Hayırlı uğurlu olsun 5800'ım 4.kez serviste...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
sen kullanmayı bilmiyorsun demmeki bende 5 aydır kullanıyorum bi sorunum yok....

ulan bu aleti bi sizmi kullanmayı biliyorsunuz dünyasında... kullanmasını bilmediğim için mi servis " Mekanik parçalar değiştirilerek onarım yapılmıştır.Yazılım güncelleme ayar genel bakım yapılmıştır...diyerek bana ürünü geri yolluyor.Neden her defasında kullanmasını bilmediğiniz için bu ssorunlar ortaya çıkmış denmiyorr.?:off: konuşmayın:vur

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede oyle bir sorun yok :D

hunter41

hunter41

Üye
Bendede yurtdısından getırtmıs oldugum 5800 var maşallah suana kadar hiç bi sorun cıkarmadı ne reset atması ne sesin gidip gelmesi ne cart ne curt ...
elektronik eşya şans işidir kardeş

--------------- Ekleme ---------------

SlientOne

imzan çok güzelmişş hoşuma gitti bu arada :)

emr-erock

emr-erock

Üye
ulan bu aleti bi sizmi kullanmayı biliyorsunuz dünyasında... kullanmasını bilmediğim için mi servis " Mekanik parçalar değiştirilerek onarım yapılmıştır.Yazılım güncelleme ayar genel bakım yapılmıştır...diyerek bana ürünü geri yolluyor.Neden her defasında kullanmasını bilmediğiniz için bu ssorunlar ortaya çıkmış denmiyorr.?:off: konuşmayın:vur
Bizde neden Sorun olmuyor ozaman:kop:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bizde neden Sorun olmuyor ozaman:kop:

Katılıyorum Kardeşim Sana Bizde Neden Sorun Olmuyor :D Helede Benim Gibi Bir Kullanıcıda Telefon Bozmayı Severim. Ama Bu Nedense Hala İlk Günkü Gibi Tıkır Tıkır Çalışıyor ;)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
yani paranı iade etmeleri lazım.aynı arızadan yılda 3 kez servise gitmesi şartı ile tabiki.bazı arkadaşlar mesajını yanlış anlamış.sorun nokiada zaten her markanın herhangi bir ürününde sorunlar çıkabilir.bunu firma olarak çözmezseler bu markanın ayıbıdır.koskoca toyota bile sırf gaz pedalının altındaki döşemenin çok düşük bir ihtimalle sorun yaratabileceği düşüncesiyle servislerine çağırmıştı.(1.8 milyon araç sadece avrupada)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
bende 5800

khytr89

khytr89

Üye
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 5 aylık telefonum 4.kez servise gitti.Pazartesi günü nokiayı arayıp para iadesinin yapılmasını isteyeceğim,artık yenisinide verseler almam ....teşekkürler NOKIA:off:

Çıkarmış olduğu sorunlar sırasıyla şöyle ;
1) Kasa açıklığı
2) Telefonun durmadan kendini resetlemesi
3) Telefonda görüşme sırasında seslerin kesik kesik gelmesi
4) Ekran camında oynamaların ve boşlukların oluşması.

Almak isteyen arkdaşlarada hayırlı olsun...:bilmm

kullan kullan düşür yere oraya buraya fırlat yağmur yağarken çıkar oyna ahizesine su kaçsın sonrada gel öyle böyle de.bu nokia 5210 ya da ericsson r310 değil

bi arkadaşın imzasında olduğu gibi;

3 çeşit insan vardır demişti.şıklardan birinde de

5800 kullanmayı bilmeyenler vardı. işte o sen oluyosun.

5800 v2 ler iyi.5800 alabilirsiniz gold mağazalarından.sorunlu eski modeller bitti artık.

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
kullan kullan düşür yere oraya buraya fırlat yağmur yağarken çıkar oyna ahizesine su kaçsın sonrada gel öyle böyle de.bu nokia 5210 ya da ericsson r310 değil

bi arkadaşın imzasında olduğu gibi;

3 çeşit insan vardır demişti.şıklardan birinde de

5800 kullanmayı bilmeyenler vardı. işte o sen oluyosun.

5800 v2 ler iyi.5800 alabilirsiniz gold mağazalarından.sorunlu eski modeller bitti artık.

beyinsiz arkadaşlar neden hala anlayamıyor.madem düşürdük,su kaçırdık,oraya buraya fırlattık , telefonuz içine ettik diyelim servis bunu anlamıyormu.neden mekanik parçaları değiştirip yoluyorlar,ben olsam değiştirmem...

mod arkadaşlar konuyu silip kilitlerlerse sevinirim.burası 5800 kullanmasını bilen beyinsiz arkadaşlarla doldu... yazdıklarımızda bir b..k anlamayann.

laveled

laveled

Üye
beyinsiz arkadaşlar neden hala anlayamıyor.madem düşürdük,su kaçırdık,oraya buraya fırlattık , telefonuz içine ettik diyelim servis bunu anlamıyormu.neden mekanik parçaları değiştirip yoluyorlar,ben olsam değiştirmem...

mod arkadaşlar konuyu silip kilitlerlerse sevinirim.burası 5800 kullanmasını bilen beyinsiz arkadaşlarla doldu... yazdıklarımızda bir b..k anlamayann.
arkadaşım demekki bende sen gibi 5800 kullanmayı bilmiyormuşum.
şimdi 5800 kullanmayı bilen arkdaşlar bi yardımcı olun ben bilemiyorumda.
-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun
-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)
-sensör kitli kalıyor genellikle ters duruyor nası kullanıyor onuda söyleyin
-ikide bir kitleniyor bi zahmet onuda söyleyin
valla ne zormuş şu 5800 kullanmak

pcwolf

pcwolf

Üye
ydi.... artık liderliği samsung ve apple alıyor
Pazar payına bakın bi hangi marka hâlâ lider..
sony ericsson çok sağlam t610 modeli suya düştü çıkarttım kuruladım şu an bile sorunsuz çalışıyor nokianın eski modelleride sağlamdı ama şimdikiler hava üflesen bozulacak 5130 xm satıncaya kadar canım çıktı haram olsun verdğim her kuruşa

Balık havuzuna 1100 düşmüştü sudan aldım hâlâ çalışıyodu, pili çıkardım kuruttum peçeteyle sonra açtım telefonu yine çalıştı. Şimdikilerde de yerine göre sağlamlık var

khytr89

khytr89

Üye
-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz

(sony marka güzel bi kulalık al bozulmaz kulalığın.hor kullanma yani çekiştirme kablosunu bozulmaz. )

-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun

(Bu senin telefonu elinden düşürmemenle alakalı.Benimki neden 4 gün gidiyor? Sürekli oynamadığım için olabilir mi acaba)

-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)

(Ona bakılırsa ie de arada kitleniyor.İyi o zaman pc de kullanma.firefox u dene bişi olmaz)

(sensör doğru arada yatay kalıyor.telefonu hızlı çevirince düzeliyor ama en iyisi kökten kapatmak :D)

(gereksiz ve kasan şeyler yüklemezsen sorun olmaz.bu ayrıca her akıllı telefonun başına gelebilir.sen sanıyosun ki windows mobile ya da android kitlenmiyor.hepsi fire veriyor bi yerde.)

laveled

laveled

Üye

(sony marka güzel bi kulalık al bozulmaz kulalığın.hor kullanma yani çekiştirme kablosunu bozulmaz. )

(Bu senin telefonu elinden düşürmemenle alakalı.Benimki neden 4 gün gidiyor? Sürekli oynamadığım için olabilir mi acaba)

(Ona bakılırsa ie de arada kitleniyor.İyi o zaman pc de kullanma.firefox u dene bişi olmaz)

(sensör doğru arada yatay kalıyor.telefonu hızlı çevirince düzeliyor ama en iyisi kökten kapatmak :D)

(gereksiz ve kasan şeyler yüklemezsen sorun olmaz.bu ayrıca her akıllı telefonun başına gelebilir.sen sanıyosun ki windows mobile ya da android kitlenmiyor.hepsi fire veriyor bi yerde.)
öncelikle sağol
-başka marka kulaklıklarda sorun yok ben nokia marka kulaklık kullanamayacakmıyım
-internet tarayıcısı hep kitlenleniyor sende dene belki seninkide öyledir mesela facebook un tüm sitesini tıklayınca kitleniyor
-telefonu sadece müzik dinlemek amacıyla veya mesaj için kullanıyorum bir gün gitmiyor. telefon cebimde ısınıyor eğer bataryayı çıkartıp takmassam kendi kendine bitiyor (bu 2. bataryam)
-gereksiz birşey olduğunu düşünmüyorum sana telefonumdaki sana telefonumdaki uygulamaları sayayım milliyet,x-plore,opera,xpress sketch bunun dışında telefonu aldğımda içinden çıkan 2 adet oyun var.
-benim bir sorunum daha vardı onu söylemeyi unutmuşum.benim telefonun bazı sabahlar alarmı çalmıyor bu sebepten dolayı kaç sefer okula geç kaldım artık telefona alarm kuramıyorum.(alarm çalmadığı zamanlarda telefon açılmadan sadece tuş ışıkları yanık haldeyken kitleniyor.bataryayı çıkartıp takınca düzeliyor)

selcen11

Üye
Harika bir Telefon 5800 . onca telefon kullandım. hiç biri bu kadar keyif vermedi. Tek tıkta yok. hiçbir sorun cıkmadi. nerdeyse 1 sene olacak. Sadece kulaklıktaki plastikler kulagima büyük geliyor ondan rahatsizim :p

khytr89

khytr89

Üye
öncelikle sağol
-başka marka kulaklıklarda sorun yok ben nokia marka kulaklık kullanamayacakmıyım
-internet tarayıcısı hep kitlenleniyor sende dene belki seninkide öyledir mesela facebook un tüm sitesini tıklayınca kitleniyor
-telefonu sadece müzik dinlemek amacıyla veya mesaj için kullanıyorum bir gün gitmiyor. telefon cebimde ısınıyor eğer bataryayı çıkartıp takmassam kendi kendine bitiyor (bu 2. bataryam)
-gereksiz birşey olduğunu düşünmüyorum sana telefonumdaki sana telefonumdaki uygulamaları sayayım milliyet,x-plore,opera,xpress sketch bunun dışında telefonu aldğımda içinden çıkan 2 adet oyun var.
-benim bir sorunum daha vardı onu söylemeyi unutmuşum.benim telefonun bazı sabahlar alarmı çalmıyor bu sebepten dolayı kaç sefer okula geç kaldım artık telefona alarm kuramıyorum.(alarm çalmadığı zamanlarda telefon açılmadan sadece tuş ışıkları yanık haldeyken kitleniyor.bataryayı çıkartıp takınca düzeliyor)

alarm için handyclock u tavsiye ederim ama inan bende bu sorunlar olmadığı ya da daha başlamadığı için bi yanıt vermek zor.tarayıcının takılması dediğin olay bazen altta seçenek - çıkış yeri çıkmıyor o beyaz imlece bastığın halde onu diyosan n97 frimwaresinde o sorunu görmedim kendi ve c6 frimwaresinde dediğim gibi bazen çıkmıyor alttaki fonksiyonlar.pile gelince pilin ve şarj makinasının orjinal olması önemli. ama daha öncede dediğim gibi her telefonda can sıkıcı sorunlar olur.sorun çıkarmayan bişey çıkarsa banada haber verin

laveled

laveled

Üye
alarm için handyclock u tavsiye ederim ama inan bende bu sorunlar olmadığı ya da daha başlamadığı için bi yanıt vermek zor.tarayıcının takılması dediğin olay bazen altta seçenek - çıkış yeri çıkmıyor o beyaz imlece bastığın halde onu diyosan n97 frimwaresinde o sorunu görmedim kendi ve c6 frimwaresinde dediğim gibi bazen çıkmıyor alttaki fonksiyonlar.pile gelince pilin ve şarj makinasının orjinal olması önemli. ama daha öncede dediğim gibi her telefonda can sıkıcı sorunlar olur.sorun çıkarmayan bişey çıkarsa banada haber verin

alarm çalmadan telefon kitleniyor program hiç denemedim.tarayıcı kitleniyor bataryayı çıkartmak gerekiyor.şarj cihazımda orjnal.bu saatten sonra yapacak bişey yok artık böyle idare edicez son bir ümidim v60 a kaldı. inşallah nokia benim ve benim gibi 5800 beğenmeyenlerin yüzünü kara çıkarır.

cuneytt1

cuneytt1

Üye
Pazar payına bakın bi hangi marka hâlâ lider..

Balık havuzuna 1100 düşmüştü sudan aldım hâlâ çalışıyodu, pili çıkardım kuruttum peçeteyle sonra açtım telefonu yine çalıştı. Şimdikilerde de yerine göre sağlamlık var

Arkadaşımın Nokia 2300 vardı onada bişey olmamıştıyeni telefonlar hemen göçüyo:ağlarım:

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese teşekkür ederim bundan kesin eminim bana hatalı bir telefon denk geldi , ama bunu geri iade etmek istiyorum.artık 4.kez servisten gelecek olan telefonu ben kullanmak istemiyorum doğal olarak.ama arkadaşlar sağolsun ben kullanmasını bilmiyorum herhalde,o yüzden sorunlarıma çok yardımcı oldular...

djsalih91

djsalih91

Üye
kardeş genpa garantiliyse paranı zor alırsın benim 5130 vardı 9 kez aynı hatadan servise gitti değişim istedim kabul etmediler dava açsam en az 1 yıl sürüyo git gel yol parası o parası bu parası derken nerdeyse cihazın parasına denk geliyor bende bıkmıştım artık güzel bi paraya sattım kurtuldum..

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
kardeş genpa garantiliyse paranı zor alırsın benim 5130 vardı 9 kez aynı hatadan servise gitti değişim istedim kabul etmediler dava açsam en az 1 yıl sürüyo git gel yol parası o bu parası bu parası derken nerdeyse cihazın parasına denk geliyor bende bıkmıştım artık güzel bi paraya sattım kurtuldum..

bende satıcam herhalde bu gidişle... telefonun son durumunu bildiricem bu arada bakalım 4.kez ne sonuç çıkıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt