Mobile_Security ile symbian hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

screamtr07

Üye
    Konu Sahibi
Mobile_Security ile symbian hack
1. Mobile_Security uygulamasını kurun. * Reset ile ilgili birşey sorarsa hayır diyin.

2.
tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın. Ama tekrar dikkatinizi çekiyorum klasör halinde atın içindekileri falan değil.

3.
1'de kurduğumuz program varya hani (menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona girin
options-Quarantine list'i açın ve içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. (yani oradaki 3 dosyayı da restore yapacaksınız- geride dosya bırakmayın)

4.
RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion adlı programı kurun ve içine girince 2 tane yama görürsünüz. onları aktif yapın. (Aktifken yeşil olur, pasifken ise mavi) Yükledikten sonra internete bağlanma probleminiz olursa Mobile_Security silersiniz. İşte bu kadar.

Not: Rom patcher 1 secenek aktif olmayabilir. sorun degil. siz diger secenegi 2. open4all secenegi aktif edin. butun telefonlarda aktip oluyor. Artik gizli dosya olan sys gorebilirsiniz.





Yapilacak Islemeler:
1. Buradan telefonunuza uygun instalserver dosyasini indiriniz. ( http://www.maxicep.com/symbian-s60v...tall-server-yeni-modeller-eklendi-142133.html )

Not: Eger instalserver.exe programi uyumlu degilse hicbir programi yuklemez ve kaldirmaz. hata verir. once telefonunuzun hangi versiyonda oldugunu ograniniz ve ona uygun instalserver.exe programini yukleyiniz.

- Bu işlem bittikten sonra hiç bir uygulamayı çalıştıramayacaksınız.Bu sebeple Xplore v1.22(sertifikalı) programını kapatmayın arka planda bıraktık.Menü tuşuna uzunca basın Xplore dosya yöneticisini seçin. şimdi c:sys dosyasına erişim sağlamış olduk ve artık telefonumuz hacklendi..Şimdi installserver.exe dosyasını hafıza kartımıza atmıştık.installserver.exe dosyasını 2 tuşu ile kesin (xplore kısayol tuşudur) c:sys/bin/ klasörüne atın.aşağıdaki resimdeki gibi



- Ardından Xploreden Menü> araçlar > Cihazı yeniden başlat seçeneğine basın.



Ve artık cihazınız tam anlamıyla Hacklendi..artık Unsigned uygulamaları rahatlıkla yükleyecebileceksiniz..
''sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası,uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor'' mesajlarına son :)

Fakat programın eksisi sadece bi kereye mahsus system klasörlerine erişiyorsunuz.eğer system klasörlerine erişmek istiyorsanız her defasında yukardaki işlemi her defasında tekrarlamalısınız ama mobil hack dahileri bunada çözüm bulmuşlar..
2. Modo sis kurulumu. anlatim asagida

- Aşağıdaki işlem sadece sistem klasörlerine erişimi sağlar.unsigned programları yüklemek için yukarıdaki işlemi bir kereye mahsus yapmanız yeterlidir..

- ilk önce aşağıdan Modo_Maxicep.com_FerreT programını indirin ve rardan çıkarın ve hepsini telefonun hafıza kartına atın(rarın içinde modo.sis ve sys.zip vardır).. modo.sis programını yükleyin..xploreyi tekrar arka planda bırakın.yukarıdaki işlemleri tekrar yapın.sistem klasörlerine erişimi tekrar açın.Xplorer üzerinden sys.zip klasörünü zipten çıkartın içindekileri oldugu gibi c:sys klasörüne atın alttaki gibi bi uyarı gelecek tümünü üzerine yaz deyip değiştirin.ve cihaza Xplore üzerinden tekrar restart atın..

- Modo.sis telefona kurmuştuk Leftup die bi klasör oluşmuştur.girin ve modo programını çalıştırın ve artık sistem klasörlerine erişim kalıcı hale geldi. daha tedayli diger arkadalar anlatmis tesekkurler. hepsnin birlesmesinden bu konu actim. cunku caresizlik kotu bi seydir. ben yasadim ama artik sertifika problemim yok. asagiya dovnload linki var adimlari sirayla uygulayiniz/
 
  • Beğen
Tepkiler: samurai jack65


by-fallen

by-fallen

Üye
burada ekte verilen dosyaları bana pm atmanızı rica ediyorum..
 

smhtncc

Üye
videodakilerin aynısnı yaptım. bende de E 72 var. umarım olmustur
 

Sametgurr

Üye
n95 8gb hack başarılı
 

ismail01000

Üye
eyvallah e71 i bunla hackledim saygilar
 

hekimha

Üye
Mobile_Security kalkmıyo şifre istiyo nasıl olacak
 
omer.talha

omer.talha

Üye
şu Mobile_Security linkini atın 1 saat tir arıyorum :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt