dostum inlee sağlık çok güzel olmuş önce piplisini kurdum fakat nivagasyon prg syngc çalışmadı şimdi pipsizini kurdum henüz denemedim benim soracağım appuidviewer paylaşaiilbrmisiniz çokar adım ama sitede bulamadımkısayolları değiştirmek istioyrum ama olmayınca olmuyor
QuickInfo Widget'i :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Error sending cmd data...
Error sending cmd data...
Error writing cmt...
bu nedir yaaa
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: V ICPR72_10w25.3
11-10-10
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 52.0.007
VariantSW: V 52.0.007
Prodcode: 0579269
Setting test mode...
Setting FACTORY...
Operation took 0 minutes 7 seconds...
Done!
Done!
sonunda yükledim ama şimdide telefona ekran gelmiyor titriyor ama görüntü yok telefonun şarjı du napcez
Daha önce de dediğim gibi, jaf'ı kaldırın, orj. firmware dosyasını da kaldırın. C:\Program Files\ altından ODEON klasörünü komple silin.
Jaf'ı kurarken admin yetkisiyle çalıştırıp yükleyin(vista ve win7), antivirüs programını devre dışı bırakın ve yükleyin
Sonra C:\Program Files\ODEON\USB Driver klasörü altından exe ve txt dosyası hariç tüm dosyaları kopyalayıp Windows\System32 klasörü altına kopyalayın.
Sonrasında orj. firmware dosyasını yükleyin. Arkasından ortak dosyalar.exe'yi yükleyin. Son olarak kullanacağınız sürüm dosyasını yükleyin.
Bu şekilde flash işlemini gerçekleştirin.
Telefonunuzun açılmaması sorun değil, pilini çıkartıp 5sn bekleyip tekrar takın, sonra şarja takıp deneyin. Oluyorsa sonra yükleme yaparsınız. Olmuyorsa dediğim yolla tekrar yükleme deneyin. Bu şekilde yüklemeyle temiz ve iyi olacaktır merak etmeyin.
Wi-fi ile internete bağlanıyorum ama msn e girince tl gidiyor. Hatsız moda geçirincede girmiyor. Ne yapmam lazım?
Hangi msn programını kullanıyorsanız onun ayarlarına bakın. Telefonla ilgili bir şey değil. Eğer benim verdiğim msn uygulamasını kullanıyorsanız onda böyle bir olay yok. Çok uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntıya rastlamadım.
Arkaplanda çalışan başka uygulamaları veya msn uygulamanızı denetleyin.