Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

prena

prena

Üye
aynı sorun v30 versinyonda da vardı zaten yeni versiyon yükledim v51 ondada var efektleri açınca oluyor kapatınca düzeliyor telefon 5800 red
yanlız benim dikkatimi başka bir şey çekti
Araba yarışını açarken birincide değilde ikinci kez oyunu açarken kameranın sağ taraftaki menüleri çıkıyor ilgimi çekti daha önceden olmuyordu sizdede varmı bu sorun veya dikkat ettiniz mi önemli bir şey değil ama dikkatimi çekti

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
:naughty::ağlarım:

muron70

muron70

Üye
evet efektleri acınca öle oluyo açmayınca düzeliyo v60 kesinlikle çıkması lazım şart yani .

aaRLife

Üye
v51 kurulu ve bende yok :S

Anußis

Anußis

Üye
yav bu x6ya yeni güncelleme çıkmış yapanınız varmı acaba v21.2.5 sürümü çıkmıs

marjisalih

marjisalih

Üye
Bende baktım efektleri açınca oluyor.Kapat olmasın :ehe

emre_6795

emre_6795

Üye
bendede bişey yok

--------------- Ekleme ---------------

bendede bi sorun yok

serdarmahmut68

Üye
arkadaşım bence yazılımı yükleme esnasında sen bir problem yaşadın. Bahsettiğin bug benim telefonumda bulunmamakta ben pc üzerinden değil telefonumdan nokia sitesine girerek güncelledim. Ve bir problem yaşamadım şimdi yine baktım menü seçeneklerine simge beyaz değil. Sen tekrar güncellemeyi dene

by_die_

Üye
arkadaslar lutfen sacmalamayalım ekranı az asagıya kaydır duzelıyor ayrıca v 50 dede var bu ayrıca bu bi
sorun değil

CharismAeRoL

Üye
telefonun sadece bazı eksikleri var. Bunun dışında telefonda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Düşünmüyorum çünkü ben problemsiz kullanıyorum, problem yaşayan arkadaşlarım vardır belki. Ama bu cihazdan kaynaklı olabilir sonuçta kul yapısı. Servise gönderdiğiniz zaman düzelecektir. Ben ilk kullanmaya başladığımda web tarayıcısında problem yaşamıştım. İnternette gezerken web sayfası kapanıyordu gönderdim servise problem kalmadı. Birde cepten internet kullanan arkadaşlara opera programını şiddetle tavsiye ederim. Son olarak 5800 için v60 güncellemesinin çıkacağını bildirmek isterim. Konuyla ilgili olarak yeni bir başlık açmıştım.

xxkatilimxx

xxkatilimxx

Üye
bişe srrıcam telefonum v40 v51 geçmek istiorum yardımcı olbilcek birisi baksın veya telefoncuya gtrsem kaç para tutar??

cellat_6600

Üye
bn tlfonu güncelledim v5.1 yaptım yaptıktan snra usb yoluyla tlfna bişey atamıyom tlfn we hafıza kartı gözüküyo yrdım ederseniz sewinirim...

gözüküo hafızalar

dolu gözüküyo hafıza

JayJayyy

Üye
kartı biçimlendir düzelir.

caglar103

Üye
ben v51 i yükledim ancak radio da rds bilgisi çıkmıyor :(

madlen

Üye
arkadaşlar ben 5800xm yni aldım ve v40 yazılımı yüklü v51 e geçmek istiyorum ama her yazılımda daha çok hata old.için kararsızım bölemi kalsın yüklüyeyimmi daha iyi.... asıl sorunum şu an v40 dayken giriş ekranına çektigim bi resmi duvar kagıdı yapmak istedigimde resim normal boyutunda çıkmıyor çok yakın oluyor normalde başım kollarım çıkmışken resiimde duvar kagı old. zaman sadece baş ve gözlerim çıkıyor çok yakınlaştırıyor yada 5 kişilk bi resmi duvar kagıdı yapsam sondan 2 kişi hc gözükmüyor ve ne yaptıysam olmadı aynı sorunu yaşayanlar veya çözümünü bilenler lütfen paylaşabilirmi benle yoksa yakında kafayı yiycem =)!!

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşlar ben 5800xm yni aldım ve v40 yazılımı yüklü v51 e geçmek istiyorum ama her yazılımda daha çok hata old.için kararsızım bölemi kalsın yüklüyeyimmi daha iyi.... asıl sorunum şu an v40 dayken giriş ekranına çektigim bi resmi duvar kagıdı yapmak istedigimde resim normal boyutunda çıkmıyor çok yakın oluyor normalde başım kollarım çıkmışken resiimde duvar kagı old. zaman sadece baş ve gözlerim çıkıyor çok yakınlaştırıyor yada 5 kişilk bi resmi duvar kagıdı yapsam sondan 2 kişi hc gözükmüyor ve ne yaptıysam olmadı aynı sorunu yaşayanlar veya çözümünü bilenler lütfen paylaşabilirmi benle yoksa yakında kafayı yiycem =)!!

Resim boyutu çok büyük olduğum için telefon uygun boyutlarda zoom yapar bunun çözümü herhangi bi resim boyutlandırıcı programıyla ekran boyutuna uygun olarak resmi küçültmektir (5800 için 640*360) [tavsiye ettim program format foctory] programın linki:
:oke:

madlen

Üye
Resim boyutu çok büyük olduğum için telefon uygun boyutlarda zoom yapar bunun çözümü herhangi bi resim boyutlandırıcı programıyla ekran boyutuna uygun olarak resmi küçültmektir (5800 için 640*360) [tavsiye ettim program format foctory] programın linki:
:oke:
tşklerrr =)!! yalnız çektigim her resimde aynı şeyi yapıyor ve telefondan boyutunu küçülttügümdede aynı şey devam edior ama verdigin programa bakıcam tekrar tşk..

hackerçelik verdigin programda server1 server2 dowloand var hangisini indiricem bi yardımcı olabilirmisin ?windows 7 için

HackerCelik

HackerCelik

Üye
server1 den indir ben win7 de sorunsuz kullanıyorum 5800 için hd filmler bile çevirebiliyo

madlen

Üye
çok oluyorum ama =)cdn for global olanmı ? (hackercelik)

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bi dk ben sana daha basit bi link vereyim:)

Üst Alt