kardess flsh live ev erkranını yapamamışsın k.b sürekli donuo snin dediklerinin hepsini uyguladım hiç biri olmuo bozuk bir fw dier hersey gsl ama bi tek o ev ekranı donuo olmuor
Öncelikle şu dilimizi ki biz ona Türkçe diyoruz, güzel kullanmayı öğrenin sonra yazın. Sorunuza gelince, bunun cevabı yok, çünkü böyle bir soru yok. Kaale alınmayacak bir şey. Yani diyeceğim, hı hı evet... emim öyledir
--------------- Ekleme ---------------
eline saglık kardeşim çok hoş çalışma olmuş birde ben daha önce teli hızlı şarj kullanarak şarj ediyodum 10 saat sürmüyodu yalnız senin cfw ni yükledikten sonra ve normal şarj aleti kullandıktan sonra tel nerdeyse 2.güne girecek halla fuul dolu önceden dolu gösteriyodu ama konuşma yapınca şarj bitiyordu hızlı şarj danmı kaynaklanıyordu acaba
cevabın için şimdiden teşekkürler a e o .
Valla hızlı şarj aletinden de olabilir, o zaman kullandığınız yazılımdan kaynaklı da olabilir.
Benim bu zamana kadar yaptığım tüm v52 modlarında Allaha şükür şarj sıkıntısı çeken olmadı. Durum şöyle ki, çoğu insan hızlı olsun diye piyasada bulunan modları bakmadan incelemeden basıyor yazılıma. Tamam hızlanıyor ama yazılımın ve şarjın anası ağlıyor.
Ben bu modda ise cpu mod var, fakat köküne kadar değil. Akıllı, sade ve ayarında bıraktım. Bundanda etkili olabilir.
teşekkür quick info içinmümkünse bir sorum yada ricam olcak sideffect gadgeti çok güzel fakat ana ekrana menüyü ve arama tuşunu nasıl koyabilirim ayrıca kısayolları çoğaltabilirmiyim onunda shortcuz düzenleme dosyası varmı varsa ve paylaşırsan ben kullanabilirsem süper olur veya başka bir yolu varsa onuda anlatabilirsin teşekkür ederim
ve ayrıca sideeffect gadgetinde ne yaptıysam numara çeviripte arama yapmayı bulamadım rehber dışına çıkamadım
Malesef kardeşim, o ev ekranının düzenlenme gibi bir şansı yok. Duvarkağıdı ve kısayolları ne ise o. Bende şans eseri fla dosyasına ulaşmıştım. Şimdi desen nerede bakmam lazım.. Bulursam veririm, ayıpsın
Ha numara çevirme olayı ise, menüdeyken yeşil tuşa bas, nokianın garip bir özelliği