bu nasıl iş ya orjinal v52 belirtilen klasöre yükledim ardından Trailblazer_v3.3.2_ hedef dizine çıkarttım değişiklik yapalımmı sorusuna evet dedim jafı çalıştırdım.manuel flash dead usb factıry set işaretldim crt 308 kaldırdım use ini den rm 356 nokia 5800 seçtim mcu-ppm-ape varianttan dosyaları gözterdim flash dedim tele power kısa süreli tuttum yükleme oldu.ama telim açılmadı bende phoneix le tekrar telime hayat verdim orjinal yükledim.bunun ya tam yükleem açıklamasını yapın yada yayınlamayın.ne olur
bu nasıl iş ya orjinal v52 belirtilen klasöre yükledim ardından Trailblazer_v3.3.2_ hedef dizine çıkarttım değişiklik yapalımmı sorusuna evet dedim jafı çalıştırdım.manuel flash dead usb factıry set işaretldim crt 308 kaldırdım use ini den rm 356 nokia 5800 seçtim mcu-ppm-ape varianttan dosyaları gözterdim flash dedim tele power kısa süreli tuttum yükleme oldu.ama telim açılmadı bende phoneix le tekrar telime hayat verdim orjinal yükledim.bunun ya tam yükleem açıklamasını yapın yada yayınlamayın.ne olur
4x4 Menü düzeni c6 cfw'lerinde olur.Normal v52'de olmaz.bunun 4*4 tam ekran menülüsü yok mu kardeş
eminmisin ben gördüm diye hatırlıyorum4x4 Menü düzeni c6 cfw'lerinde olur.Normal v52'de olmaz.
eminmisin ben gördüm diye hatırlıyorum
ayrıca sorun yaşayanlar için kısa bir anlatım yapacağım kendi kullandığım yöntem 
Dosya yöneticisi yok mu ben bulamadımda
ya rar kodu ne ben nasıl yüklücem bunu sifre olmadan
dostum fwyi şimdi kurdum güzele benziyor fakat bluespect. ev ekranı gadget dosyasını diğer ev ekranlarını denerken üzerine yazdırdığım için yanlışlıkla sildim. Rica etsem onu paylaşır mısın tekrar hard format atmak istemiyorum telefonu baya bi kendine getirdim.
ya telefonu bi türlü flaşlayamadım herşeyi tam olarak yaptım ama flaşladıktan sonra ekran ışıkları gidiyo ekranda hiçbişey gözükmüyo yardım pls ??

hocam benim tek sorunum yedeklediğim numaraları mesajları geri yükleyemedim :S geri yükle dediğimde sanki hiç yedekleme yapmamış gibi boş gösteriyor oysa hafıza kartında kayıtlı :S :S