Nokia C7 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [03.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
N8 ie C6 ya gelmiş güncelleme mevcut ama kullanıcılarının taleplerinin çok olması yüzünden henüz N8 ile C6ya update sunucusu açılmamış sunucular kilitlenmesin diye...bilginize...

Bi arkadaşa bakıp çıkacaktık yahu :ehe:ehe Açın 2dk kapıyı 6MB topu topu :ehe:ehe

erkara_64

yani dünyaca tartışılan milyonlarca forumlarda söylenen sıkıntı ve sorunların topu topu hepsi 6 mb mı? way be..neden symbian oyunlar 400-500 mb değil diyen arkadaşlar şimdi anlarlar umarım symbianın nasıl işletim sistemi olduğunu:)ve neden 680 mh olduğunu neden 250 mb ram olduğunu:)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
yani dünyaca tartışılan milyonlarca forumlarda söylenen sıkıntı ve sorunların topu topu hepsi 6 mb mı? way be..neden symbian oyunlar 400-500 mb değil diyen arkadaşlar şimdi anlarlar umarım symbianın nasıl işletim sistemi olduğunu:)ve neden 680 mh olduğunu neden 250 mb ram olduğunu:)

neyi anlıcaklar ben anlamadım :D:hmmm

pcwolf

pcwolf

Üye
neyi anlıcaklar ben anlamadım :D:hmmm

Hani 1 ghz muhteşem hızlı işlemci kullanan bide remleri süper ötesi olan telefonların oyunları 300 mb felan oluyo ya n8in oyunları neden o kadar yok diyenlere söylemiş onu arkadaş:) Kısacasi herşey donanımda bitmiyo, ya da başlamıyo mu desem..

kolera87

Üye

iyide bu güncellemenin sadece mevcut bugları düzelteceği asıl güncellemenin pr2.0 olacağı ve daha sonra pr3.0 ile meego benzeri bir sisteme geçileceği aylardır konuşuluyo artı önemli olan oyunların boyutları değil güncelleme boyutu 6mb hiçte küçük değil zira n8 camera mod yüklüyozunuz topu topu 10kb 30fps video yatay arama ekranı fotografların boyutu 17mb yi buluyo

yani atalarımızın bir sözü var
önemli olan boyutu değil işlevi:)

örnek asphalt 6 adrenaline iphone 3gs de aynanabiliyor oyun boyutu 557 mb iphone 3 gs de 600 mhz 256mb ram var hani senin dediğin gibi olsaydı asphalt 6 nın iphonede da olmaması gerekirdi

TheORCUN

TheORCUN

Üye
iyide bu güncellemenin sadece mevcut bugları düzelteceği asıl güncellemenin pr2.2 olacağı ve daha sonra pr3.0 ile meego benzeri bir sisteme geçileceği aylardır konuşuluyo artı önemli olan oyunların boyutları değil

örnek asphalt 6 adrenaline iphone 3gs de aynanabiliyor oyun boyutu 557 mb iphone 3 gs de 600 mhz 256mb ram var hani senin dediğin gibi olsaydı asphalt 6 nın iphonede da olmaması gerekirdi

Kaçırmışsın, yazılıma bakacaksın donanıma değil.. da da böyle bir yazı vardı... Symbian, ne kadar hantal olsa da donanımı yormayan bir işletim sistemi...(Yorsa belki hantal olmaz :ehe )
O yüzden Symbian oyunları fazla donanım istemez... (Gerek hafıza gerek işlemci gerek Ram...)

tasarimx

Üye
Symbian^3 işletim sistemine sahip Nokia cihaz sahiplerinin uzun zamandır merakla beklediği ilk güncelleme paketi olan PR 1.1 (013.0.16) yayınlandı. Aldığımız bilgilere göre, güncellemeden ilk olarak C7-00 sahipleri faydalanmaya başladı.
Nokia olası yoğun talep yüzünden güncelleme sunucularının ulaşılmaz hale gelmesini engellemek için güncellemeleri farklı bölgeler ve cihazlara adım adım kullanılabilir hale getiriyor. Bu nedenle N8-00 ve C6-01 gibi diğer Symbian^3 cihazlara güncellemeler önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren sunulacak.
Güncellemenin getirdiği yenilikler hakkında ise şu an resmi bir bilgi mevcut değil, fakat daha önceki bir haberimizde bazı olasılıkları sizlerle paylaşmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre:
Web tarayıcısı güncellendi (7.2.7.2 > 7.2.8.10)
QuickOffice güncellendi (6.2.651 > 6.4.166) ve N8-00 için dosya düzenleme ile yakınlaşma işlevleri etkinleştirildi.
Adobe Reader LE güncellendi (2.5.560 > 2.5.653)
N8-00 yazılımına halihazırda Ovi Mağaza’dan ücretsiz indirilebilen Need for Speed Shift/Asphalt 5 + Real Golf + Galaxy on Fire entegre edildi
E-posta ile iletilen toplantı talepleri doğrudan kabul edilebilir hale getirildi
E-posta ile iletilen toplantı taleplerinde yer bilgisi sağlandığı takdirde adresi harita üzerinden görüntüleme imkanı sağlandı
Yatay arama ekranı eklendi
(bilgi edindikçe listeyi güncelleyeceğiz)

mc_mfi

Üye
ya arkadaşlar ben onu bunu bilmem ama nokia bu işin devi sonuçta o ceptel i çıkardı ilk ağ anların sayesinde oldu ve şimdi s3 ile gerçekten çok güzel bi atılım yaptılar çünkü köklü şirket ve böle fanları var ne olursa olsun nokia gönlümüzde apple yada samsung gibi deil

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
Symbian^3 işletim sistemine sahip Nokia cihaz sahiplerinin uzun zamandır merakla beklediği ilk güncelleme paketi olan PR 1.1 (013.0.16) yayınlandı. Aldığımız bilgilere göre, güncellemeden ilk olarak C7-00 sahipleri faydalanmaya başladı.
Nokia olası yoğun talep yüzünden güncelleme sunucularının ulaşılmaz hale gelmesini engellemek için güncellemeleri farklı bölgeler ve cihazlara adım adım kullanılabilir hale getiriyor. Bu nedenle N8-00 ve C6-01 gibi diğer Symbian^3 cihazlara güncellemeler önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren sunulacak.
Güncellemenin getirdiği yenilikler hakkında ise şu an resmi bir bilgi mevcut değil, fakat daha önceki bir haberimizde bazı olasılıkları sizlerle paylaşmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre:
Web tarayıcısı güncellendi (7.2.7.2 > 7.2.8.10)
QuickOffice güncellendi (6.2.651 > 6.4.166) ve N8-00 için dosya düzenleme ile yakınlaşma işlevleri etkinleştirildi.
Adobe Reader LE güncellendi (2.5.560 > 2.5.653)
N8-00 yazılımına halihazırda Ovi Mağaza�dan ücretsiz indirilebilen Need for Speed Shift/Asphalt 5 + Real Golf + Galaxy on Fire entegre edildi
E-posta ile iletilen toplantı talepleri doğrudan kabul edilebilir hale getirildi
E-posta ile iletilen toplantı taleplerinde yer bilgisi sağlandığı takdirde adresi harita üzerinden görüntüleme imkanı sağlandı
Yatay arama ekranı eklendi
(bilgi edindikçe listeyi güncelleyeceğiz)
Ya emek verip yazdığımız yazıları alıntılarken kaynak belirtin, ya da kendiniz emek verip bu bilgileri bir araya toplayın. Ayıp oluyor fazlasıyla...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
suat1111

suat1111

Üye
abi n8 de gelsene bi ohhh desek

Uruloki

Uruloki

Üye
apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel.

sefadrsn

sefadrsn

Üye
Arkadaşlar telefonumdan *#0000# yazıp aratıyorum , ardından seçenekler>güncellemeleri kont. et'e basıyorum snunucu meşgul diyo telefonum 2 gündür.Acaba siz nasıl yüklediniz bu yeni güncellemeyi ?
(şuan benim tel.in sürümü: PR1.01 , yazılım sürümü 12.004 )

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sunucu dediği gibi meşguldür büyük ihtimalle :D

Üst Alt