27.02.2011!!! YENİ N8 İKONLU 5800 v52 c6 v20.0.041 Port Kusursuz...

Sponsorlu Bağlantılar

kazimekinn

kazimekinn

Üye
muzikle,resimlr ve programlr gtmezmi? Ona gore yedej alacam

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
muzikle,resimlr ve programlr gtmezmi? Ona gore yedej alacam

sen al yedeğini eşeğini sağlam kazığa bağla hafıza kartını biçimlendir öğle at belli ki yenisin bu fw işinde çok yeni...

palasibo

Üye
kardeşim özelden yolladığın tema ile ilgili site için çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin

happyayaz

Üye
valla ortam seninkini yükledim bende anlamıyom neden oyle oluyor:D bak simdi ahmet diye bir karvizit var deglmi onu favorilere eklediğim zaman rehberden gidiyor ahmet die kartvizit kalmıyor :D nasıl oluyor anlmadım :D
ahmeti en üste alır kardeş.. favorileri listenin başında kendi içinde sıralıyo eski yerinde olmuyo dogal olarak ;)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
ev ekranı yükleme-değiştirme yeri var mı

kazimekinn

kazimekinn

Üye
happyayaz arkadasim oyle oldugunu biliym ama benmkinde enbasa gtmiyordu tamamen kayboluyrdu simdi tekrar attim fw yi duzeldi. Yani bilip bilmedn konusmamak lazm ayaz mutluyken mutsuz yaparim seni. Sennde eline saglik husam guzl anlatm :D

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
tmm saol ama o kadar da önemli deil

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
happyayaz arkadasim oyle oldugunu biliym ama benmkinde enbasa gtmiyordu tamamen kayboluyrdu simdi tekrar attim fw yi duzeldi. Yani bilip bilmedn konusmamak lazm ayaz mutluyken mutsuz yaparim seni. Sennde eline saglik husam guzl anlatm :D

sağol maxicep üyesi :D onu canın sıkılsın diğe değil bilgi amaçlı yazmıştır happyayaz sinir yapma...

--------------- Ekleme ---------------

tmm saol ama o kadar da önemli deil

sen yükle eminim memnun kalacaksın... :oke:

asim1994

Üye
Bunu yapabikmek için tel in cark lı olması gerekirmi

happyayaz

Üye
sağol maxicep üyesi :D onu canın sıkılsın diğe değil bilgi amaçlı yazmıştır happyayaz sinir yapma...

--------------- Ekleme ---------------
kesinlikle öyle kimseyi cahil ilan etmedik burda c6 yazılımı ilk kurdugumda ben ahmeti eski yerinde bulamamıştım belki aynı şeydir diye düşündüm özür dilerim

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Bunu yapabikmek için tel in cark lı olması gerekirmi

bunun için telefonun hacklı olması gerekmiyor çünkü komple yazılım değişiyor yani telefon 5800 değil nokia c6 gibi oluyor... sis dosyafı filan değil bu komple yazılım...

timurlek58

Üye
Almanca dili eklediginiz icin cok tesekkürler.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
:)...........................:)

_reflex_

_reflex_

Üye
Kardeşim eline sağlık. Süper ötesi bir çalısma. Live messenger gibi programlarısonradan kuruyoruz ama :)) gercekten emeğine saglık. çöküş telimi hayata gecirdim. Eyvallah.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eline sağlık. Süper ötesi bir çalısma. Live messenger gibi programlarısonradan kuruyoruz ama :)) gercekten emeğine saglık. çöküş telimi hayata gecirdim. Eyvallah.

beğendiğine sevindim en çok emek verdiğim fw bu bende bunu kullanıyorum şu an hoş hergün fw deniyorum ama en beğendiğim fw bu... :oke:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Hiç Bir Dahili Bileşen Hatası Almadan Kullandığım Süper Bi Fw Gerçekten. Ellerine Sağlık.
Bu Fw'ye Openstar Menü Modu Uygulanırsa Gerçekten Fw Aramaya Denemeye Gerek Kalmayacak.
Menü İconları Dışında Herşey Süper.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Hiç Bir Dahili Bileşen Hatası Almadan Kullandığım Süper Bi Fw Gerçekten. Ellerine Sağlık.
Bu Fw'ye Openstar Menü Modu Uygulanırsa Gerçekten Fw Aramaya Denemeye Gerek Kalmayacak.
Menü İconları Dışında Herşey Süper.

Bugün yeni bir konu açacam beni takip etmeye devam edin... :D

Üst Alt