İOS 4.2.1 UNTETHERED JAİLBREAK GREENPOSİON (resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

cemkuvas

Üye
iphone4 4.2.1 03.10.01 işlem tamamdır canavar gibi de çalışıyor. teşekkürler

drcabbar

Üye
ellinize sağlık öncellikle teşekkürler. önceden redsnow yüklüydü ben onun üzerine kurdum önce korktum çalışmadı diye ama biraz bekledikten sonra açıldı kapatıp açtım yine açıldı.
itunesdan restore etmeden yaptım ki zaten restore yapsam 4.2.3 e yükseltecekti sürümü sonra geride dönemezdim.
acaba benmi yanlış yaptım ama çalışıyor ipod touch 4.
temiz bir sürüm üzerine restore demişsiniz ya nasıl temiz bir restore yapcaz ben onu anlamadım. acaba benim yaptığım şekilde hata olabilir mi ?

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
bu işlemi yaptıktan sonra ekranda bir sürü yazı cıkıyor neden yullenmesi bu kadar uzun mu sürüyor

ravenauss

Üye
arkadaşlar bu uygulamada elmada kalmıyormuş okuyoruz fakat unlock çıktımı bir açıklama bulamadım (sürüm 4.2.1 3gs yurtdışı ) bilgisi olan varsa yazabilirmi.

Blackbeltsea

Blackbeltsea

Üye
bu ıslem ıpod 1g için gecerli mi :/

maktama

maktama

Üye
bu ıslem ıpod 1g için gecerli mi :/
ilk mesajdaki linkten programı indirip içindeki "readme" dosyasını okursan:
-------------------------------------------
> Supported iDevices:

- iPod Touch 2G (all bootroms)
- iPod Touch 3G
- iPod Touch 4G
- iPad 1G
- iPhone 3Gs (all bootroms)
- iPhone 4
- iPhone 4 Verizon
- Apple TV 2
---------------------
diye yazıyor.
yani ipod 1g için geçerli değil.

memolii17

Üye
iphone 3gs yazılım güncelleme yapaarken işleti sistemi çöktü.şimdi ekranda kablo ile itunes yazısı var ne yapmam lazım

edaserince

Üye
gevey li iphone4 üme itunes üzerinden yazılım attım ve sim kildi aktif oldu.. bir de jailbreak yapayım dedim. fakat jailbrek baslaması sorunsuz başlıyor ama formatlama bir türlü bitmiyor.. hatta geceden başlattım sabah hala devam ediyordu dayanamadım sonlandırdım baktım ki hiçbişiy olmamış....telefonumu kullanmam için ne yapmam garekli ?

osman1993

Üye
bende iphone 3GS 16 VAR 4.2.1 MODEM FİRMWARE İSE 5.15.04 CİHAZI PASAPORTA KAYDETTİM.AMA SİNYAL GELMİYOR CİHAZI NASIL SIMLOCK YAPABİLİRİM?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
başta kapalımı olacak

----------Eklendi @ 18:55:27 ---------- Yazıldı @ 18:54:15 ----------

acil cevap lazım iod 4 g için gecerlimi

chezque

chezque

Üye
yahu ben telefona yükleyeyim dedim telefon kapandı açılmıyor. neden böyle oldu acaba? jb yapamadım. try again diyor sürekli ayrıca.

telekomcu44

Üye
hocam her seferinde try again diyor ne yaptıysam olmadı 5 kere geri yükleme yaptım nasıl etsem acaba

maktama

maktama

Üye
hocam her seferinde try again diyor ne yaptıysam olmadı 5 kere geri yükleme yaptım nasıl etsem acaba

Tapatalktan yazdığım için hangi iphonu kullanıyorsunuz göremiyorum,ama iphone 3g uyumlu değildir bu jb yöntemi.3gs için uyguluyorsanız bir yerde hatanız var demektedir.

Üst Alt