İOS 4.2.1 UNTETHERED JAİLBREAK GREENPOSİON (resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

argentosoma

Üye
Bu şekilde yorum yazıyorsunuz ama siz Iphone 4 te denediniz mi? Deneyipte bu şekilde konuşuyorsanız tamam. Ancak denemeden sadece internette okuduğunuz yazılara dayanarak burda söylemek kolay. Lütfen kendiniz deneyip teyit etmeden buradaki insanları yanıltmayınız. Burdaki yanlış yazılar yüzünden cihaz sahipleri mağdur oluyor. Sizin gibi birisi yüzünden Unlock mağduru olduk.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
siteyi komple bi gez bakalım yanlış bilgi vermişmiyim ben iphone teknik servisiyim iphone ile ilgili a dan z ye ne varsa bilirim..dikkatinizi çekerim ben 1.59 basebandlı telefonu 4.2.1 yapıpta 03.10 basebanda yükseltilsin demedim.. 4.2.1 cihazlarda oluyor .. siz daha iyisini biliyorsanız burada işiniz ne bu forum da herkes bilgisini paylaşıyor herkes birbirinden faydalanıyor..ben intihar edin desem herkes intiharmı edecek..burası sanal sonuçta fake de olabilir bazı şeyler güvenip güvenmemekte herkesin kendisine kalmış.

Denizdeca

Denizdeca

Üye
sorunsuz yukledim jb'yi , herşey stabil.. :oke:
şimdi sıra unlock'ta.. :)

kinger1905

kinger1905

Üye
hakan ustad a laf yok adam jailbreak cıkar cıkmaz en ıyı sekılde sıteye koymus tesekkur edecegınıze laf edıyorsunuz....

emreray226

Üye
anlatım çok güzel olmuş teşekkürler cydia yüklendikten sonra adres yazmak gerekmiyomu ve ne yazıcaz

westerlon

westerlon

Üye
Ben Cihazı restore ederken itunes ve bir ups kablo işartei çıktı ve 1015 hatası alıyordum birkaç defa denedim sonra 1600 hatası verdi ne restore edebiliyorum nede o lanet itunes simgesi ve ups kablosu resimli sayfadan çıkabiliyorum ne olur yardım edin :(

--------------- Ekleme ---------------

yine 1015 hatası veriyor ne yaptıysam olmadı

davudx

davudx

Üye
sagol Hakan kardeş emegine saglık... beklemeye değdi )))) gayet saglıklı çalışıyor... hareketli logoyuda aynen dedigin gibi kaldırdım şimdi herşey tamdır.....paylaşım için tşklr

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürLer Hakan iLk fırsatta deneyeceğim

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Ben Cihazı restore ederken itunes ve bir ups kablo işartei çıktı ve 1015 hatası alıyordum birkaç defa denedim sonra 1600 hatası verdi ne restore edebiliyorum nede o lanet itunes simgesi ve ups kablosu resimli sayfadan çıkabiliyorum ne olur yardım edin :(

yine 1015 hatası veriyor ne yaptıysam olmadı

ceyhun bey basebandınız 06.15 olduğu için custom firmware restore dosyası ile restore edeceksiniz daha sonra jailbreak işlemini yapın..ayrıca rehber ve resim gibi bilgilerinizin silinmemesi için yedekleme yapınız

ism12

ism12

Üye
3g 4.0.2 den baseband yukseltmeden 4.2.1 e gecip unlock yapmam mumkun mudur?

westerlon

westerlon

Üye
ceyhun bey basebandınız 06.15 olduğu için custom firmware restore dosyası ile restore edeceksiniz daha sonra jailbreak işlemini yapın..ayrıca rehber ve resim gibi bilgilerinizin silinmemesi için yedekleme yapınız

Hkan Bey vermiş olduğunuz bilgiler için ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Telefonu sonunda açmayı başardım. Herşeyi bitirdim Cydiayı kurdum sim kartımı taktım ama çalışmıyor :( bu arada rehber ve fotoğraflarımın yedeğini almıştım onları geri yükledim ama dediğim gibi sim kartım takılı olmasına rağmen servis yok diyor.Bu problemide çözersem çok mutlu olurum herhalde ::ehe

daday

Üye
adresinden programı indirdim.çalıştırdım oldu.Apple nin elması yerine telefon bir kafatası ile açılıyor artık.daha önce telefonuma redsnow0.9 6b4 ile cydia yı kurmuştum restore etmedim.telefonum sorunsuz çalışıyor.

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
emeine salik

ism12

ism12

Üye
05.13.04 olmaz mi usta?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
umbrella ile basebandı yükseltmeden yapabilirsin..

önce 4.1 e geç sonra 4.2.1

maktama

maktama

Üye
umbrella ile basebandı yükseltmeden yapabilirsin..

önce 4.1 e geç sonra 4.2.1
Arkadaşım ve eşinde 3GS var birer tane. birisi 3.1.2, diğeri 3.1.3 versiyon yüklü. Yurtiçi cihazlar. Bunları bb yükseltmeden 4.2.1 yapıp jb yapmak istiyorum. Telefonlar benim olsa girişicem, sorun olursa kendim çözücem ama admlara telefon her daim lazım işleri için. Yaptım mı pat diye yapmam lazım yani.
Sorum şu: bunları en kısa yoldan nasıl 4.2.1 jb yapayım bb yükseltmeden.? 3.1.2'ye limerain yapıp jb yapıp sonra da bb yükseltmeyen 4.2.1 cfw mi yükleyeyim, 3.1.3 için ne önerirsin?
Yoksa "nasılsa yurtiçi, unlock problemin yok, direkt olarak 4.2.1 ykle, burda anlatılan yöntemi uygula" mı dersin? bb yükseltmeme isteğim gelecek jb ler içinne kadar düşük bb, o kadar rahat jb diye düşünmem.
Tavsiyeni bekliyorum, teşekkürler.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
önce cihazların shsh kaydını al.geri dönüşüm mümkün olsun.. besebandı yükselsede sorun olmaz yurt içi cihaz fakat bazı operatörler kendisi sim kilit koyduruyor yani sadece kendi sim kilidi açık oluyor..umbrella ile işlemlerini yapabilirsin sıkıntı olmaz basebandı yükselse de yurt içi sıkıntı yok..

Lynchey

Üye
ilk 3 saniye power tuşuna basılı tutunuz
10 saniye başladığında home tuşuna da basılı tutunuz powerden elinizi çekmeden
15 saniye başlayınca elinizi powerden çekip home tuşuna basmaya devam ediniz
işlem başlayıp jailbreak sekmesi geldiğinde elinizi home den de çekiniz

AYNISINI 10 KERE YAPTIM FAKAT TRY AGAİN YAZISI GELIO VE SUAN TELEFON ACILMIYOR :S:S:S KAFAYI YICEM YARDIM EDIN LÜTFEN

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
iphone_ankara@hot ekleyin yardımcı olayım..

Üst Alt