Redsnow rc7' ''one click'' kullanım detayları.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Redsnow rc7' ''one click'' kullanım detayları.
Merhaba arkadaslar yeni yayınlanan redsnow surumunden herkesin haberi vardır lakin cogu kişi nasıl kullanılacagı hakkında bilgi sahibi her elmada takılan cihazı her defasında acmak icin redsnowu acıp ipswyi felan seciyorduk bosa zaman kaybıydı buna care yeni surum RC7 peki nasıl kullanılıyor. acıklayalım
1-öncelikle redsnow rc7 'yi indirdiginiz varsayıyorum.
2-indirdiginiz zip dosyasının icinde ipt4g adlı bir kısayol dosyası var bu ne işe yarar.
3- ipt4g adlı dosyanın ustunde sag tıklayın-özelliler diyerek acılan pencere de asagıdaki resimlerde oldugu gibi acıklama kısmına once C:\redsnow.exe -j -i ''C:\iphone_xxx.ipsw'' dosyalarının yolunu yazıyoruz. ve kaydet deyip kapatıyoruz. bakın burda -j ve -i komutlarına dokunmayın onlardan once redsnowun oldugu dosyanın yolunu onlardan sonrada iphone restore yani ipsw dosyasının oldugu yolu yazarak kaydet deyip kapatıyoruz. olay bundan ibarettir.

4-sonrasında telefonumuz her ne zmn tethered modda kalırsa yani elma simgesinde kaldıgını varsayarsak dfu moda alıyoruz ve ipt4g adlı dosyayı calıstırıyorz kendisi otomatik olarak diger islemleri siizn icin yapacaktır.

RC7 adlı yeni surumun baska bir dezavantajı yoktur yayınlanma sebebi kullanıcıları bu eskisi gibi tekrar tekrar yapılan işlemlerdne kurtarmaktır kolay gelsin..
Hakan kurban nickli arkadasımız konuyu vermiştir ordan indirme linkini cekebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/iphone-deste...edsn0w-yayinlandi-4-2-1-jailbreak-440054.html

emeğe saygı bir teşekkür
iphone 3gs denenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: cellatkral

eraser2934

Üye
admin yapamadım yardımcı olurmusun biraz daha acıklayıcı şekilde...

bejum3

bejum3

Üye
bu islemi yapamayan arkadaslar cydia yukledikten sonra elma logosunda kalirsa redsnowda just boot tethered right now kutucugunu isretleyip yapabilirler. ben iphone 4 ios 4.2.1 denedim gayet hizli bir sekilde telefon tekrar aciliyor untethered cikana kadar bu yonteme devam. kolay gelsin....

eraser2934

Üye
zaten bejum bu programın cıkış amacı bu o takılmayı ortadan kaldırmak yani just boot tethered right demeden açıp kapayabilmek ...

Denizdeca

Denizdeca

Üye
bu islemi yapamayan arkadaslar cydia yukledikten sonra elma logosunda kalirsa redsnowda just boot tethered right now kutucugunu isretleyip yapabilirler. ben iphone 4 ios 4.2.1 denedim gayet hizli bir sekilde telefon tekrar aciliyor untethered cikana kadar bu yonteme devam. kolay gelsin....

yani diyosun ki jb yapsanız da telefonunuza yine elma işaretinde takılacak ve yukardaki işlemleri birdaha yapmak için redsnow'u açtığınızda "untethered" seçeneği çıkacak ve onu seçerek tekrar bi jb prosedürüne maruz kalacağız...

tam olarak demek istediğin bu mu ?

bejum3

bejum3

Üye
yani diyosun ki jb yapsanız da telefonunuza yine elma işaretinde takılacak ve yukardaki işlemleri birdaha yapmak için redsnow'u açtığınızda "untethered" seçeneği çıkacak ve onu seçerek tekrar bi jb prosedürüne maruz kalacağız...

telefon kapattgin zamn acmak istedignde elma logosunda kaliyor bu problemi cozmek icin redsnowu tekrar calistir cikan seceneklerden sadece just boot tethered isaetliceksin.untethered cikana bu isleme devam anlatmak istedigim budur. kolay gelsin

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi

arkadasım bu isleme redsnowu actıgınızda tekrar untethered secenegini isaretlemekle ugrasmak icin degil direk olarak bu islemi ypatıgnızda ipt4g dosyasını calıstırarak program untethered secenegini felan kendi secmiş olacak size sadece telefonu dfu moda alıp ipt4g dosyasını calıstırmak dusuyor yani redsnowu tekrar acıp eskisi gibi untethered seecenegini isaretlemek gibibi zahmetiniz olmuyor ok.

--------------- Ekleme ---------------

telefon kapattgin zamn acmak istedignde elma logosunda kaliyor bu problemi cozmek icin redsnowu tekrar calistir cikan seceneklerden sadece just boot tethered isaetliceksin.untethered cikana bu isleme devam anlatmak istedigim budur. kolay gelsin
anlatılan olay bu degil bakın burda hic bir secenek cıkmıyor hic bir secenegi isaretlemek gibi bisey yok onu unutalım bunun amacı tek tıklama ile tethered moddan cıkmak ipt4g dosyasını gosterilen sekilde duzenliyerek yapmayı deneyin ok.

bejum3

bejum3

Üye
arkadaslar bir sitede cok kolay bir sekilde bu islemn nasil yapilacagi anlatiyor
buyrun:

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir sitede cok kolay bir sekilde bu islemn nasil yapilacagi anlatiyor
arkadasım burda direk olaya kısayol olusturma ile baslamıslar. ben varolan kısayolu değiştirerek yapmayı gösterdim hangisi kolaya gelirse rastgele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt