arkadaslar benim c3 klip seyrederken donma yapıyor tel kapanıyo ve ben acıyorum her klip actığımda donuyo ne yapmak gerek ilacı format ise normal ve hard formatı yazarmısınız? blogtaki hard formatı tarif etmişler ama işe yaramıyo şimdiden saygılar
ılacı format dıll ekran boyutunu donusturuken 320x240 veya 240x320 yapıcaksın fps hızını 30 ise 25 25 ise 20 yap yanı kac ıse 5 dusur sorun cozulur bende ole bı sorun olmadı ama tek cozum bu formatı ben sana yazım genede *#7370# yapıcaksın şifre ıstıcek orj sıfre 12345 tır yanı kılıt kodun degıdtırdıysen onu gır tel acıp kapanacak ama teldekı butun bılgıler sılınır bunuda bıl unutmadan *+3+yes kombınasyonu ıle format bu telefonda ıse yaramıyo ıyı gunler
--------------- Ekleme ---------------
merhaba bendede nokia c3 var ama benim telefon wifi ile internete bağlanmıyo wifiye tıklıyorum buluyo modemi bağlandı diyo opera yada bolt ile girmiyo çalışıyorum hata veriyo ama üst kattakinden bağlandım modemde sorun var diycem nokia n79 da var o gayet güzel bağlanıyo acaba neden bağlanmıyo 3 modem denedim onlardada aynı sorun yapıyo bazı modemlerde ise bağlanıyo acaba neden modemlerde sorun yok başka telefonlarla bağlandım bide 4.60 update yaptım sanki biraz menüye girerken donma yapıyo noramal bi durum mu fabrika ayarlarına dönsem geri 4.45 olurmu ilgileriniz için teşekkürler..
wireless sorunu hakkında bı sey dıyemıcem ben gayet guzel baglanıyorum sınyal zayıf olmasına ragmen evde ıste cafede hatta havaalınında bıle ama demıssınkı 4,60 update yaptım menude yavslama oldu update yaptıktan sonra format attınmı!!! atmadıysan at *#7370# format kodu
ben telefonumu aldım hıc bır sey yuklemeden youtube gırdım. vıdeo ızlenıor. ancak goruntu cok kotu. mozaık mozaık cıkıor nerdeyse. bu vıdeoyu daha ıyı ızleme sansım varmı? gereklı bır sey yuklemem sartmı. sıtede baktım bazı programları onermısınız ancak o hıc acamayanlar ıcın sanırım. bahsettıgım program bolt. eger daha ıyı ızlemem ıcın bu programı yukle dıorsanız yuklıcem.
bence yukle sen goruntu kalıtesı artıyo
aynen bende yapamadım ayarları:S
ne yazıkkı sımdı baktım telefonda wifi ıcın ıp ayarı oldugunu goremedım ılerkı versıyonlarda belkı olur dıye dusnuyorum ama sımdılık ben bulamadım nulan veya cozen olursa program vasıtasıyla burdan veya blogtan faceden yazsın