Nokia C7 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [03.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

inanc609

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyei yaptıktan sonra telefona format atılmış gibi tüm içerikler ( telefon rehberi,mesajlar,uygulamalar,müzikler,resimler vb.) silinir mi? Bu güncellemeyi yapanlar bana kesin bilgi verirlerse çok sevinirim. Ona göre günceledikten sonra telefonumdaki verilerin kaybolmasını istemiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Yahu arkadaşlar bide müzikçalar arka planı değişti demişsiniz nasıl değişti ne değişiklik var. Ben güncellemeyi yaptım ama aynı

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyei yaptıktan sonra telefona format atılmış gibi tüm içerikler ( telefon rehberi,mesajlar,uygulamalar,müzikler,resimler vb.) silinir mi? Bu güncellemeyi yapanlar bana kesin bilgi verirlerse çok sevinirim. Ona göre günceledikten sonra telefonumdaki verilerin kaybolmasını istemiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Yahu arkadaşlar bide müzikçalar arka planı değişti demişsiniz nasıl değişti ne değişiklik var. Ben güncellemeyi yaptım ama aynı

wifi ile güncellemede silinme vs. olmadı.

--

müzik çalardan kasıt müzik çalar ekran koruyucusu

inanc609

Üye

yavuz2032

Üye
arkadaşlar bende güncellemeyi yükledim. ingilizce opldu ve türkçe yok yardım edin lütfen.......

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
müzikçalar ekran koruyucusunda bi süre sonra benim renkler kayıyo sizdede öylemi acaba

memolee1905

memolee1905

Üye
face den video izlemek için ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz

Starsley

Sosyal ağa gir hesabına yani paylaşılan bi videoya tıkla izle

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bir zamanlar öyleydim, artık MobilBekcisi'ndenim :)
Donanımhaberdeki havalı yönetici dall.malardan teki GeceBekcisi ustaya yanlış yaptı yaNlış... Oh ne iyi oldu onlara böyle bir değeri kaybettiler....Biz hep senleyiz usta bunu bil.......
Ve evet GeceBekcisi'ne Laf Yok....:nono:

Üst Alt