Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

buming67

Üye
5800 telefonuma buradan verilen adreslerden program indirdim zipli dosyada iniyorlar bilgisayara atıp çıkarttım ama sis uygulamaları olarak ciktilar telefona tekrar attığımda programları bir türlü kuramadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

5800 için programları bu siteden indiriyorum zipten bilgisayarda çıkartıp telefona atıyorum fakat sis uzantılı bu dosyaları telefona kuramıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

ThePrinche

Üye
Bu Hata İçin Biraz Önce Nokiadan Arandım Ordaki Bayana Derdimi Bir Türlü Anlatamadım Bayanın Bana Dediği Cevap Temadan Kaynaklanabilirde Hatayı Hala Anlamış Değilim :D

mustiki212

Üye
yaw son çıkan yazılım sürümünde v51.2.007 diyor bune yaa bilen varmı herkes v51.0.006 diyorda benim gördüğüm ne oluyor biri bana bilgi verebilrimi....???

matrock27

Üye
bende yok sizin telefonunuz bozuk

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bende yok sizin telefonunuz bozuk

Arkadaşlar şu konuyu düzgünce okumadan yorum yapmayın yeter tema efektleri açıkken yapıyo bu hatayı die sölemis arkadaş hala senin telefonun bozuk bende yok diyosunuz yazılımsal bi hatta herkezde var inkar etmeyin artık şunu:vur

devilcry

Üye
öyle bi sorun yok....

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Arkadaşlar Bu hatayı görmek istemezseniz Ayarlar > Kişisel > Temalar > Genel > Seceneklerden Tema Eflekti Kapalı Yaparsanız Sorun kalmaz...:oke:

tunerdy

tunerdy

Üye
yeni sürüm çıkmış.. yükleyen yokmu??

lightit

Üye
ben kendim yukledim ama benimki duzgun

Anußis

Anußis

Üye
nihaaaayahh :ehe:ehe bende yok lovv :D

buda resimler

emre1112

emre1112

Üye
Tema efektlerini kapatınca düzeliyo :) (bende)

üstteki eleman da ya efektler kapalı yada scroll u kaydırıp resim çekmiş :D ne oldu çok mu tatmin ettin egonu

orhun2626

orhun2626

Üye
bende de var sürekli bi hata sürekli yeni yazlm yeter :off:

Anußis

Anußis

Üye
ancak bu kadar söylersin :D tabiki tema efektlerim acık kinetik scrollu tutupta nasıl resim cekecem kafan iyimi kurre kere :D kinetik scrolling için ekrana basılı tutmak lazım bakki ekrana tutunca orası kırmızı kalıyormu :ehe

Oglcn554

Oglcn554

Üye
ancak bu kadar söylersin :D tabiki tema efektlerim acık kinetik scrollu tutupta nasıl resim cekecem kafan iyimi kurre kere :D kinetik scrolling için ekrana basılı tutmak lazım bakki ekrana tutunca orası kırmızı kalıyormu :ehe

Öyle demek istemedi çekip bırakınca gidiyo o beyazlık eski haline dönüyo :naughty:

Anußis

Anußis

Üye
yav valla zaten şimdi bu konuya girdim dikkatimi şimdi çekti =D bazen böyle hatalar kaçınılmaz oluyor. aman neyse V60da cıkar nokia ona bakılırsa symbianı hepten bırakıyordu şimdi sadece n serisi oldu :D palavra hepsi

mutlu_68

Üye
arkadaşlar bende v51 yükledim ,, bendede normal çalışıyor hata yok...

ozikny

Üye
valla ne yalan söyleyeyim benim 5800 de yok :islik

Üst Alt