Hayırlı uğurlu olsun 5800'ım 4.kez serviste...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı uğurlu olsun 5800'ım 4.kez serviste...
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 5 aylık telefonum 4.kez servise gitti.Pazartesi günü nokiayı arayıp para iadesinin yapılmasını isteyeceğim,artık yenisinide verseler almam ....teşekkürler NOKIA:off:

Çıkarmış olduğu sorunlar sırasıyla şöyle ;
1) Kasa açıklığı
2) Telefonun durmadan kendini resetlemesi
3) Telefonda görüşme sırasında seslerin kesik kesik gelmesi
4) Ekran camında oynamaların ve boşlukların oluşması.

Almak isteyen arkdaşlarada hayırlı olsun...
:bilmm

Cihazın Durumu Sonuçlanmıştır :((

deadlydesire

deadlydesire

Üye
şansına kardeş... valla hiç öle bi sorunum olmadı...

americanboy

americanboy

Üye
tam 5800 ın şanına yakışık bişey bu

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
su ana kdr pek bi yanLisini gormedim TLfnun

djsalih91

djsalih91

Üye
benim 5130 da 9 kez servise gtimişti sattım kurtuldum :ehe

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
ne şansmış arkadaş millet çıkar çıkmaz aldı sorun yaşamayan arkadaşlar var biz yeni aldık sorunlu çıktı...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
bu işler birazda şans işi...

fnldstntn

Üye
o senin şansın ben 1 yıldan beri kullanıyorum telefon bana hiç bir problrm çıkarmadı...
şansına hatalı 5800 geldi...Bu yüzden Nokia yı kötüleme Nokia dünyanın gelmiş geçmiş en iyi cep telefonu şirketi....

americanboy

americanboy

Üye
o senin şansın ben 1 yıldan beri kullanıyorum telefon bana hiç bir problrm çıkarmadı...
şansına hatalı 5800 geldi...Bu yüzden Nokia yı kötüleme Nokia dünyanın gelmiş geçmiş en iyi cep telefonu şirketi....
ydi.... artık liderliği samsung ve apple alıyor

djsalih91

djsalih91

Üye
nokia yazılım konusunda kendini bitirdi son çıkardığı telefonlar sürekli reset atıyor donma yapıyor ve bunu daha sonradan da çözemiyorlar geçmişin devi şimdinin orta halli telefon markası ...

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi

yazdıklarımın hiçbirisi kullancı hatası değil,ekrana bile dokunmaya korktuk,camı oynamaya başladı.ne kadar özen gösterirsen telefon okadar çabuk bozuluyor bunu anladım.ikinci el Sony E. aldım 4 sene sorunsuz kullandım nokia servisteyken hala onu kullanıyorum...:vur

fnldstntn

Üye
ydi.... artık liderliği samsung ve apple alıyor
Nokia dan liderliği kimse alaz....Bu günekadar satılan Nokia lara bir bak birde apple ve samsung lara ikisini toplasan bile nokia yı geçemezler....

--------------- Ekleme ---------------

yazdıklarımın hiçbirisi kullancı hatası değil,ekrana bile dokunmaya korktuk,camı oynamaya başladı.ne kadar özen gösterirsen telefon okadar çabuk bozuluyor bunu anladım.ikinci el Sony E. aldım 4 sene sorunsuz kullandım nokia servisteyken hala onu kullanıyorum...:vur
eh o biraz şans meselesi ona bakarsan bende bir sony e. almıştım 4 ayda telefon tahtalı köyü boyladı...

emretwoolf

emretwoolf

Üye
şu an c6 yazılımının modifiyelisi var. iphone kadar hızlı ve perfonmansı yüksek.nasıl yani ayynı anda 3oyun müzikcalar acip tel görüşmesi takilmadan yaptim demin

djsalih91

djsalih91

Üye
sony ericsson çok sağlam t610 modeli suya düştü çıkarttım kuruladım şu an bile sorunsuz çalışıyor nokianın eski modelleride sağlamdı ama şimdikiler hava üflesen bozulacak 5130 xm satıncaya kadar canım çıktı haram olsun verdğim her kuruşa

americanboy

americanboy

Üye
Nokia dan liderliği kimse alaz....Bu günekadar satılan Nokia lara bir bak birde apple ve samsung lara ikisini toplasan bile nokia yı geçemezler....

sony ericsson çok sağlam t610 modeli suya düştü çıkarttım kuruladım şu an bile sorunsuz çalışıyor nokianın eski modelleride sağlamdı ama şimdikiler hava üflesen bozulacak 5130 xm satıncaya kadar canım çıktı haram olsun verdğim her kuruşa
anlatamassın bunlaraki

americanboy

americanboy

Üye
bu güne kadarı bırak arkadaşım eskidendi o bana şimdiki satışları söle n900 ü bile 100.000 satamadı be yalanmı ya bide satsın nokia bitti çöküyor bunu görün

nerdeyse millete yalvaracaklar n900 alın diye:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 dan kurtulmak hayatımın dönüm noktası oldu

fnldstntn

Üye

Bende 5800 suya düşürdüm ama ne yapcaşımı bidiğim için telefonuma hiç birşey olmadı...

bu güne kadarı bırak arkadaşım eskidendi o bana şimdiki satışları söle n900 ü bile 100.000 satamadı be yalanmı ya bide satsın nokia bitti çöküyor bunu görün

nerdeyse millete yalvaracaklar n900 alın diye:d:
Sende n900 bırak 5800 bak...
gördük i phone 4 dü neredeyse hepsinde sinyal problemi çıktı sen bir nokia modelinin bu kadar problemli çıktığını gördünmü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt