Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
Ram 50mb boştayken telefon ramblow killme falan temizlediğim halde artmıyo fazla fazla uygulama açıp kapatıncada 40 civarına düşüyo boşta olsa bile bunlar olmasa iyi ama şu yanını çok sevdim opera nimbuzz müzik çalar joikuspot mesajlar bunların hepsi açıken ram 13mb falandı normalde bitmesi lazım 10mb altına inince uygulama kapatıyo zaten hiçbişi olmadı gayette hızlı bende 70 mb değil ram bide 70olsa demekki bu kadar şey açıkken oyun da oynayabilicem :D

yeni versiyonda değerler biraz geri çekildi diye biliyorum sideffect açıklama yapacaktır yine sana :oke:

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Bende kullanıyorum aynı yazılımı. Bende ramblow uygulaması ile ram değerli açılışta 73mb'dan kullanım esnasında 55-58mb arasında değişiyor. Daha da altına inmedi. Kullandığınız uygulamalar yüzünden böyle olduğu zaten belli. O yüzden uygulamaları kontrol altında tutmanızda yarar var.

Tema efektleri dahi çalışırken min. düzeyde ram yemesi için ayarlandı. Ama unutmayalım ki, rompatcher'da çalıştırdığınız her patch bile ram yemektedir.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam eline sağlık gerçekten güzel fw ama çoğu yerde nickini yazman iyi olmamış ya teli kullanırken tel sanki benim değilde başka biriin biriymiş gibi hissediyorum ya her yerden senin nick çıkıyo :) ama onun haricinde herşey çok güzel gerçekten :oke: bi gün onlraı silipte tekrar çıkarırsan fv yi yükleyeceğim hemen :)

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
ustam eline sağlık gerçekten güzel fw ama çoğu yerde nickini yazman iyi olmamış ya teli kullanırken tel sanki benim değilde başka biriin biriymiş gibi hissediyorum ya her yerden senin nick çıkıyo :) ama onun haricinde herşey çok güzel gerçekten :oke: bi gün onlraı silipte tekrar çıkarırsan fv yi yükleyeceğim hemen :)

E hocam ne yapalım, izinsiz kullanımı engellemek için öyle bir şey yapmıştım. Biraz fazla o sayfa farkındayım ama hatırlarsan ona rağmen aşırılıp, o arayüz değiştirilip verilmişti.

Neyse canım, fikrinize saygı duyuruyorum tabiki. ;)

omer9035

Üye
ben bugün 4 kere başka fw ler yükledim c6 falan ama tele format atıp hafıza kartına da atıp sizin fw yi tekrardan yükledim biraz ağır geldiği için başka fw leri denemiştim ama böyle yapıp kurduktan sonra çok hızlı olduğunu farkettim hata yine bendeymiş özellikle telefonun açılma hızı acayip olmuş tabiri caizse lap diye açılıyo herşey güzel ama benim bir sorunum var bluspactum gaget larını kök dizine kopyalayıp açmama rağmen daha sonra yeniden başlatmama rağmen aktif olmadılar acaba nerede hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün 4 kere başka fw ler yükledim c6 falan ama tele format atıp hafıza kartına da atıp sizin fw yi tekrardan yükledim biraz ağır geldiği için başka fw leri denemiştim ama böyle yapıp kurduktan sonra çok hızlı olduğunu farkettim hata yine bendeymiş özellikle telefonun açılma hızı acayip olmuş tabiri caizse lap diye açılıyo herşey güzel ama benim bir sorunum var bluspactum gaget larını kök dizine kopyalayıp açmama rağmen daha sonra yeniden başlatmama rağmen aktif olmadılar acaba nerede hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

İyi günlerde kullanın hocam, beğenmenize sevindim. Açılışı da hızlı olsun diye uğraştık zaten farketmenize sevindim :oke:

Yükleme dosyalarında sıkıntı olmuş olabilir. Normal şartlarda bluespectrum veya diğer flash ev ekranlarını çalıştırdığınızda restart sonrasına o seçiliyken direk çalışır. Bu noktada hiç bir sıkıntı yoktur.

Farklı dosyalarla yükleme yapıp, bluespectrum dosyalarını almamış olabilirsiniz.

mole70

Üye
dostum inlee sağlık çok güzel olmuş önce piplisini kurdum fakat nivagasyon prg syngc çalışmadı şimdi pipsizini kurdum henüz denemedim benim soracağım appuidviewer paylaşaiilbrmisiniz çokar adım ama sitede bulamadımkısayolları değiştirmek istioyrum ama olmayınca olmuyor

yusuf_53

Üye
Error sending cmd data...
Error writing cmt...

bu nedir yaaa

--------------- Ekleme ---------------

Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: V ICPR72_10w25.3
11-10-10
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 52.0.007
VariantSW: V 52.0.007
Prodcode: 0579269
Setting test mode...
Setting FACTORY...
Operation took 0 minutes 7 seconds...
Done!
Done!

sonunda yükledim ama şimdide telefona ekran gelmiyor titriyor ama görüntü yok telefonun şarjı du napcez

tkgenc

Üye
Wi-fi ile internete bağlanıyorum ama msn e girince tl gidiyor. Hatsız moda geçirincede girmiyor. Ne yapmam lazım?

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
dostum inlee sağlık çok güzel olmuş önce piplisini kurdum fakat nivagasyon prg syngc çalışmadı şimdi pipsizini kurdum henüz denemedim benim soracağım appuidviewer paylaşaiilbrmisiniz çokar adım ama sitede bulamadımkısayolları değiştirmek istioyrum ama olmayınca olmuyor

QuickInfo Widget'i :

Error writing cmt...

bu nedir yaaa

Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: V ICPR72_10w25.3
11-10-10
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 52.0.007
VariantSW: V 52.0.007
Prodcode: 0579269
Setting test mode...
Setting FACTORY...
Operation took 0 minutes 7 seconds...
Done!
Done!

sonunda yükledim ama şimdide telefona ekran gelmiyor titriyor ama görüntü yok telefonun şarjı du napcez

Daha önce de dediğim gibi, jaf'ı kaldırın, orj. firmware dosyasını da kaldırın. C:\Program Files\ altından ODEON klasörünü komple silin.

Jaf'ı kurarken admin yetkisiyle çalıştırıp yükleyin(vista ve win7), antivirüs programını devre dışı bırakın ve yükleyin

Sonra C:\Program Files\ODEON\USB Driver klasörü altından exe ve txt dosyası hariç tüm dosyaları kopyalayıp Windows\System32 klasörü altına kopyalayın.

Sonrasında orj. firmware dosyasını yükleyin. Arkasından ortak dosyalar.exe'yi yükleyin. Son olarak kullanacağınız sürüm dosyasını yükleyin.

Bu şekilde flash işlemini gerçekleştirin.

Telefonunuzun açılmaması sorun değil, pilini çıkartıp 5sn bekleyip tekrar takın, sonra şarja takıp deneyin. Oluyorsa sonra yükleme yaparsınız. Olmuyorsa dediğim yolla tekrar yükleme deneyin. Bu şekilde yüklemeyle temiz ve iyi olacaktır merak etmeyin. ;)

Wi-fi ile internete bağlanıyorum ama msn e girince tl gidiyor. Hatsız moda geçirincede girmiyor. Ne yapmam lazım?

Hangi msn programını kullanıyorsanız onun ayarlarına bakın. Telefonla ilgili bir şey değil. Eğer benim verdiğim msn uygulamasını kullanıyorsanız onda böyle bir olay yok. Çok uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntıya rastlamadım.

Arkaplanda çalışan başka uygulamaları veya msn uygulamanızı denetleyin.

tkgenc

Üye
Hangi msn programını kullanıyorsanız onun ayarlarına bakın. Telefonla ilgili bir şey değil. Eğer benim verdiğim msn uygulamasını kullanıyorsanız onda böyle bir olay yok. Çok uzun zamandır kullanıyorum bir sıkıntıya rastlamadım.

Arkaplanda çalışan başka uygulamaları veya msn uygulamanızı denetleyin.

Telefondaki msn i kullanmaya çalıştım olmadı. Facebook programınada girmiyor ondada bağlantı hatası veriyor.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm 3.parti uygulamalar size tavsiye edebileceğim fazla bir şey yok. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan ilk sizsiniz. Kendi ayarlarınızı ve uygulamalarınızı kontrol etmeniz gerekir. Benim verdiğim msn uygulaması orj. uygulamadır. Bu tarz bir sıkıntısı yoktur. Ama kurduğunuz ve kullandığınız diğer uygulamar sıkıntı çıkartıyor olabilir.

mustafa

mustafa

Üye
sitede mesaj sayısı az olan kullanıcılar ne kadar çoğaldı böyle yau. kıllanmamak elde değil. :hmmm

ahmet.220

Üye
slm kardeş ben bu wf ye efektler yapıyorum hiçbirşey olmuyor ve mesaj okuyucu ykleyemiyorum yüklesemde gözükmüyor ne yapabilirim yardımcı olursan sevnirim

Trismegistos

Üye
Yazılımı Çok Beğendim Ama Beni Vazgeçiren Tek Şey Reklam Panosu Halini Alacak Olması Telefonun Beğenmedim Değil Tercihen Sevmiyorum Reklamları Core Dosyasını Düzenlemeyi Denerim Belki

MFive

MFive

Üye
Tşkürler 9 tane hs ile 73 mb ram müthiş dayıı :D

mıttık

Üye
ya tek sorun yaşayan ben miyim???bwn yükledim v1.1 olanını ancak yazılanlar ve ekran görüntüleri ile hiçbir alakası yok samsung widget çalışmıyor beyaz ekran kalıyor hfıza kartına hiçbirşey gelmedi haritalar 3.06 değil webden sürekli atıyor daha google a bile doğru düzgün girilmiyor uyg. açık simgesi mavi bir halka bahsedilen gibi yeşil olan şey değil ram değil 70 50yi bile zor görüyo tema efekleri çok ağır.......ve daha fazlası ayrıca *#0000# yapınca v1.2 filan yazıyo versiyon kısında normal v52 yazıyo ve yükleme yaparken 5800 euro 2 turkey black değil red çıkıyo black seçeneği yok......eğer gerçekten bu fw doğruysa v1.1 yükleyen arkadaşlar bana bi açıklasın şu olayı yada link yanlışsa düzeltilsin

mustafa

mustafa

Üye
ya tek sorun yaşayan ben miyim???bwn yükledim v1.1 olanını ancak yazılanlar ve ekran görüntüleri ile hiçbir alakası yok samsung widget çalışmıyor beyaz ekran kalıyor hfıza kartına hiçbirşey gelmedi haritalar 3.06 değil webden sürekli atıyor daha google a bile doğru düzgün girilmiyor uyg. açık simgesi mavi bir halka bahsedilen gibi yeşil olan şey değil ram değil 70 50yi bile zor görüyo tema efekleri çok ağır.......ve daha fazlası ayrıca *#0000# yapınca v1.2 filan yazıyo versiyon kısında normal v52 yazıyo ve yükleme yaparken 5800 euro 2 turkey black değil red çıkıyo black seçeneği yok......eğer gerçekten bu fw doğruysa v1.1 yükleyen arkadaşlar bana bi açıklasın şu olayı yada link yanlışsa düzeltilsin

v1.1 de samsung widget yok ki arkadaşım 5 tane ev ekranı var.

mıttık

Üye
yanlış yazmışım 1.2 ve ayrıca orda samsung widget diye bi seçenekte var...

Trismegistos

Üye
Bende Yükledim Çalışmadı Hiç Açılmadı Telefon Yani İlk Kendi Düzenlemem Dolayısıyla Sandım Orjinali Yükledim Gene Olmadı 73 Ram Cazip Gelmişti Ama BlackStar'a Geri Dönüş Yaptım N8 İkonları Ekledim Hoş Oldu Yani :D

Üst Alt