Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

ossan001

Üye
kardess flsh live ev erkranını yapamamışsın k.b sürekli donuo snin dediklerinin hepsini uyguladım hiç biri olmuo bozuk bir fw dier hersey gsl ama bi tek o ev ekranı donuo olmuor

emirkan25

emirkan25

Üye
eline saglık kardeşim çok hoş çalışma olmuş birde ben daha önce teli hızlı şarj kullanarak şarj ediyodum 10 saat sürmüyodu yalnız senin cfw ni yükledikten sonra ve normal şarj aleti kullandıktan sonra tel nerdeyse 2.güne girecek halla fuul dolu önceden dolu gösteriyodu ama konuşma yapınca şarj bitiyordu hızlı şarj danmı kaynaklanıyordu acaba
cevabın için şimdiden teşekkürler a e o .

mole70

Üye
teşekkür quick info içinmümkünse bir sorum yada ricam olcak sideffect gadgeti çok güzel fakat ana ekrana menüyü ve arama tuşunu nasıl koyabilirim ayrıca kısayolları çoğaltabilirmiyim onunda shortcuz düzenleme dosyası varmı varsa ve paylaşırsan ben kullanabilirsem süper olur veya başka bir yolu varsa onuda anlatabilirsin teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür quick info içinmümkünse bir sorum yada ricam olcak sideffect gadgeti çok güzel fakat ana ekrana menüyü ve arama tuşunu nasıl koyabilirim ayrıca kısayolları çoğaltabilirmiyim onunda shortcuz düzenleme dosyası varmı varsa ve paylaşırsan ben kullanabilirsem süper olur veya başka bir yolu varsa onuda anlatabilirsin teşekkür ederim
ve ayrıca sideeffect gadgetinde ne yaptıysam numara çeviripte arama yapmayı bulamadım rehber dışına çıkamadım:allalla:

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
kardess flsh live ev erkranını yapamamışsın k.b sürekli donuo snin dediklerinin hepsini uyguladım hiç biri olmuo bozuk bir fw dier hersey gsl ama bi tek o ev ekranı donuo olmuor

Öncelikle şu dilimizi ki biz ona Türkçe diyoruz, güzel kullanmayı öğrenin sonra yazın. Sorunuza gelince, bunun cevabı yok, çünkü böyle bir soru yok. Kaale alınmayacak bir şey. Yani diyeceğim, hı hı evet... emim öyledir

eline saglık kardeşim çok hoş çalışma olmuş birde ben daha önce teli hızlı şarj kullanarak şarj ediyodum 10 saat sürmüyodu yalnız senin cfw ni yükledikten sonra ve normal şarj aleti kullandıktan sonra tel nerdeyse 2.güne girecek halla fuul dolu önceden dolu gösteriyodu ama konuşma yapınca şarj bitiyordu hızlı şarj danmı kaynaklanıyordu acaba
cevabın için şimdiden teşekkürler a e o .

Valla hızlı şarj aletinden de olabilir, o zaman kullandığınız yazılımdan kaynaklı da olabilir.

Benim bu zamana kadar yaptığım tüm v52 modlarında Allaha şükür şarj sıkıntısı çeken olmadı. Durum şöyle ki, çoğu insan hızlı olsun diye piyasada bulunan modları bakmadan incelemeden basıyor yazılıma. Tamam hızlanıyor ama yazılımın ve şarjın anası ağlıyor.

Ben bu modda ise cpu mod var, fakat köküne kadar değil. Akıllı, sade ve ayarında bıraktım. Bundanda etkili olabilir. :oke:

ve ayrıca sideeffect gadgetinde ne yaptıysam numara çeviripte arama yapmayı bulamadım rehber dışına çıkamadım:allalla:

Malesef kardeşim, o ev ekranının düzenlenme gibi bir şansı yok. Duvarkağıdı ve kısayolları ne ise o. Bende şans eseri fla dosyasına ulaşmıştım. Şimdi desen nerede bakmam lazım.. Bulursam veririm, ayıpsın :oke:

Ha numara çevirme olayı ise, menüdeyken yeşil tuşa bas, nokianın garip bir özelliği :aha:

xRooTx

Üye
ben yedeklemiş olduğum rehberimi geriye yükleyemiyorum...

pRime.

pRime.

Üye
süper bi cfw teşekkürler

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Eline sağlık kardeşim bugüne kadar kullandığım en stabil fw olmuş ellerine sağlık başarılarının devamını diliyorum ve not olarak şunları ekliyorum media bar eski hali yerine yeni yalini ekleseydin daha iyi olurdu ev ekranlarını ya ikiye düşür yada teke düşür hızda sorun yok ztn maşallak tel uçuyo :D bide aramayerini n8 gibi yaparsan sunrise yi geçersin benden söylemesi tekrar başarılarının devamını diler dediklerimi yapılmış bir fw bekleriz :D Şimdiden kolay gelsin sideeffect :D

erdovan

Üye
arkadaşlar kim ne derse desin güzel bir fw tema efektleri olsun hızı olsun hak yememek lazım yapamayan arkadaşlar bilgi eksikliginden sorun yasıyorlar sanırım aradıgımız bircok özelligi arkadaş kendi zevkine göre hazırladıgı fw de toplamış bize vermiş yapabildigi bu daha iyisini bulan yükler olay bu ve sanırım teşekkürü fazlasıyla hakkediyor hazırlayan arkadaş arkadaşım eline koluna saglık teşekkürler

mustafa

mustafa

Üye
ossan001, hakettiğini buldun. daha türkçeyi düzgün kullanamıyorsun telefonu nasıl kullacaksın... neyse.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Yazdığınız güzel şeyler için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, arthur, constantine, erdovan. :oke:

Şunu demem gerekir ki, C6 üzerinden bahsedilen uygulamaların port edilmesi neredeyse imkansız şu an için. Bende yapmayı çok isterdim ama malesef uğraşmak çok zor.

Ayrıca, benim kimseyle yarışım yok arkadaşlar. Nomad kardeşimde güzel bir cfw ile c6 yolunda ilerliyor. Ne güzel işte, hepimiz için seçenekler çoğalıyor böylece... :d:

----

**

leventgaat

Üye
fw yi yükledim gerçekten çok hızlı.seri.yanlız nokiadan mesaj geldi defalarca tıklamam rağmen açılmıyor.sizdede böyle bir sorun oldumu.9HS yükledim acaba diğer seri yüklesem sorun kalkarmı.teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tartışmayı fazla uzatmayalım lütfen..

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
sideeffect kardeşim bu cfw nin aynısını 1 deişiklik yaparak buraya koyarmısın oda c6 mod yani tek ekran modu wiggetler falan yaparsan çok güzel olur ya bunu kullancak oluyom çok karışık geliyo bi el atarsan süper olur ya.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ama o söylediğin senin direk C6 mod'lama işine giriyor, sıfırdan bir yazılım yapmak gerek onun için. Bunun sürümü ise v52. Bende yalan yok, C6 ile uğraşacak vaktim, zamanım yok. Zaten bildiğin en işi iyi yap demişler, ben v52 üzerinde iyiyim, C6 üzerinde çalışmam gerekir. :(

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Kardeşim yaparsan gerçekten çok tutulur ya cfw çok stabilve güzel ama sadece karışık yani Yapmanı bekliyorum yada bana senin ki gibi cfw yapmama yardım edermisin

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bu fw nin ram ını beğendim ram yüksek ve benim için çok önemli ram c6 fw lerde ram çok düşük oluyor :aha: bunun tek eksiği c6 ev ekranı ve şu c6 fw lerinde siyah symbian^3 teması var onu nerden bulabilirim acaba şu tema:

:islik

leventgaat

Üye
fw yi yükledim gerçekten çok hızlı.seri.yanlız nokiadan mesaj geldi defalarca tıklamam rağmen açılmıyor.sizdede böyle bir sorun oldumu.9HS yükledim acaba diğer seri yüklesem sorun kalkarmı.teşekkürler

sideffect333 kardeş benim soruma yanıt verdmedin bu mesaj açılmama sorunu benimlemi ilgili.fw çok güzel çalışıyor.şu ana kadar başka bir problemle karşılaşmadım.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
bu fw nin ram ını beğendim ram yüksek ve benim için çok önemli ram c6 fw lerde ram çok düşük oluyor :aha: bunun tek eksiği c6 ev ekranı ve şu c6 fw lerinde siyah symbian^3 teması var onu nerden bulabilirim acaba şu tema:

:islik

Kardeşim o tema ile ilgili malesef bir bilgim yok. Ama şunu yapabilirsin, kullandığın o c6 yazılımını açıp içerisinden o temayı alabilirsin :oke:

sideffect333 kardeş benim soruma yanıt verdmedin bu mesaj açılmama sorunu benimlemi ilgili.fw çok güzel çalışıyor.şu ana kadar başka bir problemle karşılaşmadım.

Kardeşim kusura bakma, gözümden kaçmış. Anlaşılan o sorun sadece sende olmuş. Yani ben böyle bir şey görmedim, ortamala 1400 üzerinde download var, başka kimsede böyle bir şey demedi bu şekilde. Bence müsait bir zaman yazılımı tekrar yükle, ama aşamalara dikkat ederek. Bir sıkıntı olmuş olabilir.

reddevilmt_

Üye
Eline,emeğine sağlık ,bu fw ne dışarıdan samsung widget lı flash ev ekranı temin edebilirmiyiz,yada türkçe flash ev ekranlarını nereden bulabiliriz.?

Ciddi anlamda emek ve zaman harcanan bu fw için tekrar tekrar teşekkürler.

mustafa

mustafa

Üye
11 günde 5370 gösterim maşallah emeğine sağlık side üstad bence forumun en iyi v52 cfw si. konu da zaten çok açık anlaşılıyor ram miktarı da hafızası da orta da emeğine sağlık

Üst Alt