General Mobile Discovery Yetikilisinden Cevaplar

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Yetikilisinden Cevaplar
1.SORU GÜNCELLEME

>>>Güncelleme gelecek mi bundan sonra? 4.2 mi tekrar güncellenecek, yoksa android 4.3 mü gelecek?

<<<Evet güncellemeler gelecek. 4.3 gelmeyecek, direkt 4.4 KİTKAT GELECEK çalışmalar sürüyor.



2.SORU PC SUİTE

>>>GM Pc Suite yapacak mı? Mesela birisi telefonu formatlamak istedi, birşey oldu takıldı dondu. internetten custom rom ya da orijinal rom atmak istemiyor. GM nin pc suit i olsa oradan yükler orijinal rom u. siz de vermiyorsunuz internete orijinal romları. servise gitmesi gelmesi de 1-2 hafta sürüyor.

<<<Şu anda PC Suite çalışmamız yok. ama sizin gibi istekte bulunan müşterilerimiz var düşünebiliriz. Müsterilerimiz sorun yaşarlarsa yazılım için bize yollasınlar 1 hafta içinde telefon geri döner ellerine. internete vermiyoruz romları. Herhangi bir şekilde Rom atarlarsa garantiden çıkar telefonları. Rom Sayacını sıfırlasalar bile biz anlarız...



3.SORU ÖLÜ PİXEL

>>>Ekranda aşırı biçimde bir ölü pixel çıkma olayı varmış.
<<<Standda 4 tane var telefondan bakın ölü pixel var mı hiçbirinde. Şimdi en pahalı telefonda bile çıkıyor ölü pixel. Çıkmamasının garantisini veremeyiz. Ölü pixel sıkıntısı yaşayanlar 30 gün içinde servise yollarsa değişim olacaktı yeni telefonla.
>>>Ölü pixel için servise yollayanlar da kavga dövüş edip lanet okuyorlar. Servis kırk dereden kırk su getiriyormuş değişim yaptırmamak için. Bir arkadaş siyah ekranda 5, beyaz ekranda 2 tane ölü pixel var diye yollamış 30 gün içinde; servis ekranın renk ayarlarıyla oynayıp geri yollamış ve ekranı değiştirdim demiş. Arkadaş da ben ekran değişimi değil ürün değişimi istiyorum 30 gün dolmadı, renkleri kötü olmuş ekranın deyince, servis ekranı değişmedik renk ayarını yaptık falan filan demiş. Tamam telefonu çekemeyip kötüleyenler de var ama bunun hakkında ne diyeceksiniz.
<<<(Net cevap alamadım arkadaşlar) Çürük yumurta çıkacaktır elbet arada... O konu hakkında bilgimiz yok...



4.SORU YÜRÜRKEN MÜZİĞİN DURMASI

>>>Bazı arkadaşlar telefon dururken sorun olmadığını, yürürken müziğin durduğunu, sıkıntı olduğunu söylemişler. kendi içinden çıkan mikrofonlu kulaklık la da samsung un mikrofonlu kulaklığıyla da denemişler aynıymış. ama mp3 kulaklığı taktıklarında hiçbir sorun kalmıyormuş. soket dandik diyen de var kulaklığa suç bulan da.
<<<Kendi içinde verdiğimiz kulaklık kaliteli bir kulaklık. soketle ilgili de bir sorun yok. Şöyle birşey var kulaklık radyo anteni görevi görüyor. eğer temassızlık yaparsa radyodan ses cızırtılı bozuk gelecektir ve sonunda radyo kapanacaktır.
>>>Sorun radyoda değil müzik çalarda...
<<<!!DİKKAT ARKADAŞLAR!! Açıkçası ilk gelen seride bu sorun var. Ve de sorunu çözemedik. sebebini bile bulamadık ki çözelim.



5.SORU USB SOKETİNİN KOLAY KIRILMASI

>>>USB soketleri çatır çalır kırılıyormuş. Kendi içinen çıkan kablo zorluyor diyenler de var soket dandik diyenler de.
<<<Eğer nazik kullanırsanız birşey olmaz ama telefonu şarja takıp kabloyu ortalık yere gerip, sonra da kabloya takılıp ayağınıza dolanıp duvara uçup çarparsa kırılır tabiki (SİNİRLENDİ GALİBA :D)
>>>Tamam telefonu hayvan gibi kullanan da var ama çok duyduk kırılma olayını. Ve de servis 100tl istiyormuş direkt.
<<<Eğer garantiye girerse serviste anakart değişimi yapılıyor. Girmezse ücretin 50tl olması lazım.
>>>İlk başta 50tl idi 100 oldu galiba.. Ben soket değişiyor diye duymuştum. anakart mı değişiyor?
<<<Evet anakart değişiyor. (Arkadaşlar ben inanmadım anakart ın 50 tl ye değiştiğine. anakart ı 50 tl gibi bir miktarsa telefon nasıl 650-700tl ??? soket değişiyor işte.)



6.SORU 4 ÇEKİRDEĞİN DE ÇALIŞMAMASI, 3 ÇEKİRDEĞİN ÇALIŞMASI

>>>Forumdaki androidden anlayan arkadaşlar telefon dururken 1, uygulama ve oyunlarda 3 çekirdeğin çalıştığını; 4. çekirdeğin hiç çalışmadığını söylüyorlar. custom rom larla 4. çekirdeği açmışlar. mesela GAMERZrom.
<<<Hayır 4 çekirdek te aktif telefonda. Antutu Benchmark a bakın 4 ü de çalışıyor. Real Reacing 3 var benim telefonumda (discovery doğal olarak adamın teli) gayet akıcı oynanıyor. 4 çekirdek olmasa aynanabilir mi.
>>>Evet oynanır. Xperia SP de 2 çekirdek var. 1000-1500 tl aralığının kral telefonu o. bütün oyun ve uygulamaları çatır çatır oynatıyor.
<<<Bilmiyorum o telefonu...

7.SORU ASPHALT 8 VE FİFA 2014 ÜN İNDİRİLEMESİ

>>>ASPHALT 8 ve bir oyunu daha indiremiyorlarmış uygulama dükkanından.
<<<Evet asphalt 8 ve fifa 2014. fifa ücretsiz dağıtıldığı için çok indirmek isteyen oluyor. haberimiz var bunlardan. gerekli yerlere bildirdik düzeltilmesi için.



8.SORU KAMERANIN PEMBE FOTOĞRAF ÇEKMESİ

>>>Kameranın bi sorunu var galiba pembe çekiyor fotoğrafları. Donanımsal mı yazılımsal mı? Yazılımsal birşey galiba güncelleştirme yaptıktan sonra ortaya çıkan da olmuş
<<<Aslında o fotoğraf kalitesini arttırmak için yaptığımız birşeydi. beyaz bir duvarı falan çekince oluyor o pembeleşme . benim telefonumda yok.
( galiba kaş yapacaz derken göz cıkarmışlar)



9.SORU DH GİBİ FORUM SİTELERİNDE CEVAP VERİLMESİ

>>>Dh de sayfanız var ve Discovery ile dolu tamamen. oradaki insanların sorunlarına ve sorularına cevap vermenizi öneriyorum. müşteri memnuniyeti için ve orada karalama propagandası yapan kişilere karşı iyi olacaktır.
<<<DH yi takip ediyoruz zaten ajanlarımız var :D(aynen güldü adam) ama orada 2 tane konu açıldı 200 er sayfa oldular herhalde hepsine cevap vermek için bir kişinin sadece bu işi yapması lazım. bu telefon zaten en çok satan 2. telefon oldu 2013 de.
(bu cümleden şunu anlarım. bi rehavete kapılmışlar. müşteriyi memnuniyeti diyorum adama 1 kişinin sürekli dh de insanlara yardımcı olmasını gereksiz görüyor ve hava atıyor resmen en çok satılan telefonuz zaten uğraşmamıza gerek yok diye...)



10.SORU BOŞ YER MİKTARLARINDAKİ FARKLILIK

>>>4 gb lık olan modelde 2,5gb ı sistem kullanıyor da; 16gb lık olan modelde niye 4gb ı sistem kullanıyor. ikisi de aynı yazılım değil mi?
<<<Windows u 2-3 sene kullanın windows klasörü olacaktır 25-30 gb. android de de aynı kullandıkça, yükleyip sildikçe zamanla sistem klasörü doluyor ve yavaşlama yapıyor. 16gb lık modelde yerimiz bol olduğu için sistem klasörüne 4gb yer ayırdık. sebebi bu.
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman, taylan08 ve Özkan Ç.


keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Bence gmd kullananlar için yararlı bilgiler var teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
11. bildirim ışığı sorunu ne olacak??
yav he he tımam mı .s .s
:kop::kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
PureFood

PureFood

Üye
keşke diğer markaların ekibi ile böyle güzel konuşmalar yapılabilse. tabi bazı yerlerde saçmalamış o ayrı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
anilari35

anilari35

Üye
4.4 gelecek ha iyi bari D
 
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
PriZm

PriZm

Üye
Adam iyi sabretmiş
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Peocawe
0MG90

0MG90

Üye
Bence de :D
4.4 aldınız diyelim sonra destek verecekler mi o önemli
 
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
%100 palavra
 
TheMadness

TheMadness

Üye
Örnek uygulama PerfMon

 
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
e tamam 4 çekirdek görüntüleniyor :dry:
 
PriZm

PriZm

Üye
@TheMadness hazır konusu açılmışken bir soru soracaktım :D

Bildiğin bir gpu monitörü varmı? Oyun falan oynarken gadget olarak ekranın bir köşesinde gösterecek? Malistatus uygulaması var deme bile çünkü çalışmıyor :D
 
Son düzenleme:


Üst Alt