Hayırlı uğurlu olsun 5800'ım 4.kez serviste...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
5800 ı herkes kötülemeye başladı fakat bakıyorumda bir zamanların 3310 u gibi herkesin elinde alırken herkes heyecanlı oluyor 2 hafta sonra eski telimin şunu yidi bunu iyiydi deyip dert yanıyor benim anlayamadıgım bir telefondan ne beklendigidir bu bizim millette bir hastalık olmuş yakında görürsünüz millet iphone 4 alır 1 hafta sonra satar çünki ne istedigini bilmeyen bir toplumuz.....:hmmm

sanada geçmiş olsun bu durum biraz şans işi...

americanboy

americanboy

Üye

Bende 5800 suya düşürdüm ama ne yapcaşımı bidiğim için telefonuma hiç birşey olmadı...

Sende n900 bırak 5800 bak...
gördük i phone 4 dü neredeyse hepsinde sinyal problemi çıktı sen bir nokia modelinin bu kadar problemli çıktığını gördünmü...
bi sinyalinde sorun yok nokia nın onu bunu bırakın 6630 dan sonra nokia kalitesinide bozdu özelliklerden de geri kaldı

djsalih91

djsalih91

Üye
zaten yazılım sorunu ilk bi kaç ayda kendini belli etmiyo şöyle 5 - 6 aydan sonra telefon kafayı yiyor bi laf var tam uyuyor '' karamanın koyunu sonra çıkar oyunu '' :oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu 5800 kuLLanip koTuLeyenLeri ozeTLe acikLayayim.

kemaL sunaLin bi fiLmi vardi.gs'ye Transfer oLuyor.acikLamasi soyLe: damarimi kesseniz kanim sari kirmizi akar.

sonra fenere geLiyor.aynen devam:
damarimi kesseniz kanim sari LaciverT akar.

5800 kuLLananLar ve fiLmdeki oLayLar arasnda bi fark goremiyorum :bilmm :oke:

fnldstntn

Üye
bi sinyalinde sorun yok nokia nın onu bunu bırakın 6630 dan sonra nokia kalitesinide bozdu özelliklerden de geri kaldı
telefondada amaç bu zaten heryerde sinyal çekmesi...
sen cep telefonunu neden aşıyorsun her yerde insanlerle iletişim kurabilmek için mi yoksa oyun içinmi? oyun içinse bir psp al çaok daha kaliteli ve zevkli oyun oynarsın....
sen biraz daha bekle Nokia n8 bütün telefonları sollayacak üzellik bakımından(sinyal problemi olmadan:ehe )

laveled

laveled

Üye
bende bir 5800 zede olarak şunları söyliyeym. benm telefon aynı sebepten 2 kez servise gitti haftaya yine gidecek sora gelcek %100 yine gidecek bende paramı alarak kurtulacam inşallah (servise gitme sebepleri kulaklık bozuk şarj 1 gün gidiyor)

--------------- Ekleme ---------------

6630 harbiden verdiğiniz paranın hakkını veren bir telefondu ama 5800 aynı şeyi söyleyemem aldığım günden beri telefon o servisten bu servise taşınıyor.

djsalih91

djsalih91

Üye
yakında çin malı 5800 lar bile orjinalinden daha kaliteli olacak durum öyle görünüyor :kop:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kufreTmeye ne gerk var ?
herkes dusuncesini soyLuyor.kimse sana dsunceni soyLedn die sovdu mu ?

laveled

laveled

Üye
heralde araştırdık. telefonu almadan önce ilerde arıza çıkaracağını nerden anlayabilirim.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sakin lütfen

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu tekrar açıldı milyonlarca 5800 var elbet arızalı çıkacaktır lütfen saygılı olalım birbirimize iyi forumlar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ya arkadaşlar donanım hariç evimizdeki herhangi bir windows sürümünü kaçkere çökerttik .aman şu windowsta 50 kere çöktü.diyormuyuz yok baştan kuruyoruz peki niye çöküyor....

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kavga etmeyi bırakalım ben artık paramı geri alabilecekmiyim acabaa ? yardımcı olurmusunuzz...

laveled

laveled

Üye
eğer aynı sebepten 3. kez giderse ya paranı yda aynı telefonun sıfırını alabiliyorsun diye biliyorum.

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
eğer aynı sebepten 3. kez giderse ya paranı yda aynı telefonun sıfırını alabiliyorsun diye biliyorum.

aynı sebepten değil birinci sayfada belirttiğim gibi devamlı değişik değişik sorunlar çıkıyorr.ama eğer öyle birşeyde varsa çok saçma

laveled

laveled

Üye
aynı sebepten olması gerekiyor.
bende konuyu araştırırken aksesuarların garantisi 12 ay oluyormuş ve malesef bende deiğtiremeyeceğim:ağlarım:

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Ya Arkadaşım Ne Kadar Saçma Konular Bunlarya Anlamıyorum Her Yerde 5800 Kötüleyicileri Ve Savunucuları Var. Benim Elime Şuana Kadar 22 Tane Telefon Geçti Hepsi Farklı Markalar Nokia Olsun Sony Ericson Olsun Normal Ericson Olsun (Eskilerden) Samsung Olsun. Ve Hepside Bozuldu Yada Kırdım. Bu Telefonu 3 Aydır Kullanıyorum 5800'ı O Kadar Telefon Canavarı Olmama Ramen Ben Bile Bu Telefonu Bozamıyorsam Hala Bozulmadıysa. Demekki Sorun Sizde. Ben Telefonumu Kendim Komple Söküp Takıyorum Temizliyorum Genede Bozmuyorum Siz Nasıl Beceriyorsunuzda 5 Kere 10 Kere Servise Gönderiyorsunuz Şunun Formülünü Birde Bana Söyleyin Telefonu Çekiç Niyetinemi Kullanıyosunuz. Telefon Camında Boşluk Var Demişsiniz Ben Telefonu Açarken Nerdeyse Kırıyordum Çok Sıkı Montajlandığı İçin Kartla Açtım Plastik Kaydırarak. Boşuna Artık Şu Telefonu Kötülemeyin HER TELEFON MARKASINDA İLLAKİ FABRİKA HATASI OLUR. Kime Denk Geliceğide Belli Olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

Senin Bu Telefonu Kötüleme Gibi Bir Lüks'ün Yok. 4 Kere Servise Gitmiş 10 Kere Servise Gitmiş 100 Kere Servise Gitmiş Aldığın Her Dakka Serviste Kalmış Bu Kimin Umrundaki Sence Arkadaşım Sorun Şurda Telefonu Alırken Aklın Nerdeydiki. Her Telefon İllaki Bir Zaman Sorun Çıkarır. VE TAMİR OLAN ELEKTRONİK EŞYADA Birdaha Belini Doğrultamaz. Bunu Unutma. Telefonu Alırken Sen Zaten Ne Olucağını Bilmeliydin Kestirmeliydin... Diyorsunuzya 6630 Dan Sonra Nokia Berbatlaştı Bunu Madem Biliyordunuz O Zaman Telefon Alırken Dikkatli Seçiceksiniz. Öle Aha Dokunmatik Yeni Son Moda Telefon Hem Ucuza Diye Saldırırsanız Sonucu Bu Olur. Samsung'u Övüyorlar Samsung'un Satış Rekorları Patlatan Telefonu SGH E-250 Adlı Telefon Satış Rekorları Yanı Sıra Bozulma Teknik Servis'e Gitme Rekorlarıda Kırdı. O Yüzden SGH E-250i Çıktı Biraz Daha İyileştirilmiş Ve Düzenleştirilmiş Olarak. Nokia'yı Kötüliceğinize Biraz Araştırma Yapın Ok ßß ;)

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Şuan bendede sorun yok! İStediğim firmwareyi atıyorum oh! rahat rahat kullanıyorum. tek sorun tema efektlerinde oda bi arkadaş tarafından yapıldığı için kapalı duruyo :D

simaros

simaros

Üye
valla ben çok memnunum millette ne çok sorun var diyorum valla süper

emr-erock

emr-erock

Üye
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 5 aylık telefonum 4.kez servise gitti.Pazartesi günü nokiayı arayıp para iadesinin yapılmasını isteyeceğim,artık yenisinide verseler almam ....teşekkürler NOKIA:off:

Çıkarmış olduğu sorunlar sırasıyla şöyle ;
1) Kasa açıklığı
2) Telefonun durmadan kendini resetlemesi
3) Telefonda görüşme sırasında seslerin kesik kesik gelmesi
4) Ekran camında oynamaların ve boşlukların oluşması.

Almak isteyen arkdaşlarada hayırlı olsun...
:bilmm
sen kullanmayı bilmiyorsun demmeki bende 5 aydır kullanıyorum bi sorunum yok....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt