Sony Ericsson W715 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
turken kardeş telefonda sensör mevcut,çok da başarılı.walkmanda ve internetette yan çevirince ekranda yan oluyor aynı şey medyada da geçerli.özellikle bu huyuna bayıldım telefonun.oyuna gelince ben 2 tane sensörlü uygulama yukledim (nfs pro street ve snake) ikiiside gayet güzel oynanıyor.hem yüklemesen bile telefonun originalinde reismlerde "maze" adında bi flash dosyası var.o da sensörle oynana bi top oyunu..:spr

birde walkman tuşu var yukarıda ona basılı tutark sağa sola çevirince çalan parça değişiyor ama ben kullanmıyorum onu pek ama oyunlar zevkli oluyor tbi internette.. :oke:

teşekkürler giresunlu :oke::oke::oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
:D:D:D koptum valla dalgamı yapıon ciddimi

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
:d::ehe:ehe:ehe

ddr4

Üye
:D:D:D koptum valla dalgamı yapıon ciddimi

Ciddiyim birkaç ilde arkadaşlarım var sağ olsunlar onlarda benim için arama yapıyorlar,ben Ankara'da bulamadım rica ettim sırasıyla önce Bursa,sonra Eskişehir Kırıkkale ve en son Trabzon,ki Trabzon'da buldum ve alcam Trabzon'dan aldıktan sonra yardıma ihtiyacım olcak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,şimdiden sağ olun :)

Captain

Üye
Ciddiyim birkaç ilde arkadaşlarım var sağ olsunlar onlarda benim için arama yapıyorlar,ben Ankara'da bulamadım rica ettim sırasıyla önce Bursa,sonra Eskişehir Kırıkkale ve en son Trabzon,ki Trabzon'da buldum ve alcam Trabzon'dan aldıktan sonra yardıma ihtiyacım olcak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,şimdiden sağ olun :)

ahtapot gibisin yav :zuhaha:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
eskişehirde yoqmuymuş bn de eskişehirliyim hamamyolundaki vodalrın vitrinlerinde duyodu alowww:naughty:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
dost kara günde belli olur telefonu izmerde bulamaman karagün oluyo oda üşenmiş veya sen sallıyon

ddr4

Üye
dost kara günde belli olur telefonu izmerde bulamaman karagün oluyo oda üşenmiş veya sen sallıyon

yok ya şu an Ankara'dayım burda çok aradım bulamayınca hırs oldu bende o yüzden,ne sallayım sonuçta burada yardım istiyordum herkesten telefona ulaşabilmek için...

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
ok bn garanticiyimdir her ihtamali sölerim yanlış anlama sallyıonsundur derken

Captain

Üye

buradan telefonu kullanabilirsiniz W715 bu hemen hemen butun fonksiyonları kullanılabiliyor.
merak edenlere bu da W995 denemesi

biraz geç açılıyor ama olsun güzel :oke: :oke: :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar linkler çalışıyor mu ahmet açamamış da :hmmm

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
çalışıyor merak etme:D
ddr arkadaşım sen al telefonu elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah:oke:

ddr4

Üye
çalışıyor merak etme:D
ddr arkadaşım sen al telefonu elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah:oke:

Sağ olun şimdiden :) telefonun sim kilidini satın aldığımız zaman değilde sonra başka bir vodafon merkezinde kırdırabilir miyiz?

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
vodafone merkezinden ve müşteri hizmetlerinden kırabilirsin/kırdırabilirsin zaman fark etmiyor

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
aynı zmanda garanti olayındada başka bayilerden halledebilirsin işini...

Takipçi Satın Al

Üst Alt