Nokia C7 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [03.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
Nokia Software Uptader ve Nokia nın sitesine baktım güncelleme yok diyor arkadaşlar!

sefadrsn

sefadrsn

Üye
Evet Nokia Software updater ve Nokia nın sitesindede c7 ye ait güncelleme yok deniyo beyler , siz nerden yüklediniz bu yeni güncellemeyi bi yardım edin :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
telefondan güncelledim ben

--------------- Ekleme ---------------

zaten n8 içn çıkmadı daha sadece c7 için çıktı

osiman84

Üye
Güncelleme yapan arkadaşlar.. bende güncelleme yaptım fakat ovi mağazaya giremiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı silip baştan yükleme de yapamıyorum ilgilenirseniz çok sevinirim teşekkürler.

blackbird48

blackbird48

Üye
Yeni fw miz hayırlı olsun :D

benim farkettklerim

kamerada af olmamasına rağmen biraz daha net çekim yapılabilior yakın çekim

yatay arama ekranı

müzik çalar ekran koruyucusu değişmiş

sizde farkettiklerinizi yazın :D (h)
arkadaşım ben N8 kullanıcıyım yeni yazılımda acaba internet düzelmişmi yani ilk günlerde face de video seyredılıodu ama daha sonraki günlerde bu mümkün olmadı acaba bu düzelmişmi NOT: normal internette bütün videoları seyredebilıoz sadece face video açmıodu

mc_mfi

Üye
arkadaşım ben N8 kullanıcıyım yeni yazılımda acaba internet düzelmişmi yani ilk günlerde face de video seyredılıodu ama daha sonraki günlerde bu mümkün olmadı acaba bu düzelmişmi NOT: normal internette bütün videoları seyredebilıoz sadece face video açmıodu
oface kafasına esince gidiyo en iyi yol video nun sayfasına git ordan aç eğer olmazsa tekrar yükle 2ikincide bende kesin oluyo

ss06

ss06

Üye
Yeni fw miz hayırlı olsun :D

benim farkettklerim

kamerada af olmamasına rağmen biraz daha net çekim yapılabilior yakın çekim

yatay arama ekranı

müzik çalar ekran koruyucusu değişmiş

sizde farkettiklerinizi yazın :D (h)

tabiki arkadasım onceden cin malı telefonlara bluetooth ıle herhangi bir veri gonderilemiyordu simdi düzeldi gelen güncelleme ile telefonlar daha güzel oldu ekranranlardaki renk kalitesi bile arttı cok daha hızlandı acıkcası nokia işini biliyor bundan sonraki güncellemesi ile telefonların daha güzel olacagını ümit ediyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz:oke:

KO9

KO9

Üye
Bu tel'i PC den update edebilen varmı? Telden bakınca update gözüküo PC de software updaterda ovi suite'de bişi bulamıyor. Avea'dan bu update kaç TL tutar? Tahmin edebilen?

emre2574

emre2574

Üye
telefonu guncelleyınce ıngılızce olur mu ?

Kubde

Kubde

Üye
ingilizce almanca fransızca arapça türkçe hangisini istersen o olur arkadadaşım.

emre2574

emre2574

Üye
s60 v3lerde guncelleyınce ıngılızce oluyor telefon ve ingilizce oluyor dıl seceneklerınde turkce secenegıde bulunmuyor bunda o oluyor mu dıye soruyordum

ss06

ss06

Üye
s60 v3lerde guncelleyınce ıngılızce oluyor telefon ve ingilizce oluyor dıl seceneklerınde turkce secenegıde bulunmuyor bunda o oluyor mu dıye soruyordum

yok arkdasım boyle bisey olmuyor:oke:

Güncelleme yapan arkadaşlar.. bende güncelleme yaptım fakat ovi mağazaya giremiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı silip baştan yükleme de yapamıyorum ilgilenirseniz çok sevinirim teşekkürler.

yok arkadasım boyle bir sorun fabrika ayarlarına geri don bence bide oyle dene düzelir belki

KO9

KO9

Üye
Yüklemeyen yüklesin tel. biraz daha iyi oluyor sanki web tarayıcısında flash içerikler daha başarılı geldi takılmalar videoyu bozuyordu önceden şimdi videoyu düzgün izleyebiliyoruz Nokiaya +1 :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
web tarayıcısında farkettiyseniz multitouch la yyakınlaştırma daha yumuşak bir şekilde gerçekleşiyor

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
wifi bulundu simgeside değişmiş,daha soluk olmuş.igrenç

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar lütfen bu güncellemeyi yapanlar bana özel mesajla falan ulassın,arkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra telefonda ki mesajlar oturumu nasıl oldu değiştimi sizde?? benim telefonda oturumu gösterirken ben kısmı sağa yapışık gelen mesaj ise sola yapışık şekilde görnüyor.lütfen bu doğal mı yoksa sorunmu bana söylermisiniz?

telefondan güncelledim ben

zaten n8 içn çıkmadı daha sadece c7 için çıktı

arkadaşım güncellemeyi bende telefondan yaptımve mesajlar oturumum değişti,acaba bu bir sorunmu??yoksa sizdede mesajlar da ki oturumlar değiştimi? yani gelen mesajlarla giden mesajların yeri bir farklı görünüyor?

osiman84

Üye
mesajlardaki sağa sola kayma bendede var bu sorun değil rahat olun

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
mesajlardaki sağa sola kayma bendede var bu sorun değil rahat olun

tam olarak şöylemi sizdede? yani kyma derken ilkaldığımdaki gibi görünmüyor artık yerleri değişmiş yani.sizdedemi byle eğer böyeyse gerçekten son 5 günde ilk kez yüzüm gülcek inş yaa.çünki 5 gündür hiç olumlu birşey olmadı haytımda :S

KO9

KO9

Üye
tam olarak şöylemi sizdede? yani kyma derken ilkaldığımdaki gibi görünmüyor artık yerleri değişmiş yani.sizdedemi byle eğer böyeyse gerçekten son 5 günde ilk kez yüzüm gülcek inş yaa.çünki 5 gündür hiç olumlu birşey olmadı haytımda :S

Öle öle :) güncelleyince değişti yönleri daha düzgün olmuş :) bence

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ciddenmi yaa :D gerçekten mi yönleri değiştimi sizdede :)) Allah'a şükrler yaa :)) çok sağolun gerçekten böyleyse deli gibi sevinirim haa :D çünki 5 gündür negatifle donatılmş gibiydim.önce laptop yandı sonra akvarymm çatladı :) tlfda sorun versydi bitcektm az daha :D

Üst Alt