iboca
Üye
Slm arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum bide 5800 navigation varmış arasındaki fark ne bilmiyrum acaba 5800 hakında donuyo diyolar dorumu alimi acama 5800 mo 5800 navigatonmu tercihiniz nedir bide antepteyim ben acaba nerden alim teknosamı bamukmu bide disbirötör diyolar anlamadım
--------------- Ekleme ---------------
Cvb bekliyom arkadaşlar
SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN [email protected]
Cvb bekliyom arkadaşlar
SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN [email protected]
v52.0.101 i ni yapmanı istiyecem senin fw lerin çok iyi
bunun linkleri falan da hep ölmüştür