forumcu giresun
Üye
Trabzondan alcam pazartesi telefon elimde olcak![]()
inşallah alırsın da seninde heryerde elin ayağın varmış masallah ankara bursa trabzn

Trabzondan alcam pazartesi telefon elimde olcak![]()

inşallah alırsın da seninde heryerde elin ayağın varmış masallah ankara bursa trabzn![]()
XD 

turken kardeş telefonda sensör mevcut,çok da başarılı.walkmanda ve internetette yan çevirince ekranda yan oluyor aynı şey medyada da geçerli.özellikle bu huyuna bayıldım telefonun.oyuna gelince ben 2 tane sensörlü uygulama yukledim (nfs pro street ve snake) ikiiside gayet güzel oynanıyor.hem yüklemesen bile telefonun originalinde reismlerde "maze" adında bi flash dosyası var.o da sensörle oynana bi top oyunu..
birde walkman tuşu var yukarıda ona basılı tutark sağa sola çevirince çalan parça değişiyor ama ben kullanmıyorum onu pek ama oyunlar zevkli oluyor tbi internette..![]()

inşallah alırsın da seninde heryerde elin ayağın varmış masallah ankara bursa trabzn![]()

koptum valla dalgamı yapıon ciddimi

koptum valla dalgamı yapıon ciddimi

Ciddiyim birkaç ilde arkadaşlarım var sağ olsunlar onlarda benim için arama yapıyorlar,ben Ankara'da bulamadım rica ettim sırasıyla önce Bursa,sonra Eskişehir Kırıkkale ve en son Trabzon,ki Trabzon'da buldum ve alcam Trabzon'dan aldıktan sonra yardıma ihtiyacım olcak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,şimdiden sağ olun![]()

eskişehirde yoqmuymuş bn de eskişehirliyim hamamyolundaki vodalrın vitrinlerinde duyodu alowww![]()

dost kara günde belli olur telefonu izmerde bulamaman karagün oluyo oda üşenmiş veya sen sallıyon

çalışıyor merak etme![]()
ddr arkadaşım sen al telefonu elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah![]()
telefonun sim kilidini satın aldığımız zaman değilde sonra başka bir vodafon merkezinde kırdırabilir miyiz?