hayır arkadaşım ben naviden indiriyorum daha bitmedi güncellemeyi de yapamadım çıkmamıştı ben de karıştırdın sanırım![]()
abi yırtınıyorum kaç gündür 059D576
--------------- Ekleme ---------------
sen demin çıktı yüklüyorum dememiş miydin![]()

pardonsne dicem
sen telefonun yedeğini alsam mesajlar fln hariç
o yedeği bana yollasan
ben kendi tel'ime kursam :P
olmaz mı?
nasrettin hoca hesaaaabııı ya reset atmazsa![]()
benımle karıstırdın galiba![]()

yaaaniii...bir nevi klon diyorsuntelefondan giriyorum ya
![]()
belkide ama denemekte yarar var...reset atması onunla alakalı değildir garanti ye gönder bence ( yeni güncelleme ile düzelebilir )
power tuşuna beyaz ışık gelınce basmayı bırak ama bu hard reseti önermem.bknz bu forumda sorun yasayan ark.lar var...bu hard resetle ilgili...arkadaşlar hard formatta yardımcı olablirmisiniz ses + kamera + menü + power basılı tutuyorum önce bir kere titriyor daha sonra bekliyorum basılı tutmaya 3 kere ard arda titriyor fakat nokia yazısı gelip açılmıyor bir türlü beklemem rağmen ???
belkide ama denemekte yarar var...
çünkü...il aldığımda sürekli reset atıodu...ne bilim telefon boştayken müzikte fln.güncelleme yaptım azaldı ovi suitten...sonra sırasıyla... telefondan hard reset yaptım, tek tek ne program gerekliyse yükledim ve her bir yüklemede telefonu kapatıp açtım (pc gibi), sonra giriş ekranlarını silip tekrar kapatıp açtım.sonra güncelleme yaptım.sonuç sadece ovi haritada reset atıo.(bu da problemin yazılımdan kaynaklanıora çıkıyor bence) tabi başka problemde olabilir.öle düşünmen ve uyarman normal saol cok tsk ederım
product code aynı arkadasınkıyle...ama garanti dışıda olabilir...pek sanmıyorum ama...çünkü şu açıdan düşün...farzetki benım n8 bozuldu öpte ama yedegını almışım önceden.vee yeni n8 aldım ve yedeği yukledım.sonucta yedekleme bu işlev için deıl mı???tabi ki de yazılımdan kaynaklanan birşey de başka bi telefonun yazılımını yani product code si ile yüklemen garanti dışı olur telefon garantiye gönderdiğinde bakmazlar geri gönderirler...
"öpte" "çöpte" (düzeltme)product code aynı arkadasınkıyle...ama garanti dışıda olabilir...pek sanmıyorum ama...çünkü şu açıdan düşün...farzetki benım n8 bozuldu öpte ama yedegını almışım önceden.vee yeni n8 aldım ve yedeği yukledım.sonucta yedekleme bu işlev için deıl mı???

sen n8 ini ÖPTE başına koy onu bulamayanlar hatta güncelleyemeyenler var![]()

öpüom zaten dua bile ediyom...1000tl veripte sorun yaşamak kolay deil tabe... 
ya türkiyedeki garantiden ben bişi beklemiom zaten.e50 vardı güncelleme yaparken dead phone oldu.kvkya götürdüm telefonun parası kadar para istedi.aldım telefoncuya götürdüm 10 liraya yaptı.işte garanti buYa amma taktınız product code ya arkadaş product code değiştirip versiyon atar yeniden verir servise heyecana gerek yok ya garantiden falan çıkmaz halladersin usta naviden çekersin flashı atarsın![]()