Nokia C7 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [03.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

cemisikli17

Üye
peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
kardeş cevabı özel mesajına yanıt olarak gönderdim.

emre1802

Üye
mrb şuan telefondan guncellemelerı kontrol ettım ve guncelleme oldugunu soyledı ındırıyorum hayırlısı olsun bakalım

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
hayır sadece telefonunuza yeni özellikler gelicek kaybedeceğiniz hiç bir şey yok :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

Evet. OVİ Suite ile yedek alın önce.

burakburak1987

burakburak1987

Üye
facebook videoalr artık izlenebiliyor nokia c7 kullanıcısı olarak...

sansar61

Üye
Arkadaşlar telefon güncellemeyi buluyor ama yükle dediğimde yüklemiyor. Yüklüyormuş gibi yapıyor sonra yapmıyor. Başka nasıl yüklüyebilirim?

mltmslmz

Üye
merhaba.guncellemeyi yaptım fakat telefonun dili ingilizce oldu.Languages kısmında Türkçe yok.Türkçeye nasıl çevirebilirim.teşekkürler

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
----

mltmslmz

Üye
merhaba.guncellemeyi yaptım fakat telefonun dili ingilizce oldu.Languages kısmında Türkçe yok.Türkçeye nasıl çevirebilirim.teşekkürler

yada bu guncellemeyi geri almak mumkunmu acaba?

pcwolf

pcwolf

Üye
Product kodunu değiştirdiysen o sorun olmuş olabilir.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım ben N8 kullanıcıyım yeni yazılımda acaba internet düzelmişmi yani ilk günlerde face de video seyredılıodu ama daha sonraki günlerde bu mümkün olmadı acaba bu düzelmişmi NOT: normal internette bütün videoları seyredebilıoz sadece face video açmıodu
düzeltme yapıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama face artık bütün videoları acıo ve bu beni çok mutlu etti cihazıma yeni yazılım gelmemiş ve artık umurumdada değil çünkü tek eksiğim bu facede ki videolardı onlarda hal oldu ALLAH nazardan saklasın cihazım roket gibide hızlı hiç bi sorun yok

--------------- Ekleme ---------------

ciddenmi yaa :D gerçekten mi yönleri değiştimi sizdede :)) Allah'a şükrler yaa :)) çok sağolun gerçekten böyleyse deli gibi sevinirim haa :D çünki 5 gündür negatifle donatılmş gibiydim.önce laptop yandı sonra akvarymm çatladı :) tlfda sorun versydi bitcektm az daha :D
bu ne ya arkadaşım sen yürüyen bi felaket haline gelmişsin geçmiş olsun ama kusura bakamada şimdi maxicepte çökmesin

mltmslmz

Üye
emre2574

emre2574

Üye
senın telefon yurtdısından falan mı geldı.bataryanın altında kalan telefonun bolmesınde nokia.com aş garantili yazıyorsa guncelledıkten sonra turkce oluyor cunku bu yazının oldugu telefon turkıye ııcn uretılmıs oluyor.

kardeş ben guncelledım ole bır sorun olmadı turkce oldu.sen onu teknık servıse gotur onlar halleder.ya da forumda var ama elın yaktın degılse benım eskı telefonda oldugu gıbı cokertebılırsın.

bişey değiştirmedim sadece güncelleme yaptım.varmı bi tavsiyesi olan.telefoncu dil yuklemek için 40 tl istedi :(
benım n73de ıng olmustu telcı 10lıraya yaptı

Starsley

Ben telefonu dün aldım alır almaz güncelledim artık ne deişti ne deişmedi bilemem bu ilk güncellememi ?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
evet

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
düzeltme yapıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama face artık bütün videoları acıo ve bu beni çok mutlu etti cihazıma yeni yazılım gelmemiş ve artık umurumdada değil çünkü tek eksiğim bu facede ki videolardı onlarda hal oldu ALLAH nazardan saklasın cihazım roket gibide hızlı hiç bi sorun yok

bu ne ya arkadaşım sen yürüyen bi felaket haline gelmişsin geçmiş olsun ama kusura bakamada şimdi maxicepte çökmesin

yok çok şükür felaketlerin sonuncusu telefon olmustu şükür ki buda düzeldi :) yanlızca tüm dosyalarım gitti oda sorun değil bunların ynanda :)))

Apit"

Apit"

Üye
arkadaşlar bana yardım edin. ben software updater ile teli bağlıyorum ancak bir güncellenem bulunamadı diyor. tel tğrkiyeden alındı nasıl güncelleme yapabilirim?

üstelik nokiadan c7 yazıyorum ve şu geliyor:
Aşağıdaki yeni özellikler ve güncelleme seçenekleri Nokia C7-00 cihazınız için kullanılabilir.
Bu ürün için henüz hiçbir yazılım güncelleştirmesi bulunmamaktadır

emre2574

emre2574

Üye
Apit";3200218' Alıntı:
arkadaşlar bana yardım edin. ben software updater ile teli bağlıyorum ancak bir güncellenem bulunamadı diyor. tel tğrkiyeden alındı nasıl güncelleme yapabilirim?

üstelik nokiadan c7 yazıyorum ve şu geliyor:
Aşağıdaki yeni özellikler ve güncelleme seçenekleri Nokia C7-00 cihazınız için kullanılabilir.
Bu ürün için henüz hiçbir yazılım güncelleştirmesi bulunmamaktadır
telefondan net paketı al yada wlan ıle telefondan guncelle aynı sorun bendede vardı

Üst Alt