muzikle,resimlr ve programlr gtmezmi? Ona gore yedej alacam
ahmeti en üste alır kardeş.. favorileri listenin başında kendi içinde sıralıyo eski yerinde olmuyo dogal olarakvalla ortam seninkini yükledim bende anlamıyom neden oyle oluyorbak simdi ahmet diye bir karvizit var deglmi onu favorilere eklediğim zaman rehberden gidiyor ahmet die kartvizit kalmıyor
nasıl oluyor anlmadım
![]()
ahmeti en üste alır kardeş.. favorileri listenin başında kendi içinde sıralıyo eski yerinde olmuyo dogal olarak![]()

ev ekranı yükleme-değiştirme yeri var mı
happyayaz arkadasim oyle oldugunu biliym ama benmkinde enbasa gtmiyordu tamamen kayboluyrdu simdi tekrar attim fw yi duzeldi. Yani bilip bilmedn konusmamak lazm ayaz mutluyken mutsuz yaparim seni. Sennde eline saglik husam guzl anlatm![]()
onu canın sıkılsın diğe değil bilgi amaçlı yazmıştır happyayaz sinir yapma...tmm saol ama o kadar da önemli deil

sağol maxicep üyesionu canın sıkılsın diğe değil bilgi amaçlı yazmıştır happyayaz sinir yapma...
--------------- Ekleme ---------------
kesinlikle öyle kimseyi cahil ilan etmedik burda c6 yazılımı ilk kurdugumda ben ahmeti eski yerinde bulamamıştım belki aynı şeydir diye düşündüm özür dilerim
Bunu yapabikmek için tel in cark lı olması gerekirmi
Almanca dili eklediginiz icin cok tesekkürler.
Kardeşim eline sağlık. Süper ötesi bir çalısma. Live messenger gibi programlarısonradan kuruyoruz ama) gercekten emeğine saglık. çöküş telimi hayata gecirdim. Eyvallah.

Hiç Bir Dahili Bileşen Hatası Almadan Kullandığım Süper Bi Fw Gerçekten. Ellerine Sağlık.
Bu Fw'ye Openstar Menü Modu Uygulanırsa Gerçekten Fw Aramaya Denemeye Gerek Kalmayacak.
Menü İconları Dışında Herşey Süper.