5800 & n97 Açılış ekranları (Boot Screen)

Sponsorlu Bağlantılar

tragos

Üye
startup.gif isimli resmi Z'deki klasöre atamayınca denedim ve C'deki boot klasörüne atınca da çalışıyor.

hacker_127

hacker_127

Üye
buda ilginç bir yöntem. bir de ben deneyeyim bakalım.

cattr70

Üye
Zaten Z: ye hiçbir şey yapamazsınız. Sistem izin vermez. Ancak telefona flash atmak için oynayacağınız yazılımın içine koyarsanız Z:'de olur bu dosyalar. Telefonun kendi içindeki herhangi bir program ile Z:ye bir şey kopyalayamaz veya Z:den bir şey silemezsiniz.

Bu tip modifikasyonlarda C: deki resources'a bir dosya atınca Z: 'deki orijinali yerine C:dekini okur telefon.

Kolay gelsin...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
dostum xplore de sadece c ve e görünüyor. ram ve rom görünmüyor.

onun dışında bi de "file browser" diye bişe var.onda da Z ye bişe koplayamıyor.
lanetlendim anlayacaın :D

X-plore kullanıyorsan ayarlara girip bütün seçenekleri işaretlemeni tavsiye ederim . Dilinide türkçe yapmanı tavsiye ederim . Ondan sonra orda ayarlardan istediğini ayarlayabilirsin . Z ve diğer sürücüleri görmüyorsa işaretli değil demektir .
Ancak benim anlamadığım bişey var anlatım kolay yapması kolayda demişsiniz istediğiniz açılış ekranını iyide hani açılış ekranları nerde ? nerden indircem ? :allalla: Sizin verdiğiniz tek bi indirme ayrıca kurduğumdada nereye ne oldu hiç bi bilgim yok .s İstediğim açılış ekranı nerde hani ? .s

mmanyak

mmanyak

Üye
X-plore kullanıyorsan ayarlara girip bütün seçenekleri işaretlemeni tavsiye ederim . Dilinide türkçe yapmanı tavsiye ederim . Ondan sonra orda ayarlardan istediğini ayarlayabilirsin . Z ve diğer sürücüleri görmüyorsa işaretli değil demektir .
Ancak benim anlamadığım bişey var anlatım kolay yapması kolayda demişsiniz istediğiniz açılış ekranını iyide hani açılış ekranları nerde ? nerden indircem ? :allalla: Sizin verdiğiniz tek bi indirme ayrıca kurduğumdada nereye ne oldu hiç bi bilgim yok .s İstediğim açılış ekranı nerde hani ? .s

o verilen sis i kurduktan sonra bi restart at telefona..açılış gif inin değiştiğini göreceksin.
yada istersen ilk sayfadaki giflerden birini şeçip,onu belirtilen dosyaya kopyalayıp da yapabiliyorsun.

konu kafaları biraz karıştırdı ama sonunda sorun halloldu. ;) paylaşan arkadaşa teşekkürler

Rich4arD

Rich4arD

Üye
o verilen sis i kurduktan sonra bi restart at telefona..açılış gif inin değiştiğini göreceksin.
yada istersen ilk sayfadaki giflerden birini şeçip,onu belirtilen dosyaya kopyalayıp da yapabiliyorsun.

konu kafaları biraz karıştırdı ama sonunda sorun halloldu. ;) paylaşan arkadaşa teşekkürler

Siz şuna istediğini gif resmini farklı kaydet yapıp pc den telefonda anlatılan biçimde yapın desenize yaw :aha::aha:

Bende nerde bu dw ler falan nerden dw licez diorm :aha: hani dosyası falan diyorum :aha: hey allahım ya .d

kerim5534

kerim5534

Üye
sagol

uluzat

Üye
tesekkurler guzel paylasım

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

redspawn

redspawn

Üye
Rom bellekmi Ram bellekmi bi karar ver artık (:

...Orochi...

...Orochi...

Üye
telefondamı kopylacağız ? z nin içine çok güzel yazmışsında z yazmaya karşı korumalıdır bilmeden yazdın heralde ?

mardok

mardok

Üye
evet z'ye taşınmıyor :hmmm yoksa bizmi yapamadık :D

karanmurdar

karanmurdar

Üye
Z ye işlem yapamayanlar, C:\boot içine kursun, aynen şu şekil C:\boot\startup.gif
oraya bi de starup.mp3 at, açılış sesi de değişsin

şu resme hasta kaldım :aha:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

karanmurdar

karanmurdar

Üye

Bu resmi kaydettim, videodan da sesi aldım, videodaki gibi açılıyor telefon güzel oldu :oke:
Resim biraz kalitesiz gibi dursada hoş bi bootscreen

Paylaşım için tekrar teşekkürler...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş ben olayı çözdüm yapamayanlara anlatayım:ilk önce verilen sis dosyasını yükleyin tele,sonra bi restart atın açılış resmi degişik olacaktır.isteyen xploreden c/boot içine girip resmi degiştirebilir.

karanmurdar

karanmurdar

Üye
tek sorun, pin kilit giriş ekranına gelene kadar nokia yazıyo, onun haricinde güzel

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah kardeşim teşekkürler

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
ellerine saqlık super

furkan5800

furkan5800

Üye
saol