Nokia c3 ile birlikte gelen Opera Mini tarayıcısı yıllar önce çıkmış eski versiyonlardan birisi.. Telefonuma yeni 5.1 mini tarayıcıyı yükledim ancak bunu varsayılan olarak ayarlama şansım yada varsayılan tarayıcımı güncelleyip yenileme şansım yokmu ? Uygulamalara ulaşmak için Menu -> uygulamalar -> Eksta -> Koleksiyon derken uğraşmak yorucu oluyor, Ditek Internete girdiğimde neden Yeni ve şık bir tarayıcı yerine eski kalas bir tarayıcı açılsın bu varsayılan tarayıcıyı naısl değiştirebilirim yada değiştirme şansım varmı ?
telefonun kendı kısayolları var ana ekran menusune kısayol koyabılırsın ama varsayılan olarak operayı degıstıremıyorrsun malesef
--------------- Ekleme ---------------
merhabalar.dün nokıa c3 cep telefonu aldım cepten nete cok yabancıyım...video görüntüleri için dediğiniz bolt programı oyunlara indi fakat simgesinde kilit işareti var ve açılmıyor sebebi nedir? cep telefonumu turkcell ana bayiden satın aldım kullandıgım operatör vadofone uyarlı değil ne yapsam msn prgramlarını açamıyorum.turkcell httı taktıgımda ise msn peogramı çalışıyor.hattımı değiştirmeden vodafoneden msn kullanamazmıyım..o sohbet bölümündende açamadım.yardımcı olursanız sevinirim..
boltun bu versıyonunu onerıyorum kesın acılır bende acılıyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
msn programı olarak ebuddy ve nımbuzz var ınternet ayarları hangı operator yapılıysa netten oeratorunu secıp gırebılırsın bnm 4shared depomda mevcut yazılımlar temelar ve oyunlar var bılgıne
--------------- Ekleme ---------------
merhabalar.dün nokıa c3 cep telefonu aldım cepten nete cok yabancıyım...video görüntüleri için dediğiniz bolt programı oyunlara indi fakat simgesinde kilit işareti var ve açılmıyor sebebi nedir? cep telefonumu turkcell ana bayiden satın aldım kullandıgım operatör vadofone uyarlı değil ne yapsam msn prgramlarını açamıyorum.turkcell httı taktıgımda ise msn peogramı çalışıyor.hattımı değiştirmeden vodafoneden msn kullanamazmıyım..o sohbet bölümündende açamadım.yardımcı olursanız sevinirim..
boltun bu versıyonunu onerıyorum kesın acılır bende acılıyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
msn programı olarak ebuddy ve nımbuzz var ınternet ayarları hangı operator yapılıysa netten operatorunu secıp gırebılırsın bnm 4shared depomda mevcut yazılımlar temelar ve oyunlar var bılgıne