Nokia 8800e-1 BlueTooth sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogu55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 8800e-1 BlueTooth sorunu
Arkadaşlar bana dayımın hediyesi Nokia8800e-1 Cep telefonu var.Bluetooth ilk başta çalışmaktaydı fakat şimdi Telefonda çok önemli sorun oluştu :(

-bluetooth devamlı acık kapatmayı denedıgimde telefon kendine reset atıyor ve bluetooth u tekrar acıyor yanı devemlı acık kalıyor.Buda şarj aşırı yiyor ve Bluetooth'tn hiçbir dosya alamıyorum.Aynı şekilde Reset atıoyor.Ama ben dosya yollayabiliyorum.

Acil Yardımlarınızı bekliyorum değerli dostlarım :)

huntelaar47

Üye
senin arte mi yksa carbon arte mi? bnmde bi 8800 war bnde böle bi sorun olmadı bnce batarya ile ilgili olabilir sana tavsiyem orjinal bir batarya al :)

dogu55

Üye
    Konu Sahibi
Krdesm Arte olup olmadıgını nasıl anlıcam ? Arkasnda Made By Nokia yazıor işte.Model'dede 8800e-1 yazıyor.Bu sroun yoktu şimdi başLadı :(

nbp75

nbp75

Üye
fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedin mi

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
hard format attımı?? atmadıysan bi dene istersen...

dogu55

Üye
    Konu Sahibi
hard format attımı?? atmadıysan bi dene istersen...

Nasıl atabilirim ? Dediklerinizi açıklarsanız çok sevinirim.Telefondan fazla anlamam.PC ile ilgili olsa her türlü anlarımda :D

--------------- Ekleme ---------------

fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedin mi

Telefon şifresi istiyor.Nokia sitesinde 8800 12345 diye qeçmiş ama 8800e-1'de fark yaparmı bilmiyorum.

nbp75

nbp75

Üye
fark yapmaz bütün nokialarda kod aynıdır

dogu55

Üye
    Konu Sahibi
aNLadım.Kod değişmiştir o zaman.İşin garibi Başkalarına dosya atıyorum tel reset atmıyor.Ama dosya almaya çalıstıgımda ve Bluetooth kapamaya çalıstıgımda reset atıyor. :(

dogu55

Üye
    Konu Sahibi
/qünceL. Yok mu çözümünü bilen yff :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt