integral_b
Üye
hocam ayrıca telfonu pasaport kaydı yaptırmam lazım sizin bildğin bi yer varmı istanbulda yapan..yardımcı olursanız minnettar olruumdirek olarak burda anlatılan şekilde jb işlemini yapabilirsin..
hocam ayrıca telfonu pasaport kaydı yaptırmam lazım sizin bildğin bi yer varmı istanbulda yapan..yardımcı olursanız minnettar olruumdirek olarak burda anlatılan şekilde jb işlemini yapabilirsin..
telefon yurt dışı ise kesinlikle direk olarak 4.2.1 i yüklemeyin..unlock yapılır ama sorunlu unlock yapılır ipad basebandı ile..ben bu konuları tam bilmiyorum diyorsunuz ben burdan ne kadar anlatsamda hata yapabilirsiniz bence profosyonel birine yaptırın basebandı yükseltmesin tertemiz kullanın sorunsuz ben uyarımı yaptım illaki ben yaparım diyorsanız basebandı yükseltmeden sürüm nasıl yükseltilir anlatayım ama hata yaparsanız beni suçlamayın...

hocam bb 05.13 den 05.15 cıkacak demişsin eger degişmesini istemiyosan işlem biraz uzun demişsin tamam bb 05.15 olunca bana her hangi bi yan etkisi yada eksisi olacak mı yoksa yine eskisi gibi mi olacak veya artısı ne olacak hakan hocam şimdiden teşekkürler sorularımla sıkdıgım için
sayın hocalarım abşm bugun yurt dışından daha once kullandığı ıphone 3 gs getirdi cihaz unlock lu ama cihazın versiyonunu bilmiyuorm cunku ıtunese bağlamak istediğimde "Itunes couldnt connect to the ıphone because ıt is locked. you must enter your paswoerd on the ıphone before" diye bir yazı cıkıyo lutfen yardım edin ne yapmalıyım![]()
hocam restore ettim yine aynı şekilde kablo ve itunes simgesi var telde lkutfen yardım edinşu an da 05.15 basebandı için unlock yok ..sadece 06.15 basebandına yükseltip unlock yapabilirsin elinde fırsat varken basebandı yükseltme hem 06.15 basebandı için gps sorunu var ipad basebandı o..
--------------- Ekleme ---------------
telefona şifre konulmuş şifreyi kaldırın tekrar bağlayın..şifreyi bilmiyorsanız dfu moda alıp restore ediniz.versiyonunu umbrelladan öğrenebilirisniz..
( kafayı yiyecem ekledim sizi ama sanırım onaylamadınız dahaappstore'a.nereye üye olurken?
** greenpois0n 1.0 RC6.1 ***ipod içinde geçerlimi bu 4.2.1 yüklü