Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
ustam fwye program dalan gömmeyi engelledin mı? Bi kaç program ekleyecektim olmadı bi türlü ya ? Bu arada reklamsiz olsa çok daha güzel olacak fw ya :)

Reklam mı? Ne reklamı? Diğer olayı da anlamadım?

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşım bu süper birşey herkeze tavsiye ederim gerçekten muhteşem bir fw hele o vivaz ekranına bayıldım arkadaşım heryerde aynı n97 widggetli ekran ama bu farklı hemde orjinal:naughty:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ya yabancılar bile sizin gibi degil.

bir fw yaptınız köse bucak sakladınız.ne gecti eline ??

berkcan_0

berkcan_0

Üye
peki tel şuanda hacklendimi

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu süper birşey herkeze tavsiye ederim gerçekten muhteşem bir fw hele o vivaz ekranına bayıldım arkadaşım heryerde aynı n97 widggetli ekran ama bu farklı hemde orjinal:naughty:

Güle güle kullan kardeşim :oke:

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
ya yabancılar bile sizin gibi degil.

bir fw yaptınız köse bucak sakladınız.ne gecti eline ??

:bilmm

Yani bir noktada aşırılarak kamuya hizmet yolu açıldığı iyi oldu diyorsunuz ? :ehe Belirtmekte fayda var, bu benim ilk yazılımım değil, Hepsini de yayınlamıştım. Siz görmediniz anlaşılan.

İyi günlerde kullanın...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

peki tel şuanda hacklendimi

yazılım pnht'nin vermiş olduğu orj. installserver.exe ile hack'lidir. Artı bunun haricinde farklı uygulama mod'ları da yazılıma dahildir. Yükleme esnasında bir sıkıntı çıkmaz. Tabi yüklediğiniz uygulamada bir sorun yoksa...

@doodlez;

Aynen dediğin gibi kardeşim... Bu gece yetişemedim desem yeridir... neyse.. sağlık olsun :hmmm

DoodLez_06

Üye
mustafa

mustafa

Üye
her işte bir hayır vardır. yükleyip kullanan arkadaşlar şükretsin böyle bir cfw kullandığı için. görüp görebileceğiniz en iyi cfw :oke:

sideffect daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :ehe

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
her işte bir hayır vardır. yükleyip kullanan arkadaşlar şükretsin böyle bir cfw kullandığı için. görüp görebileceğiniz en iyi cfw :oke:

sideffect daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :ehe

Estağfurullah hacım, öyle demeyelim. Elbette daha iyisi olabilecek hatta olan yazılımlar vardır. Bunu da onların arasına sokabildiysek ne mutlu... :aha::oke:

berkcan_0

berkcan_0

Üye
bence bu forumun en iyi cfw si okadar cfw denedim hiçbiri tatmin etmedi hele o flash ekranlar telefonu bazen vivaz sanıyorum valla ama biraz fazla şarj yer gibime geliyor ee okadarda olacak artık bukadar hıza ve görselliğe gerçekten süper olmuş tebrikler

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
bence bu forumun en iyi cfw si okadar cfw denedim hiçbiri tatmin etmedi hele o flash ekranlar telefonu bazen vivaz sanıyorum valla ama biraz fazla şarj yer gibime geliyor ee okadarda olacak artık bukadar hıza ve görselliğe gerçekten süper olmuş tebrikler

Çok teşekkür ediyorum kardeşim, iyi günlerde kullan. Evet, flash ev ekranları malesef biraz fazla pil yiyor ama görselliğe değiyor açıkcası. Bende seviyorum ;)

mustafa

mustafa

Üye
Arkadaşlar şimdi sizlere kendi kullandığım yolu anlatıyorum. Orj. v52 RM-356.exe dosyasını kullanmadan yükleyeceğiz :oke:

1-Öncelikle navifirm yardımıyla 0573741 product code lu fw dosyalarını indiriyoruz.
2-İnen bu dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 içerisine atıyoruz. (Yoksa siz oluşturun klasörleri)
Uyarı: 64 bit işletim sistemi kullananlar C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 içerisine atacak...

3-İndirdiğiniz TrailBlazer "Ortak dosyasını" ve "seçtiğiniz versiyon dosyasını" C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 yolunu göstererek çıkan uyarı ekranından Yes to all düğmesini tıklayıp yükleyin.

4-Şimdi jafta gerekli kısımları seçip use ini den rm-356 yı seçtiğinizde bütün ışıklar yanacak. Flash' a basarak işlemi başlatın.

5-Aksilik çıkmazsa telefonunun bi süre sonra hazır hale gelecektir iyi kullanımlar.

Not: Önceden Orj. v52 RM-356.exe dosyasını indirip kuranlar bu yöntemi deneyip sonucu yazsınlar. Çünkü Orj. v52 RM-356.exe dosyasını yükleyince burdan C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 görüyordu diye hatırlıyorum.

Jafla ilgili probleminiz olursa kendimce hazırladığım ve bi çok kişinin işine yarayan konuma göz atabilir. Burdan;

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/jaf-cozumleri-316551.html

nereharme

nereharme

Üye
teşekkürler dostum. Dediğin yolla gadget dosyasını kopyaladım. fw de şimdilik bir problem yok temennim daha farklı şekilde geliştirebilmen ki sende bu potansiyel var.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum. Dediğin yolla gadget dosyasını kopyaladım. fw de şimdilik bir problem yok temennim daha farklı şekilde geliştirebilmen ki sende bu potansiyel var.

Teşekkürler kardeşim, iyi günlerde kullan. :oke:

Bu benim ya 4 ya da 5. yazılımım oldu. Artık bu işlerden yoruldum. O yüzden en kapsamlı olabilecek v52'yi yaparak jübilemi yapmak istedim. Yani bu işlere pek devam edesim yok. Yaptığım işten kendimde memnun olarak kullanıyorum.

Burası ile çok aram yoktu, malum bazı şeyler vs. o yüzden beni burada pek bilen yoktur. Özellikle bütün paylaşımlarım dh'de oldu.

Artık bütün birikimlerimi, cfw yapımı vs. ayar, mod, uygulama yol, yordam yöntem hepsini mekanımızda isteyenlere anlatıcam. Sıra onlarda. İnşallah benden daha güzel işler çıkartacaklardır eminim. :oke:

erdovan

Üye
hocam daha önce de yazılım atmıştım ama b windows 7 de problem sanırım birinci sayfadaki verilen jaf ı yükledim fakat usb driver dosyalarının icinde exe ve txt dosyasını göremedim yanlış birsey yapmakta istemiyorum v52 orj.yazılımı yükledim ortak dosyaları yükledim jafı kurdum denilen dosyaları bulamadım bir aksilik varmı sizce teşekkürler

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ram en fazla 61mb gördüm ben hiç 70 lere çıkmadı programlarımı yükliyincede 50mb civarında ramblow ile temizlediğim halde :s

jozzef88

Üye
Şu ana kadar denediğim şüphesiz ki en iyi FW. Emeğine sağlık. Teşekkürler

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Ram 50mb boştayken telefon ramblow killme falan temizlediğim halde artmıyo fazla fazla uygulama açıp kapatıncada 40 civarına düşüyo boşta olsa bile bunlar olmasa iyi ama şu yanını çok sevdim opera nimbuzz müzik çalar joikuspot mesajlar bunların hepsi açıken ram 13mb falandı normalde bitmesi lazım 10mb altına inince uygulama kapatıyo zaten hiçbişi olmadı gayette hızlı bende 70 mb değil ram bide 70olsa demekki bu kadar şey açıkken oyun da oynayabilicem :D

Üst Alt