arkadaslar jafda listede rm 559 yok ? bilen varmı sebebını?
selamlar
arkadaslar bende x6 16 gb var. bunun turu rm-559. ben de bu cihaza verdiginiz programi uygulayabilir miyim. kurmadan once sim karta format atmali miyim.
tesekkurler

Bir yukarıda keto517 arkadaşın verdiği cevaba ek olarak...:selamlar
arkadaslar bende x6 16 gb var. bunun turu rm-559. ben de bu cihaza verdiginiz programi uygulayabilir miyim. kurmadan once sim karta format atmali miyim.
tesekkurler
Gerek yok ama telefonunuzun yedeğini alın, bilgileriniz uçmasın sonra.Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyalarıarkadaslar ilksayfadaki indirme linklerinden Jaf ve Ogm Pkey Emulator Kurulum Dosyaları
megaupload sitesine yuklenmis. ben onu yukleyemedim. mahkeme karari ile site engellenmistir diyor. ikinci linki baska bir linke atayabilir misiniz.
rm 559 klasorunde iso dosyalari var onlara karismiyoruz dimi aynen klasore gonderiyoruz.
tesekkurler

Tuş kilidi programı konusunda bilgim yok.maktama cok tesekkurler bu gece vakti yardimin icin. linkleri indiriyorum. sonra uygulayacagim. size son bir sey danisacagim. bu x6 icin yandaki tuskilidi yerine, sadece ekranda bir kisayolla kilidi acmak mumkun mu. boyle bir program mevcut mu.
tesekkurler
vay kardeş, bir 5800 kullanıcısı olarak senin yayınlayacağın fw.yi sabırsızlıkla bekliyorum, inşaallah kardeş, emeğin için teşekkürlerYarın X6 ve 5800 için C6 yazılımı yayınlamayı düşünüyorum inşallah.....
Mesaj ayarlarından Karakter desteğini kontrol et:Aslında bu sistem modifikasyonu güzel geldi bana fakat mesaj yollama süresi uzadı sanki telefonun (X6-16gb var)

Mesaj ayarlarından Karakter desteğini kontrol et:
Tam destek ten indirgenmiş desteğe al...![]()