Lynchey
Üye
ekldm hocam kabul edın [email protected]
varsa bir link birakabilir misin? ben daha once hic kullanmadimd da.şu anda versiyonu uz kaç. besebandınız kaç
tamam usta sagol artik unlocku bekliycez.kardeşim linkle olmaz bu iş profosyonel değilsen basebandı yükseltirsin kendin deneme yada iyice öğren sonra yap..
Sağol Hakan, shsh ile uğraşmak istemedi canım, bir 3GS'e burda anlatıldığı şekilde uyguladım başarılı oldum. Diğeri için zamanım olmadı, onu da bugün içinde jb yapıcam. Bilgilendirme için çok teşekkürler. İyi çalışmalar.önce cihazların shsh kaydını al.geri dönüşüm mümkün olsun.. besebandı yükselsede sorun olmaz yurt içi cihaz fakat bazı operatörler kendisi sim kilit koyduruyor yani sadece kendi sim kilidi açık oluyor..umbrella ile işlemlerini yapabilirsin sıkıntı olmaz basebandı yükselse de yurt içi sıkıntı yok..
Siz daha dfu moda alamamışsınız sanırım. Zamanı tutturmaya çalışma olayına bir tüyo, orda yazan zamanlardan 1-2 sn fazla bekleyin, özellikle ilk başta. Sonrasında dfu moda girecektir, ben öyle yaptım.merhabalar ben bu işlemi deniyorum olmuyor cihaza sıfır 4.2.1 yükledim ve yeni kullanıcı yaptım temiz başlasın diye yanlız işlemleri yaparken 3. sıraya gelince hiç hareket yok ekran siyahlaştıktan sonra bir daha hareket etmiyor ve işlem başarısız olunca power+home yapmadıkça telefonumuda açmıyor cihazım 16gb 3G basebandı 05.15.04 türkiyede ilk 16gb çıktığında almıştım unlock derdi yok ama bu greenpois0n olmuyor bir türlü saniyeleride tutturuyorum ama nedenini anlamadım ilk önce 3G olduğu için sandım ama 3G olup yapanlar var acaba baseband'dan dolayı olabilirmi ??
hakan kurban ben once ipad basebandina yukseltip bu greenpoison ile jb yapip sonra unlock yapsam sorun olur mu ?
ipad basebandının eksileri var yok değil ama şu anda unlock için şart bu..yeni çıkacak olan unlock ta ne zaman çıkar neleri kapsar bilinmiyor.. ipad basebandını yüklersen gps alıcısı çalışmaz orjinal restore dosyası yükleyemezsin custom yüklemen gerekecek birde garanti dışı kaldığı söyleniyor ama garanti değil.. ben olsam yükseltir kullanmaya başlardım ..
hakan ustam ben bugun fransadan simfree bir ıphone 4 aldım cihazın versiyonu 4,2,1 ben burdaki yazılarınızı okudum benim jb yapmam için tekrar bir restore yapmam gerek varmı ... cok acemiyim bu konuda daha once bir sitede yardımıya yapmıştım safarid3en kolay olmuştu ama bunu hiç denemedim lutfen bir yardımcı olurmusunuz... saygılar...iphone 4 de çalışmıyor diyen arkadaşa kapak olsun..güle güle kullan.