bi türlü yapamadım mesaj falan istiyor.Bi de spb weatheri masaüstüne nasıl atabilirizsensörlerden aramalrı susturma kısmını kapat sorun kalmaz ramblowun türkçesi var ama belirli bir süre sonra kod istiyo nomıssız o yüzden ben pek kullanmıyom![]()
tuğrul kardeş ovi suit yeni tel güncellemesi istiyor yüklersem sorun olur mu
)
kardeş ovi suit güncelleme var diyor güncellersem sorun olur mu
--------------- Ekleme ---------------
Bu tuş kilidini ekrandan kilitleyen bir vidget veya menü vs yokmu

eline sağlık çok güzel bi yazılım hazırlamışsın gerçekten orjinal yazılımına döndürmüştüm telefonumu ama bu yazılım ile tekrar modladım ve gerçekten harika olmuş.başarılarının devamını dilerim..forumdaki en hoşuma giden yazılımın bu olduğunu söyleyebilirim

bende senin modlarını takip ediyorum gerçekten emeğine sağlık. benim ve arkadaşomın teline yüklediğimde her iki telefondada sessiz modda titreşim problemi oluyor ya bazn hiç titremiyor yada kesik kesik dengesiz birtitreme oluyor telefon cebimde yan durduğunda ise titremeyi tamamiyle kesiyor veya elimize aldığımızda biraz hareketlibir şekilde aldığımızdatitreşimi kesiyor sanırım sensörlerin kontrolü ile ilgili birsorun var gib bir bakabilirsenz