Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
bir nevi klon diyorsun :D telefondan giriyorum ya :D

mıttık

Üye
pardons :D ne dicem
sen telefonun yedeğini alsam mesajlar fln hariç
o yedeği bana yollasan :D
ben kendi tel'ime kursam :P
olmaz mı?
nasrettin hoca hesaaaabııı ya reset atmazsa :D

reset atması onunla alakalı değildir garanti ye gönder bence ( yeni güncelleme ile düzelebilir )

barisakkaya

Üye
arkadaşlar hard formatta yardımcı olablirmisiniz ses + kamera + menü + power basılı tutuyorum önce bir kere titriyor daha sonra bekliyorum basılı tutmaya 3 kere ard arda titriyor fakat nokia yazısı gelip açılmıyor bir türlü beklemem rağmen ???

karasahinemre

Üye
benle uğraşacağına naviden bak işin görülsün :)

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
reset atması onunla alakalı değildir garanti ye gönder bence ( yeni güncelleme ile düzelebilir )
belkide ama denemekte yarar var...
çünkü...il aldığımda sürekli reset atıodu...ne bilim telefon boştayken müzikte fln.güncelleme yaptım azaldı ovi suitten...sonra sırasıyla... telefondan hard reset yaptım, tek tek ne program gerekliyse yükledim ve her bir yüklemede telefonu kapatıp açtım (pc gibi), sonra giriş ekranlarını silip tekrar kapatıp açtım.sonra güncelleme yaptım.sonuç sadece ovi haritada reset atıo.(bu da problemin yazılımdan kaynaklanıora çıkıyor bence) tabi başka problemde olabilir.öle düşünmen ve uyarman normal saol cok tsk ederım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hard formatta yardımcı olablirmisiniz ses + kamera + menü + power basılı tutuyorum önce bir kere titriyor daha sonra bekliyorum basılı tutmaya 3 kere ard arda titriyor fakat nokia yazısı gelip açılmıyor bir türlü beklemem rağmen ???
power tuşuna beyaz ışık gelınce basmayı bırak ama bu hard reseti önermem.bknz bu forumda sorun yasayan ark.lar var...bu hard resetle ilgili...

karasahinemre

Üye
arkadaşlar benden bu kadar bu gecelik sıkıldım! :D

mıttık

Üye
belkide ama denemekte yarar var...
çünkü...il aldığımda sürekli reset atıodu...ne bilim telefon boştayken müzikte fln.güncelleme yaptım azaldı ovi suitten...sonra sırasıyla... telefondan hard reset yaptım, tek tek ne program gerekliyse yükledim ve her bir yüklemede telefonu kapatıp açtım (pc gibi), sonra giriş ekranlarını silip tekrar kapatıp açtım.sonra güncelleme yaptım.sonuç sadece ovi haritada reset atıo.(bu da problemin yazılımdan kaynaklanıora çıkıyor bence) tabi başka problemde olabilir.öle düşünmen ve uyarman normal saol cok tsk ederım

tabi ki de yazılımdan kaynaklanan birşey de başka bi telefonun yazılımını yani product code si ile yüklemen garanti dışı olur telefon garantiye gönderdiğinde bakmazlar geri gönderirler...

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
tabi ki de yazılımdan kaynaklanan birşey de başka bi telefonun yazılımını yani product code si ile yüklemen garanti dışı olur telefon garantiye gönderdiğinde bakmazlar geri gönderirler...
product code aynı arkadasınkıyle...ama garanti dışıda olabilir...pek sanmıyorum ama...çünkü şu açıdan düşün...farzetki benım n8 bozuldu öpte ama yedegını almışım önceden.vee yeni n8 aldım ve yedeği yukledım.sonucta yedekleme bu işlev için deıl mı???

product code aynı arkadasınkıyle...ama garanti dışıda olabilir...pek sanmıyorum ama...çünkü şu açıdan düşün...farzetki benım n8 bozuldu öpte ama yedegını almışım önceden.vee yeni n8 aldım ve yedeği yukledım.sonucta yedekleme bu işlev için deıl mı???
"öpte" "çöpte" (düzeltme) :D

karasahinemre

Üye
sen n8 ini ÖPTE başına koy onu bulamayanlar hatta güncelleyemeyenler var :D:D

barisakkaya

Üye
Ya amma taktınız product code ya arkadaş product code değiştirip versiyon atar yeniden verir servise heyecana gerek yok ya garantiden falan çıkmaz halladersin usta naviden çekersin flashı atarsın ;)

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Ya amma taktınız product code ya arkadaş product code değiştirip versiyon atar yeniden verir servise heyecana gerek yok ya garantiden falan çıkmaz halladersin usta naviden çekersin flashı atarsın ;)
ya türkiyedeki garantiden ben bişi beklemiom zaten.e50 vardı güncelleme yaparken dead phone oldu.kvkya götürdüm telefonun parası kadar para istedi.aldım telefoncuya götürdüm 10 liraya yaptı.işte garanti bu :D

molenta

Üye
Bu konuyla alakası yok ama yeni üye oldum nereye konu açacağımı bilmiyorum. Nokia'nın Windows Phone 7 işletim sistemi kullanacağına dair söylentiler var. Bu işletim sistemini n8 e çekebilecekmiyiz ?

blackbird48

blackbird48

Üye
nokıa ALLAH belanı versin

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar servislerden güvenilir olanlardan birine gidin yaptırın bence en iyisi telefon kendi güncellemesini yapıyor ama hiçbişey değişmiyor servislerde güncellemeniz daha uygun olur kendi kanımca ben öyle yaptım 059D576 CODE gene eynı servisteki güncellemeden sonra benim gördüğüm değişiklikleri detayları anlatım size wifi simgesi değişip telefon baya bi hızlanmış mailler dede değişiklikler var hız konusunda şunları yapmayı unutmayın!!!benim tavsiyem telefondaki yazılım güncelleme bölümünde iki tane güncelleme var tema ve video eskilerinin aynısı bunlar tekrar güncellenecek artık güncelleme bölümünde nokia pc kullanarak güncelle diye bir ibare yok tüm uygulamalar güncel olarak yazacak ayrıyetten nokia bubblesı kullanan arkadaşlar tekrar yüklemek zorunda yoksa ovi kesin olarak çalışmıyor...!!!!!yükledikten sonra birde ovi güncellemesi gelecek ovi mağazayı kurarken mutlaka indirin 2.00 gibi bişey olacak kurun aynı sosyal ağlara nasıl bağlanıyorsak ovi de artık o şekilde açılıyor wifi tutarlı ve internet baya hızlı tarayıcı bakımından telefona herşeyi doldurmayın benim tavsiyem sistem rahat çalışsın ama derseniz ben doldururum sizin kararınız şimdilik bu farklılıkları gözlemledim.....iyi forumlar...

telefonda hiç restart atma yok veya bende olmadı bu arada belirteyim dedim ama tavsiyem daima güncel kalın tüm güncellemeleri yaptıktan sonra bir problem olacağını sanmıyorum...

hotboy_ist

Üye
arkadaşlar şimdi güncelliyorum ama FOTA mı OTA mı ne ise ordan işte. Telefonun kendi güncellemelerinden yüklüyorum 7.5 mb lik bi güncelleme... Hiç bi cacık olmaz gibi gelio ama bakalım yüklüyo şimdi...

Tahmin ettiğim gibi... Ovi store problemi hala düzelmedi, ve sosyal ağlar (komut hatası uninstall and reinstall) hatası veriyor hala. bi cacık yok adam gibi

Üst Alt