İOS 4.2.1 UNTETHERED JAİLBREAK GREENPOSİON (resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

integral_b

Üye
direk olarak burda anlatılan şekilde jb işlemini yapabilirsin..
hocam ayrıca telfonu pasaport kaydı yaptırmam lazım sizin bildğin bi yer varmı istanbulda yapan..yardımcı olursanız minnettar olruum

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
hocam bb 05.13 den 05.15 cıkacak demişsin eger degişmesini istemiyosan işlem biraz uzun demişsin tamam bb 05.15 olunca bana her hangi bi yan etkisi yada eksisi olacak mı yoksa yine eskisi gibi mi olacak veya artısı ne olacak hakan hocam şimdiden teşekkürler sorularımla sıkdıgım için

integral_b

Üye
telefon yurt dışı ise kesinlikle direk olarak 4.2.1 i yüklemeyin..unlock yapılır ama sorunlu unlock yapılır ipad basebandı ile..ben bu konuları tam bilmiyorum diyorsunuz ben burdan ne kadar anlatsamda hata yapabilirsiniz bence profosyonel birine yaptırın basebandı yükseltmesin tertemiz kullanın sorunsuz ben uyarımı yaptım illaki ben yaparım diyorsanız basebandı yükseltmeden sürüm nasıl yükseltilir anlatayım ama hata yaparsanız beni suçlamayın...

sayın hocalarım abşm bugun yurt dışından daha once kullandığı ıphone 3 gs getirdi cihaz unlock lu ama cihazın versiyonunu bilmiyuorm cunku ıtunese bağlamak istediğimde "Itunes couldnt connect to the ıphone because ıt is locked. you must enter your paswoerd on the ıphone before" diye bir yazı cıkıyo lutfen yardım edin ne yapmalıyım:(

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
hocam bb 05.13 den 05.15 cıkacak demişsin eger degişmesini istemiyosan işlem biraz uzun demişsin tamam bb 05.15 olunca bana her hangi bi yan etkisi yada eksisi olacak mı yoksa yine eskisi gibi mi olacak veya artısı ne olacak hakan hocam şimdiden teşekkürler sorularımla sıkdıgım için

şu an da 05.15 basebandı için unlock yok ..sadece 06.15 basebandına yükseltip unlock yapabilirsin elinde fırsat varken basebandı yükseltme hem 06.15 basebandı için gps sorunu var ipad basebandı o..

--------------- Ekleme ---------------

sayın hocalarım abşm bugun yurt dışından daha once kullandığı ıphone 3 gs getirdi cihaz unlock lu ama cihazın versiyonunu bilmiyuorm cunku ıtunese bağlamak istediğimde "Itunes couldnt connect to the ıphone because ıt is locked. you must enter your paswoerd on the ıphone before" diye bir yazı cıkıyo lutfen yardım edin ne yapmalıyım:(

telefona şifre konulmuş şifreyi kaldırın tekrar bağlayın..şifreyi bilmiyorsanız dfu moda alıp restore ediniz.versiyonunu umbrelladan öğrenebilirisniz..

integral_b

Üye
şu an da 05.15 basebandı için unlock yok ..sadece 06.15 basebandına yükseltip unlock yapabilirsin elinde fırsat varken basebandı yükseltme hem 06.15 basebandı için gps sorunu var ipad basebandı o..

telefona şifre konulmuş şifreyi kaldırın tekrar bağlayın..şifreyi bilmiyorsanız dfu moda alıp restore ediniz.versiyonunu umbrelladan öğrenebilirisniz..
hocam restore ettim yine aynı şekilde kablo ve itunes simgesi var telde lkutfen yardım edin:(( kafayı yiyecem ekledim sizi ama sanırım onaylamadınız daha

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
inşallah basebandı yükseltmemişsinizdir..yükselttiyseniz telefonu kullanabilmek için ipad basebandı olan 06.15 basebandına yükseltmeniz gerekecek ...

kral__53

Üye
Teşşekürler şuan cydia açabiliyorum yalnız nasıl kullanıcaz bunu anlayamadım istedğim dosyayı atamıyorum hala iphne a?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydia yı açın aşağıdan manage yi tıklayın yukarda sağda modify ı tıklayın yanda edit e tıklayın bir pencere açılır oraya u ekleyip ok deyin açılan pencerede add anyway e basın o eklenince o adrese girip appsync for 4.2.1 i yükleyin..eğer telefonunuza unlock gerekiyorsa ultrasn0w adresinde ultrasn0w u yükleyin sonra itunesden programları atın aşağıda sync tuşuna basın yüklenir..

kral__53

Üye
usb bağlayıp direk resim video yada herhangi bir dosya atma şansımız olmuyor mu illa ki itunes u mu kullanmak gerekiyor? Usb bellek gibi bir dosya taşımak istesem mesala?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef sadece itunes ile atabiliyorsun..

kral__53

Üye
bir de son sorum olarak bu cydia ile beraber sanki hackerlara cok iyi bir yol açmış gibiyiiz? Hack gibi birşey yemeyilim sonradan banka işlemleri mesala şifreler kart no lar falan çalma kolaylaştırdık gibi geldi de bana ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş üye olurken gerçek bilgilerini vermeyecektin, sallama bilgiler verecektin, bu bölümde nasıl üye olunacağı anlatılıyor..o bilgileri değiştir..

kral__53

Üye
nereye üye olurken?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neyse üye olmadıysan sorun yok, cydianın kendisi zaten hack oluyor birşey olmaz..kredi kart bilgilerini ve özel bilgilerini telefonda bulundurmamaya çalış..

maktama

maktama

Üye
nereye üye olurken?
appstore'a.
Ayrıca Güvenlik için telefonunuza cydiadan mobile terminal yükleyip admin şifresini değiştirin, geçerli olarak alpine'dir. bunu değiştirmeniz önerilir. İnternette ararsanız bulacaksınz.

kral__53

Üye
sağol biraz dikkat etmek gerek !!!

birde aklıma gelmişken cydia da sms iletim raporu açabliyormuyuz?

iphone delivery yükleyince sms iletim raporuda açıldı cydia sevmeye başladım :):)

kral__53

Üye
ipod içinde geçerlimi bu 4.2.1 yüklü

maktama

maktama

Üye
ipod içinde geçerlimi bu 4.2.1 yüklü
** greenpois0n 1.0 RC6.1 ***

> Description of the software:

greenpois0n will Jailbreak your iDevice.

> Supported iDevices:

- iPod Touch 2G (all bootroms)
- iPod Touch 3G
- iPod Touch 4G
- iPad 1G
- iPhone 3Gs (all bootroms)
- iPhone 4
- iPhone 4 Verizon
- Apple TV 2

> Changelog:

- RC6.1: comex 'hunnypot' iBooks fix, don't overwrite animate if it already exist
- RC6: Apple TV 2 support, fixed emulators compatibility issues with greenpois0n
- RC5.4: Verizon iPhone 4 is now supported !

greenpoisonu ilk mesajdaki kendi sitesinden indirin, rc6'sı çıkmış. İndirdiğiniz dosyanın içinden çıkan readme dosyasından bir alıntı..

ademonat

Üye
çok sağol ellerine sağlık

expectancy

Üye
teşekkürler yüklemeyi yaptım.

Üst Alt