5800 v52

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GreenLantern®

GreenLantern®

Üye
    Konu Sahibi
5800 v52
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bir 5800 kullanıcısıyım.Hatalardan dolayı güncelleme yapmıştım(şuan ki version 52).Helloox2 ile kırmaya çalışıyorum biliyorumki olmayacak ama installing root cert e kadar gelip takılıyor.Bende rom patcher ayriyetten indirip kurdum ama patcher.ldd hatası ile karşılaştım bu dosyanın sys/bin/ klasörüne atılması lazım ama bu işi normalde helloox2 yapıyor bende bunu bir file browserla yapmayı denedim.Fakat güvenlik hatası nedeniyle olmuyor.Acaba bu güvenlik hatasını kaldırıp telefonu hackleyebilir miyim? şimdiden teşekkürler...

NOT:Telefona CFW yüklemek istemiyorum.

maktama

maktama

Üye
hayır yapamazsınız. telefonu hacklemek için hackli fw yüklemekten başka şansınız yok.

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşım hacklemene gerek yok diye düşünüyorum hack sertifika sorunu yaşamamak için bildiğim kadarıyla eğer hatalıysam düzeltsin arkadaşlar. :) Opda'dan al sertifikanı hacklemenede gerek kalmasın.

maktama

maktama

Üye
Arkadaşım hacklemene gerek yok diye düşünüyorum hack sertifika sorunu yaşamamak için bildiğim kadarıyla eğer hatalıysam düzeltsin arkadaşlar. :) Opda'dan al sertifikanı hacklemenede gerek kalmasın.
Yanlış değilsiniz de arkadaş "güvenlik hatasını kaldırıp telefonu hacklemek istediğini" belirtmiş ve bunun tek yolu hackli cfw yüklemesi. Hack genel olarak sertifika sorununu aşmak için kullanılsa da sistem dosyalarına ulaşılmasını sağlayarak sistemde modifikasyonlar yapmaya da yarar. ama bu hack olayını program yüklemek için istiyorsa sizin dediğiniz gibi de yapabilir( ama ben bir siteye imei vermektense hackli fw yüklemeyi tercih ediyorum)
cfw yüklemek istemediğini belirtmiş ama forumdaki "blackstar v52" yi bir incelemesini öneririrm, sorunsuz, orjinal v52 üzerine kurulu, hızlı ve sadece gerekli ayarlamalar yapılmış temiz bir hackli fwdir. Tabii seçim onun.

GreenLantern®

GreenLantern®

Üye
    Konu Sahibi
Ben de zaten sertifika var.Ben yine de hacklemeye çalışıyorum :hmmm Peki geri nasıl dönerim blackstar'dan

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
orjinal fw yüklemek için ise forumda bulunan navifirm programını ile orjinal fw dosyalarını pc ye indirip telefona flashlaman lazım.

GreenLantern®

GreenLantern®

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkürler.Şuan da Blackstarı yükledim.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Blackstar çok iyi bir fw (görsele farketmez diyorsan) bide bu blackstar ın c6 olarak yapsaydı kotukoylu süper olacaktı :)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
xxpala

xxpala

Üye
5800 satın almak isteyen beni arasn 05358292929

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt