Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
sırasıyla samsung widget-parmak kullanımı-rehber çubuğu-tam sayfa-temel ev ekranları yer alıyor.....samsung widgettede ev ekranı yok beyaz bir görüntü sadece

--------------- Ekleme ---------------

bu aradz orj. oyunlar kaldırılmamış hala üzrinde music bar da accel swtch yok çevrimiçi paylaşım hala duruyor music player 15.2 değil

burdan bütün foru yöneticilerine diyoru ya bu konu düzeltilsin ya doğru bilgi verilsin fw hakkında milleti mağdur etmesin yada konu çöpe taşınsın

mustafa

mustafa

Üye
sırasıyla samsung widget-parmak kullanımı-rehber çubuğu-tam sayfa-temel ev ekranları yer alıyor.....samsung widgettede ev ekranı yok beyaz bir görüntü sadece

bu aradz orj. oyunlar kaldırılmamış hala üzrinde music bar da accel swtch yok çevrimiçi paylaşım hala duruyor music player 15.2 değil

burdan bütün foru yöneticilerine diyoru ya bu konu düzeltilsin ya doğru bilgi verilsin fw hakkında milleti mağdur etmesin yada konu çöpe taşınsın

beceremediğin şeyde neden konuyu suçluyorsun onlarca insan kurdu bu cfw yi. kendi beceriksizliğini konuya mâl etme.

v1.1 diyorsun samsung widget diyorsun. 1.1 de sadece 5 ev ekranı var. ya yalan söylüyorsun ya da yapamıyorsun suçu konuya buluyorsun. verdiğim linkte anlattığım yolu izle yap bakalım bi

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-10-ram-83-2-hafiza-5-461213.html#post3219847

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi

Komiksin arkadaşım... :oke:

Tşkürler 9 tane hs ile 73 mb ram müthiş dayıı :D

Güle güle kullan kardeşim :oke:

karyada

Üye
Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık ancak RomPatcher v2.6 (son sürüm) da ihtiyaç duyduğum Remowe Record Tone seçeneği mevcut değil. Dahili bileşen olduğu için de Pus versiyonu ile güncelleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

telepati75

telepati75

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler.dosyaları indirdim en kısa zamanda kurup deneyeceğim.:oke:

masterhasyou

Üye
teşekkürler kardeşim fw çok güzel ve hızlı yanlız ben notları bulamadım onu çıkardınmı yoksa benim telde bir kayıklık mı oldu anlamadım.

mıttık

Üye
arkadaşlar hatamı farkettim jaf phoneix in içindeki dosyaları görüyormuş orda saçma bi fw vardı daha önce deneyip kaldırdığım benzerliği farkedince bende kontrol ettim ve gerçektende oymuş adını vermek istemiyorum şimdi ancak dosyalar commonfiles ın içindeki products rm356 klasörüne çıkarttığı için jaf bunları görmüyormuş önce sideeffect ten sonrada herkesten özür dilerim fw sorunsuz

omer9035

Üye
bu fw yi yapanlardan Allah razı olsun ekran ışığını orta seviyeye getirdim ve bugün 3. gün bu esnada sürekli wifi açık ve de arada müzik dinliyorum falan felan arkadaşlar c6 falan hikaye vodafone ev ekranı kullanıyorum çok kullanışlı ve de şarj uzun gidiyo telefon hızı muazzam seviyede arttı ve de en önemlisi internette gerçekten çok hızlı diğer fw lerde teli yere atasım geliyodu yok hafıza bilmemnesi yok donmalar falan 5 gün falan oldu galiba tel arap atı gibi sanki sonradan daha fazla performans göstermeye başladı sadece teşekkür amaçlı yorum yazmak istedim övgüyü fazlasıyla hakediyosunuz

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hatamı farkettim jaf phoneix in içindeki dosyaları görüyormuş orda saçma bi fw vardı daha önce deneyip kaldırdığım benzerliği farkedince bende kontrol ettim ve gerçektende oymuş adını vermek istemiyorum şimdi ancak dosyalar commonfiles ın içindeki products rm356 klasörüne çıkarttığı için jaf bunları görmüyormuş önce sideeffect ten sonrada herkesten özür dilerim fw sorunsuz

Eyvallah kardeşim, kabul ettim iyi günlerde kullan :oke:

bu fw yi yapanlardan Allah razı olsun ekran ışığını orta seviyeye getirdim ve bugün 3. gün bu esnada sürekli wifi açık ve de arada müzik dinliyorum falan felan arkadaşlar c6 falan hikaye vodafone ev ekranı kullanıyorum çok kullanışlı ve de şarj uzun gidiyo telefon hızı muazzam seviyede arttı ve de en önemlisi internette gerçekten çok hızlı diğer fw lerde teli yere atasım geliyodu yok hafıza bilmemnesi yok donmalar falan 5 gün falan oldu galiba tel arap atı gibi sanki sonradan daha fazla performans göstermeye başladı sadece teşekkür amaçlı yorum yazmak istedim övgüyü fazlasıyla hakediyosunuz

Estafurullah. İyi günlerde kullanın. :oke:

alone45

alone45

Üye
CRC failed in the encrypted file RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 (wrong password ?)
Unexpected end of archive

rardan cıkartırken su hatayı aldım acaba doğru rar kodu nedir alttakini elimle yazdım olmadı copy yaptım olmadı

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen mesajınızdan şifreyi silerek hangi versiyonda sıkıntı yaşadığınızı yazar mısınız? kontrol edeyim

alone45

alone45

Üye
sildim 9hs haritalıyı kurdum 3,2 olanı jafta kurulum tamamlanıyor sonunda telefon acılmıyor 5800 red kullanıyorum black denedım red denedım acılmadı en sonunda kendı yazılımını yukledım öyle acıldı sizlerin yüklediği versiyon nedir yada sizin önerceğiniz versiyon nedir?

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Benim önereceğim bir versiyon diye bir şey yok. Ben hepsini tek tek test edip onaylamadan vermem. Ayrıca vermiş olduğunuz şifre o sürüm için doğrudur, bir hata söz konusu değil. Zaten hepsinin şifresi aynı.

Bunun haricinde bir kaç mesaj üstte aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş vardı. Dilerseniz ne dediğine bir bakın...

Toplamda elinizde dosyalar açılınca 4 adet dosya olacak. Bunları önceden yüklemiş olduğunuz orj. yazılım dosyasının açıldığı yere kopyalayıp yapıştıracaksınız. Sonra jaf'ta euro 2 black turkey seçeceksiniz. P.code sonu 41 olan. Sonra o 4 dosya ile yükleme yapacak.

Yanlış dosyalarla yükleme yaptığınız için bu sorunu yaşıyorsunuz...

alone45

alone45

Üye
Konuda başında anlatıldığı gibi ilk olarak (1. Orj. v52 RM-356.exe dosyasını indirin) bu dosyayı indirip kurdum zaten bu da orajinal yazılımı.Daha sonra (Version 3.2
9HS- Mod, Haritalar v3.06
sizin yaptıgınız modu indirdim(siz elinizde 4 dosya buluncak diyuosunuz ama verdiğiniz bütün dosyaları indirdim 2 dosya var elimde) ve ilk indirdiğim yazılımın üstüne kurdum tümüne evet diyerek.Videoyu nerden baksanaz 15 20 kez izlemişimdir tabiri caizse şimdi gözüm kapalım yaparım jar ayarlarını orda zaten bir sıkıntı yok ayarlar yapıldıktan sonra Euro 2 black turkey v52 seçtim olmayınca aynı şekilde Euro 2 Red(Telim kırmızı) seçtim flashladım kurulum hatasız tamamlandı son olarak done uyarısını aldıktan sonra teli açmaya çalıştım power tusuna bastıgımda sadece bi titreme oldu ve tel açılmadı.İlk basta indirilen yazılımı kurunca telefon acılıyor.Her şey anlattıgınıza göre.Şuan hala deniyorum aynı durum dosyayı defalarca indirdim aynı sorun devam ediyor bu arada diğer arkatasta aynı sorunu yasamıs sizin dediklerinizide yaptım kopmle kaldırdım jafı odeon dosyalarını sildim tekrar kurdum durum yine aynı.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Konuda başında anlatıldığı gibi ilk olarak (1. Orj. v52 RM-356.exe dosyasını indirin) bu dosyayı indirip kurdum zaten bu da orajinal yazılımı.Daha sonra (Version 3.2
9HS- Mod, Haritalar v3.06
sizin yaptıgınız modu indirdim(siz elinizde 4 dosya buluncak diyuosunuz ama verdiğiniz bütün dosyaları indirdim 2 dosya var elimde) ve ilk indirdiğim yazılımın üstüne kurdum tümüne evet diyerek.Videoyu nerden baksanaz 15 20 kez izlemişimdir tabiri caizse şimdi gözüm kapalım yaparım jar ayarlarını orda zaten bir sıkıntı yok ayarlar yapıldıktan sonra Euro 2 black turkey v52 seçtim olmayınca aynı şekilde Euro 2 Red(Telim kırmızı) seçtim flashladım kurulum hatasız tamamlandı son olarak done uyarısını aldıktan sonra teli açmaya çalıştım power tusuna bastıgımda sadece bi titreme oldu ve tel açılmadı.İlk basta indirilen yazılımı kurunca telefon acılıyor.Her şey anlattıgınıza göre.Şuan hala deniyorum aynı durum dosyayı defalarca indirdim aynı sorun devam ediyor bu arada diğer arkatasta aynı sorunu yasamıs sizin dediklerinizide yaptım kopmle kaldırdım jafı odeon dosyalarını sildim tekrar kurdum durum yine aynı.

Kardeş Ortak Dosyalar nerede? Başlığı bir daha okurmusun? Orada ne yazıyor iyi bak, orj. yazılım dosyasını yükledikten sonra, ortak dosyalar ve sürüm dosyası diyor değil mi?

karyada

Üye
Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık ancak RomPatcher v2.6 (son sürüm) da ihtiyaç duyduğum Remowe Record Tone seçeneği mevcut değil. Dahili bileşen olduğu için de Pus versiyonu ile güncelleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

cevabınızı bekliyorum üstadım

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Yapacağınız şey çok basit. İstediğiniz tüm veya bir patch'i indirin, sonra h.kartındaki Patches klasörüne atın. Hepsi bu?

blomberg

blomberg

Üye
C6 yazılımı yok mu bu fw de

erdovan

Üye
kardeş güzel yazılım tebrikler su rem i nasıl cıkarabiliriz 70 üstüne teşekkürler

Üst Alt