Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

enssrtn

Üye
office programları için programı yüklerseniz çok seviniriz

--------------- Ekleme ---------------

offıce programları olarak bende word ve pdf reader var en yakın zamanda uplarım sızde depodan cekersınız

yüklerseniz çok seviniriz

arkadaşlar bugün yeni yazılımı yüklettim V 7.20 mevcut yetkili servislerde
cihazım resetleme yapmaya başlamıştı son bi kaç gündür şimdi yeni yazılımda deneyeceğim sonucu bildiririm size
yalnız ebuddy yükledim fakat sorun veriyor açmıyo java hatası diyor

undead001

undead001

Üye
office programlar ve bir iki tema yuklendı bu lınten word excell ve pdfgoto ındırebılırsınız 2 tanede tema var bnm faxotım nfs ıyı yuklemeler

bı tesekkurude cok gormeyın

enssrtn

Üye
office programlar ve bir iki tema yuklendı bu lınten word excell ve pdfgoto ındırebılırsınız 2 tanede tema var bnm faxotım nfs ıyı yuklemeler

bı tesekkurude cok gormeyın
paylaşım için teşekkür ederiz...........

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
nokıa c3 te ekran parlaklığını ayarlayamıyorum yardım edin lütfen

undead001

undead001

Üye
nokıa c3 te ekran parlaklığını ayarlayamıyorum yardım edin lütfen

henuz oyle bı ayar telefonda olmadıgı ıcın olabılır sadece oda degıl ekran koruyucu zaman ayarıda yok ılerkı versıyonlarda beklıyoruz bızde nokıa bu ıstegımı ılettım

saraylıfc

Üye
merhabalar.dün nokıa c3 cep telefonu aldım cepten nete cok yabancıyım...video görüntüleri için dediğiniz bolt programı oyunlara indi fakat simgesinde kilit işareti var ve açılmıyor sebebi nedir? cep telefonumu turkcell ana bayiden satın aldım kullandıgım operatör vadofone uyarlı değil ne yapsam msn prgramlarını açamıyorum.turkcell httı taktıgımda ise msn peogramı çalışıyor.hattımı değiştirmeden vodafoneden msn kullanamazmıyım..o sohbet bölümündende açamadım.yardımcı olursanız sevinirim..

Defrinex

Üye
Nokia c3 ile birlikte gelen Opera Mini tarayıcısı yıllar önce çıkmış eski versiyonlardan birisi.. Telefonuma yeni 5.1 mini tarayıcıyı yükledim ancak bunu varsayılan olarak ayarlama şansım yada varsayılan tarayıcımı güncelleyip yenileme şansım yokmu ? Uygulamalara ulaşmak için Menu -> uygulamalar -> Eksta -> Koleksiyon derken uğraşmak yorucu oluyor, Ditek Internete girdiğimde neden Yeni ve şık bir tarayıcı yerine eski kalas bir tarayıcı açılsın bu varsayılan tarayıcıyı naısl değiştirebilirim yada değiştirme şansım varmı ?

undead001

undead001

Üye
Nokia c3 ile birlikte gelen Opera Mini tarayıcısı yıllar önce çıkmış eski versiyonlardan birisi.. Telefonuma yeni 5.1 mini tarayıcıyı yükledim ancak bunu varsayılan olarak ayarlama şansım yada varsayılan tarayıcımı güncelleyip yenileme şansım yokmu ? Uygulamalara ulaşmak için Menu -> uygulamalar -> Eksta -> Koleksiyon derken uğraşmak yorucu oluyor, Ditek Internete girdiğimde neden Yeni ve şık bir tarayıcı yerine eski kalas bir tarayıcı açılsın bu varsayılan tarayıcıyı naısl değiştirebilirim yada değiştirme şansım varmı ?

telefonun kendı kısayolları var ana ekran menusune kısayol koyabılırsın ama varsayılan olarak operayı degıstıremıyorrsun malesef

merhabalar.dün nokıa c3 cep telefonu aldım cepten nete cok yabancıyım...video görüntüleri için dediğiniz bolt programı oyunlara indi fakat simgesinde kilit işareti var ve açılmıyor sebebi nedir? cep telefonumu turkcell ana bayiden satın aldım kullandıgım operatör vadofone uyarlı değil ne yapsam msn prgramlarını açamıyorum.turkcell httı taktıgımda ise msn peogramı çalışıyor.hattımı değiştirmeden vodafoneden msn kullanamazmıyım..o sohbet bölümündende açamadım.yardımcı olursanız sevinirim..

boltun bu versıyonunu onerıyorum kesın acılır bende acılıyo

msn programı olarak ebuddy ve nımbuzz var ınternet ayarları hangı operator yapılıysa netten oeratorunu secıp gırebılırsın bnm 4shared depomda mevcut yazılımlar temelar ve oyunlar var bılgıne

boltun bu versıyonunu onerıyorum kesın acılır bende acılıyo

msn programı olarak ebuddy ve nımbuzz var ınternet ayarları hangı operator yapılıysa netten operatorunu secıp gırebılırsın bnm 4shared depomda mevcut yazılımlar temelar ve oyunlar var bılgıne

orcun401

Üye
arkadaşlar brde telefona bilgisyardan atgım videolarıa hafza kartındayken donuyo videolar tleefon açılıyo kapanıyo ama telfon hafızasına attınmı donma felan olmuyo. herşeyi denedim farklı videoları farklı formatlarda denedim olmadı ve hafıza kartınıda degiştim olmadı virüsten sandım virüs bulunamadı hafıza kartında sorun yok video formatında sorun yok sorunhu çözemedim hafıza kartındaki vidoyu izlerken reetliyo tlefon kendini busrunu yaşayan başka arkdaşlar arm yoksa garantiye gönderecem

viran06

viran06

Üye
Selam arkadaslar boldbrowser dedıgınız gıbı ındırdım youtube vıdeoları calıyor ama ses yok anlamadım sorun nedır acaba vıdeo oynuyor ama ses gelmıyor sesı falan yukseltmeme ragmen

zael

zael

Üye
bu telefonun hafıza kartına nasıl ulasıyoruz cozemedım. yardımcı olursanız sevınırım...

viran06

viran06

Üye
Guncelll

mr__ozkan

Üye
Bugün Türkcell İletişim Merkezinden C3 Aldım Buradaki Mesajlarada Bakma Fırsatım Olmuştu. Telefonumuza Genel Olarak Hangi Programları Kurmalıyız Bu Programları Linkleri İle Birlikte Liste Halinde Yazabilirmisiniz. Ve Diğer Tavsiyeleriniz Nelerdir ?

lacurca

Üye
Selam arkadaşlar benim telefonla ilgili soyle bir problemim var. Evden wlan üzerinden rahatlıkla nete girebiliyorum fakat iş yerinden girmek istediğimde wirelessı bulup bağlandığı halde nete giremiyor. Bulunan wlanın ayrıntılarına baktığımda DNS adresini *.*.*.*2 alması gerekirken *.*.*.*5 alıyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

_crazyforyou_

Üye
hafıza kartı micro sd mi ve nasıl takılır??

KenanK

KenanK

Üye
Selam arkadaşlar benim telefonla ilgili soyle bir problemim var. Evden wlan üzerinden rahatlıkla nete girebiliyorum fakat iş yerinden girmek istediğimde wirelessı bulup bağlandığı halde nete giremiyor. Bulunan wlanın ayrıntılarına baktığımda DNS adresini *.*.*.*2 alması gerekirken *.*.*.*5 alıyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

- Modemle alakalı bir sorun olabilir.. arada sırada PClerdede DNS sorunları oluşuyor...

hafıza kartı micro sd mi ve nasıl takılır??

- evet Arkadaşım MİCRO SD ve MİCRO SD HC oluyor.. telefon sol kısmında tırnak var.. açıyorsun ve kartı ters olarak içeri doğru itiyorsun...

lacurca

Üye
- Modemle alakalı bir sorun olabilir.. arada sırada PClerdede DNS sorunları oluşuyor....

modemle alaklı olacağını zannetmiyorum şirkette başka telefonlarla giren birden fazla arkadaşım mevcut, DNS elle girebilmenin bir yolu yada mevcut ayarları değiştirmenin bir yolu varmıdır cevabınız? için teşekkür ederim

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ya şimdi benim şöyle bir problemim var telefonu pcye veri depolama ile bağaldımmı hafıza kartı pcde gözükmüyor ve hafıza kartına attığım java oyunlar bir süre sonra bozuluyor isimleri değişik karakterlere dönüşüyor ve boyutları 1gb gibi değerler alıyor yardım edebilecek varmı ?

_crazyforyou_

Üye
çok teşekür ederim

Üst Alt