Hayırlı uğurlu olsun 5800'ım 4.kez serviste...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkryvz

mkryvz

Üye
Arkadaşım tüketici hakları komisyonu var, sen gidip şikayette bulunmazsan hiçbir şey yapamazsın. Aynı arızadan en az 3 kez telefonu servise gönderiyorsan ve elinde servis makbuzları varsa önce servisi uyar (tüketici haklarına şikayet edeceğini söyle), eğer değişim yapmaya yanaşmıyorlarsa elindeki servis belgeleriyle doğruca tüketici haklarına başvur. Gör bak neler olacak. ;)

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Sikayetvar.com dan Şikayet Yazabilirsin Nokia Şikayetinizi Okudukdan Sonra En Kısa Süre İçerisinde Sizi Arıyıp Bilgilendiriyor Böyle İade Aldıkları Çok Telefon Var.

ca_sus

Üye
evet arkadaşım bende şanssızlardan biriyim kasa açıklığı,dokunmatik ekran titreşiminin çalışmaması,konuşurken ses problemi,resetleme,ses açma tuşu içe girmiş telefon 1 aylık daha servise verdim değişim istedim yok aynı hatadan 3 kere gidekmişte o zamanmışta felan bugün nokia aradım ne geldiyse saydım derdimi anlattım bir bayan çıktı tabi efendim haklısınız felan filan yaptı bundan önce bende N73 vardı 5 kere gitti servise hemen tüketici mahkemesine başvuruyosun zaten onlar sana diyolar dava açabilirsin yada servise 1 kere daha gitmesi lazım diyolar aynı hatadan 3 kere yolladıysan yapılmadıysa hiç bekleme git hakkını ara fatura iadeni al ben dava açtım nokıa yı aradım dedim böyle hadi vermeyin paramı sıfırını yolladık dediler tabi ben kabul etmedim kabul etmeme hakkında var kardeş o zaman 650 idi benim fatura aldım şimdide aynı olsun hiç beklemeden tüketici mahkemesine hiç uğraşmıyorsun servis kağıtlarıyla git 15 gün sonra sana mahkemeden kağıt geliyo gidiyorsun ordaki heyete anlatıyorsun derdini tamam diyolar kağıtları imzalıyolar bu kadar ara hakkını derim

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan hiöbir maliyeti yok olsun olsun 10 kağıt oda 1 2 parça fotokopi çektiriyolar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
canavar gibi telefon bende hiç bi sorun çıkarmadı :)

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşım bende şanssızlardan biriyim kasa açıklığı,dokunmatik ekran titreşiminin çalışmaması,konuşurken ses problemi,resetleme,ses açma tuşu içe girmiş telefon 1 aylık daha servise verdim değişim istedim yok aynı hatadan 3 kere gidekmişte o zamanmışta felan bugün nokia aradım ne geldiyse saydım derdimi anlattım bir bayan çıktı tabi efendim haklısınız felan filan yaptı bundan önce bende N73 vardı 5 kere gitti servise hemen tüketici mahkemesine başvuruyosun zaten onlar sana diyolar dava açabilirsin yada servise 1 kere daha gitmesi lazım diyolar aynı hatadan 3 kere yolladıysan yapılmadıysa hiç bekleme git hakkını ara fatura iadeni al ben dava açtım nokıa yı aradım dedim böyle hadi vermeyin paramı sıfırını yolladık dediler tabi ben kabul etmedim kabul etmeme hakkında var kardeş o zaman 650 idi benim fatura aldım şimdide aynı olsun hiç beklemeden tüketici mahkemesine hiç uğraşmıyorsun servis kağıtlarıyla git 15 gün sonra sana mahkemeden kağıt geliyo gidiyorsun ordaki heyete anlatıyorsun derdini tamam diyolar kağıtları imzalıyolar bu kadar ara hakkını derim

unutmadan hiöbir maliyeti yok olsun olsun 10 kağıt oda 1 2 parça fotokopi çektiriyolar

benim telefon hep farklı farklı sorunlardan 4.kez servise gitti ? ayrıca bu tüketici mahkemesi ekstra bi masraf çıkartıp astarı yüzünü geçermi acaba...?

mkryvz

mkryvz

Üye
benim telefon hep farklı farklı sorunlardan 4.kez servise gitti ? ayrıca bu tüketici mahkemesi ekstra bi masraf çıkartıp astarı yüzünü geçermi acaba...?

Tüketici haklarından bir masraf çıkacağını sanmıyorum, ayrıca diğer bir arkadaşın dediği gibi gibi oldukça faydalı olacağını düşündüğüm yerlerde var.

Farklı sebeplerden dolayı gitmiş olması cihazın zaten arızalı olduğunun bir başka göstergesi sayılır bence, bu durumda senin müşteri memnuniyetsizliğin söz konusu. Verdiğim linki bir ziyaret et istersen, ayrıca da ulaşmayı dene, bildiğim kadarıyla bu konuyla alakalı valiliklerde de bir çalışma olması gerekli ulaşıp incelemeni öneririm.

americanboy

americanboy

Üye

ca_sus

Üye
kasa açıklığını geç şebeke sorunu ne konuşurken sesin kesilmesi ne dokunmatik ekran titreşiminin çalışmaması ne

laveled

laveled

Üye
yaw arkadaş ne saçmalıyon sen kullanmayı bilmemekle kasa açıklığının ne alakası var
bende bilmiyormuşum sağolsun bi arkdaş yardımcı oldu sizinde soruların varsa söyleyin ben iletiyim 5800 kullanmayı bilen arkadaşa.ne zormuş 5800 kullanmak

emr-erock

emr-erock

Üye
çok şükür beni anlayan bir arkadaş çıktı sağol...
O kasa açıklığı bende de var ve bir çok 5800 kullanıcısında. Ama Şarz 2- 3 Gün gidiyor.
(((Kasa Açıklığı Işık Sızdırması dışında hiç bir problem yapmaz).....Işık Sızıdrmıyorsa Hiç Bir Problem Yok Demektir...:op:

zzz0607

Üye
nokiada diyorki telefonun agzına .. getirin paranızı verim 5800 ım var 0 sorun

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bende 5800 kullanıcısıyım. Telefonun kilitlenmesi kesinlikle yazılımsal. Çünkü bundan önceki yükledim fw de hiç bir sorun yokken şimdi telefonuma göre çevirdiğim filmleri izlerken arasıra reset atıyor. Ve bundan önceki fw de yine facebook un tam sitesine girdiğimde kendi browser ından hiç bir problem olmuyordu fakat şimdi arkadaşında dediği gibi kilitleniyor. Bunun dışında başka hiç bir sorunum yok.

Birde şunu eklemek istiyorum 5800 nokianın ilk dokunmatik telefonu ve en çok güncelleme gelen dokunmatik telefonu. Herşeyin ilkinde sorun vardır. hatta iphone un son telefonunda bile olabiliyorsa sorun bence gayet normal 100 telefondan 3 ünde yada 5 inde sorun çıkması.

khytr89

khytr89

Üye
Birde şunu eklemek istiyorum 5800 nokianın ilk dokunmatik telefonu ve en çok güncelleme gelen dokunmatik telefonu. Herşeyin ilkinde sorun vardır. hatta iphone un son telefonunda bile olabiliyorsa sorun bence gayet normal 100 telefondan 3 ünde yada 5 inde sorun çıkması.

nokianın ilk dokunmatik telefonu 5800 değil 7700 dır.sonra 7710 ve 6708 çıktı. 5800 4. dokunmatik telefonu nokia nın

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
gecmis olsun ben yillardir nokia kullniyorum mukemmel telefonlari denk geldi sansa ariza yapan hic olmadi samsung omnia hd kullaniyorum suan n95-8gb ile birlikte ama nokia yi tek geciyirum kullanim kolayligi saglamlik acisindan

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
güncel...

arkadaşlar sonuç ne olurr sizce ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt