peki bu güncellemeyi yüklediğimizde telefon fabrika ayarlarına gerimi dönecek, herşey silinecek mi bunu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim..
Evet. OVİ Suite ile yedek alın önce.
merhaba.guncellemeyi yaptım fakat telefonun dili ingilizce oldu.Languages kısmında Türkçe yok.Türkçeye nasıl çevirebilirim.teşekkürler
düzeltme yapıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama face artık bütün videoları acıo ve bu beni çok mutlu etti cihazıma yeni yazılım gelmemiş ve artık umurumdada değil çünkü tek eksiğim bu facede ki videolardı onlarda hal oldu ALLAH nazardan saklasın cihazım roket gibide hızlı hiç bi sorun yokarkadaşım ben N8 kullanıcıyım yeni yazılımda acaba internet düzelmişmi yani ilk günlerde face de video seyredılıodu ama daha sonraki günlerde bu mümkün olmadı acaba bu düzelmişmi NOT: normal internette bütün videoları seyredebilıoz sadece face video açmıodu
bu ne ya arkadaşım sen yürüyen bi felaket haline gelmişsin geçmiş olsun ama kusura bakamada şimdi maxicepte çökmesinciddenmi yaagerçekten mi yönleri değiştimi sizdede
) Allah'a şükrler yaa
) çok sağolun gerçekten böyleyse deli gibi sevinirim haa
çünki 5 gündür negatifle donatılmş gibiydim.önce laptop yandı sonra akvarymm çatladı
tlfda sorun versydi bitcektm az daha
![]()
Product kodunu değiştirdiysen o sorun olmuş olabilir.

senın telefon yurtdısından falan mı geldı.bataryanın altında kalan telefonun bolmesınde nokia.com aş garantili yazıyorsa guncelledıkten sonra turkce oluyor cunku bu yazının oldugu telefon turkıye ııcn uretılmıs oluyor.merhaba.guncellemeyi yaptım fakat telefonun dili ingilizce oldu.Languages kısmında Türkçe yok.Türkçeye nasıl çevirebilirim.teşekkürler
benım n73de ıng olmustu telcı 10lıraya yaptıbişey değiştirmedim sadece güncelleme yaptım.varmı bi tavsiyesi olan.telefoncu dil yuklemek için 40 tl istedi![]()
düzeltme yapıyorum nasıl oldu bilmiyorum ama face artık bütün videoları acıo ve bu beni çok mutlu etti cihazıma yeni yazılım gelmemiş ve artık umurumdada değil çünkü tek eksiğim bu facede ki videolardı onlarda hal oldu ALLAH nazardan saklasın cihazım roket gibide hızlı hiç bi sorun yok
--------------- Ekleme ---------------
bu ne ya arkadaşım sen yürüyen bi felaket haline gelmişsin geçmiş olsun ama kusura bakamada şimdi maxicepte çökmesin
yanlızca tüm dosyalarım gitti oda sorun değil bunların ynanda
))telefondan net paketı al yada wlan ıle telefondan guncelle aynı sorun bendede vardıApit";3200218' Alıntı:arkadaşlar bana yardım edin. ben software updater ile teli bağlıyorum ancak bir güncellenem bulunamadı diyor. tel tğrkiyeden alındı nasıl güncelleme yapabilirim?
--------------- Ekleme ---------------
üstelik nokiadan c7 yazıyorum ve şu geliyor:
Aşağıdaki yeni özellikler ve güncelleme seçenekleri Nokia C7-00 cihazınız için kullanılabilir.
Bu ürün için henüz hiçbir yazılım güncelleştirmesi bulunmamaktadır