Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Ovi den Snaptu yu deneyin Feysbuk-Twitter hava durumu hepsi bir arada Ucretsiz Uyeliksiz

crank3131

Üye
turkcell internet ayarlarını sitede gördm ama yapamadm tam olarak anlamadım artı evdeki modem sabit ip tele ip giremiyorum internete bi türlü girip keyif yapamadım telefonda nolur yardımcı olun plss..
aynen bende yapamadım ayarları:S

zael

zael

Üye
ben telefonumu aldım hıc bır sey yuklemeden youtube gırdım. vıdeo ızlenıor. ancak goruntu cok kotu. mozaık mozaık cıkıor nerdeyse. bu vıdeoyu daha ıyı ızleme sansım varmı? gereklı bır sey yuklemem sartmı. sıtede baktım bazı programları onermısınız ancak o hıc acamayanlar ıcın sanırım. bahsettıgım program bolt. eger daha ıyı ızlemem ıcın bu programı yukle dıorsanız yuklıcem.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumu aldım hıc bır sey yuklemeden youtube gırdım. vıdeo ızlenıor. ancak goruntu cok kotu. mozaık mozaık cıkıor nerdeyse. bu vıdeoyu daha ıyı ızleme sansım varmı? gereklı bır sey yuklemem sartmı. sıtede baktım bazı programları onermısınız ancak o hıc acamayanlar ıcın sanırım. bahsettıgım program bolt. eger daha ıyı ızlemem ıcın bu programı yukle dıorsanız yuklıcem.

Deneyin.
Ben wifi ile bağlanıp Bolt ile Youtube dan 5dakikalık Klibi izledim.1-2saniye takıldığı oldu ama her zaman değil

cellocan520

Üye
merhaba bendede nokia c3 var ama benim telefon wifi ile internete bağlanmıyo wifiye tıklıyorum buluyo modemi bağlandı diyo opera yada bolt ile girmiyo çalışıyorum hata veriyo ama üst kattakinden bağlandım modemde sorun var diycem nokia n79 da var o gayet güzel bağlanıyo acaba neden bağlanmıyo 3 modem denedim onlardada aynı sorun yapıyo bazı modemlerde ise bağlanıyo acaba neden modemlerde sorun yok başka telefonlarla bağlandım bide 4.60 update yaptım sanki biraz menüye girerken donma yapıyo noramal bi durum mu fabrika ayarlarına dönsem geri 4.45 olurmu ilgileriniz için teşekkürler..

golgepanik

golgepanik

Üye
arkadaslar benim c3 klip seyrederken donma yapıyor tel kapanıyo ve ben acıyorum her klip actığımda donuyo ne yapmak gerek ilacı format ise normal ve hard formatı yazarmısınız? blogtaki hard formatı tarif etmişler ama işe yaramıyo şimdiden saygılar

undead001

undead001

Üye
arkadaslar benim c3 klip seyrederken donma yapıyor tel kapanıyo ve ben acıyorum her klip actığımda donuyo ne yapmak gerek ilacı format ise normal ve hard formatı yazarmısınız? blogtaki hard formatı tarif etmişler ama işe yaramıyo şimdiden saygılar

ılacı format dıll ekran boyutunu donusturuken 320x240 veya 240x320 yapıcaksın fps hızını 30 ise 25 25 ise 20 yap yanı kac ıse 5 dusur sorun cozulur bende ole bı sorun olmadı ama tek cozum bu formatı ben sana yazım genede *#7370# yapıcaksın şifre ıstıcek orj sıfre 12345 tır yanı kılıt kodun degıdtırdıysen onu gır tel acıp kapanacak ama teldekı butun bılgıler sılınır bunuda bıl unutmadan *+3+yes kombınasyonu ıle format bu telefonda ıse yaramıyo ıyı gunler

--------------- Ekleme ---------------

merhaba bendede nokia c3 var ama benim telefon wifi ile internete bağlanmıyo wifiye tıklıyorum buluyo modemi bağlandı diyo opera yada bolt ile girmiyo çalışıyorum hata veriyo ama üst kattakinden bağlandım modemde sorun var diycem nokia n79 da var o gayet güzel bağlanıyo acaba neden bağlanmıyo 3 modem denedim onlardada aynı sorun yapıyo bazı modemlerde ise bağlanıyo acaba neden modemlerde sorun yok başka telefonlarla bağlandım bide 4.60 update yaptım sanki biraz menüye girerken donma yapıyo noramal bi durum mu fabrika ayarlarına dönsem geri 4.45 olurmu ilgileriniz için teşekkürler..

wireless sorunu hakkında bı sey dıyemıcem ben gayet guzel baglanıyorum sınyal zayıf olmasına ragmen evde ıste cafede hatta havaalınında bıle ama demıssınkı 4,60 update yaptım menude yavslama oldu update yaptıktan sonra format attınmı!!! atmadıysan at *#7370# format kodu

bence yukle sen goruntu kalıtesı artıyo

aynen bende yapamadım ayarları:S

ne yazıkkı sımdı baktım telefonda wifi ıcın ıp ayarı oldugunu goremedım ılerkı versıyonlarda belkı olur dıye dusnuyorum ama sımdılık ben bulamadım nulan veya cozen olursa program vasıtasıyla burdan veya blogtan faceden yazsın

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
öncelikle bu güzel konu için teşekkür ederim 15 sayfa kadar okudum yorumlar iyi gibi. ben elimdeki nokia 5230u satıp yeni bir telefon almak istiyordum ve kafamda samsung s5233w vardı fakat c3ü görünce fikrim değişdi bir s40 telefona göre symbiandan daha güzel bir arayüzü var diyebilirim şimdi bir tane karşılaştırma sorusu sorucam önceden e63 kullanan varsa c3 ile e63 arasında wifi kalite farkı varmı acaba bir kaç yorum gördüm wifi kötü diyolardı eğer e63 gibiyse wifi cekim gücü gayet iyi cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum :oke:

kaan010101

Üye
öncelikle bu güzel konu için teşekkür ederim 15 sayfa kadar okudum yorumlar iyi gibi. ben elimdeki nokia 5230u satıp yeni bir telefon almak istiyordum ve kafamda samsung s5233w vardı fakat c3ü görünce fikrim değişdi bir s40 telefona göre symbiandan daha güzel bir arayüzü var diyebilirim şimdi bir tane karşılaştırma sorusu sorucam önceden e63 kullanan varsa c3 ile e63 arasında wifi kalite farkı varmı acaba bir kaç yorum gördüm wifi kötü diyolardı eğer e63 gibiyse wifi cekim gücü gayet iyi cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum :oke:

valla kardaş ben bu tlefonun wifi sinden çok memnunum acayip güzel çekiyor hatta c3 ün bağlandığı yerden n 95 ağı bile bulamıyor

kardeşim opera yapa bolt tan bağlanman için ayarların içinde bağlantı ayarları wlan ayarı var içerisinde internet bağlantı seceneği var orayı önce sor yapacaksın sorunun düzelir

SilentOne

SilentOne

Üye
şirin telefon muşş

undead001

undead001

Üye
Kaan010101 gosterdigin ilgi alaka ve verdigin cvplardan dolayi tesekkur ediyorum sana

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Değerli C3 Kullanıcı ve Takipcileri
13 binden fazl okunmus Konumuz
Hemen Hemen Her Soru Cevaplanmıs
Cevaplanan ilgilenen Herkes Sağolsun.
Bayram Hazırlıkları nedeniyle eskisi gibi her 2 satte bir konuyu Kontrol edemiyorum.
iyi Gunler
ibrahim

undead001

undead001

Üye
bende bayram nedenıyle yurt dısına cıkıyorum ee tatıl yapmak lazım yogun ıs temposu anca atlatılır xd o nedenle sureklı konuyu takıp edemıcem ama bayramdan sonra herkezın cvplarına ve sorularına bakıcam şimdiden ii bayramlar bu aksam ucagım var hakkınızı helal edın bekle amerıka ben gelıyom

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi

undead001

undead001

Üye
tesekkurler paylasım ıcın guzel resımler

uranüs86

Üye
ben c3 ü vodafone kampayasından aldım 10 gün kadar oluyor.beraberinde 2 gb lık hafıkartı da var.benim problemim şu;hafıza kartına yüklediğim videoyu(tabiki çevirerek) açtığım zaman telefon donuyordu.hafıza kartından telefon hafızasına taşıdım donmadan izledim.27 mb lık bir videoydu.acaba sorun hafıza kartında mı.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ben c3 ü vodafone kampayasından aldım 10 gün kadar oluyor.beraberinde 2 gb lık hafıkartı da var.benim problemim şu;hafıza kartına yüklediğim videoyu(tabiki çevirerek) açtığım zaman telefon donuyordu.hafıza kartından telefon hafızasına taşıdım donmadan izledim.27 mb lık bir videoydu.acaba sorun hafıza kartında mı.
Kartı Kart okuyucuya Takıp Birleştirme yapın
Defraggler diye aratın ufak bir program Kartı Tamamen Siler Temizler.Hızlandırır

saltunel

Üye
Arkadaşlar Yardımcı olabilir misiniz????
telefonu güncelledim 4 60 oldu
ama hard reset atmak lazımmış kodları girdim 12345 dedim ancak yarım saat oldu halen lütfen bekleyiniz ayarlar geri yükleniyor yazısı duruyor bu böyle midir yoksa bir yanlışlık mı var?
ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? hafıza kartını çıkarttım bu arada...

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

saltunel

Üye
tamam hallettim pili çıkarttım mecburen oldu sanırım..

Üst Alt