5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

iboca

Üye
Slm arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum bide 5800 navigation varmış arasındaki fark ne bilmiyrum acaba 5800 hakında donuyo diyolar dorumu alimi acama 5800 mo 5800 navigatonmu tercihiniz nedir bide antepteyim ben acaba nerden alim teknosamı bamukmu bide disbirötör diyolar anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

Cvb bekliyom arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN [email protected]

Ali Emre Çirik

Üye
al ama bence az daha paranı biriktir c6 yada c7 al alcaksandan teknosadan al

Ali Emre Çirik

Üye
müzik player çalışıyormu

ahmet meço

ahmet meço

Üye
tugrul senden bu fw nin:bye2: v52.0.101 i ni yapmanı istiyecem senin fw lerin çok iyi

ibyz07

Üye
Bişey söyliyeceğim abilerim
ben 5800 v52 kullaniyorum c6 almak masrafli olduğu için cfw ile c6 gibi yapasim var ama daha önce denedim jaf la telefon açilmadi şimdi bu telefonuda çöpe atasim yok phoenix e biraz güveniyor gibiyim telefonumu c6 yapasim var evet

görüşlerinizi bekliyorum

dready112

dready112

Üye
Bişey söyliyeceğim abilerim
ben 5800 v52 kullaniyorum c6 almak masrafli olduğu için cfw ile c6 gibi yapasim var ama daha önce denedim jaf la telefon açilmadi şimdi bu telefonuda çöpe atasim yok phoenix e biraz güveniyor gibiyim telefonumu c6 yapasim var evet

görüşlerinizi bekliyorum
v60a yükseltip onlarca c6 cfw'sini flashlamak varken neden bunlarla uğraşıyorsun ki ? ayrıca en kolay jafla flashlarsın, telefonu çöpe atma gibi bi riski de yok. beceremezsen bile orijinal fw'yi flashlayıp kurtarırsın telefona bi şey olmaz.

Ayrıca, yıllanmış konuyu hortlatmışsın :D bunun linkleri falan da hep ölmüştür :D