sideffect333
Üye
ustam fwye program dalan gömmeyi engelledin mı? Bi kaç program ekleyecektim olmadı bi türlü ya ? Bu arada reklamsiz olsa çok daha güzel olacak fw ya![]()
Reklam mı? Ne reklamı? Diğer olayı da anlamadım?
ustam fwye program dalan gömmeyi engelledin mı? Bi kaç program ekleyecektim olmadı bi türlü ya ? Bu arada reklamsiz olsa çok daha güzel olacak fw ya![]()
arkadaşım bu süper birşey herkeze tavsiye ederim gerçekten muhteşem bir fw hele o vivaz ekranına bayıldım arkadaşım heryerde aynı n97 widggetli ekran ama bu farklı hemde orjinal![]()

kafası rahattı. günde 200 den fazla mesaj yazıyor şu an. kendi aramızdayken herkz ne yapacağını biliyordu ve o kadar zamanın pc başında ölmemesini sağlıyordu.ya yabancılar bile sizin gibi degil.
bir fw yaptınız köse bucak sakladınız.ne gecti eline ??
peki tel şuanda hacklendimi
ya yabancılar bile sizin gibi degil.
bir fw yaptınız köse bucak sakladınız.ne gecti eline ??

Belirtmekte fayda var, bu benim ilk yazılımım değil, Hepsini de yayınlamıştım. Siz görmediniz anlaşılan.
peki tel şuanda hacklendimi

@Doodlez;
Aynen dediğin gibi kardeşim... Bu gece yetişemedim desem yeridir... neyse.. sağlık olsun![]()

her işte bir hayır vardır. yükleyip kullanan arkadaşlar şükretsin böyle bir cfw kullandığı için. görüp görebileceğiniz en iyi cfw
sideffect daha iyisini yapana kadar en iyisi bu![]()

bence bu forumun en iyi cfw si okadar cfw denedim hiçbiri tatmin etmedi hele o flash ekranlar telefonu bazen vivaz sanıyorum valla ama biraz fazla şarj yer gibime geliyor ee okadarda olacak artık bukadar hıza ve görselliğe gerçekten süper olmuş tebrikler

Estağfurullah hacım, öyle demeyelim. Elbette daha iyisi olabilecek hatta olan yazılımlar vardır. Bunu da onların arasına sokabildiysek ne mutlu...![]()

teşekkürler dostum. Dediğin yolla gadget dosyasını kopyaladım. fw de şimdilik bir problem yok temennim daha farklı şekilde geliştirebilmen ki sende bu potansiyel var.