Nokia 5230 alıcamda birkaç sorunum var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 alıcamda birkaç sorunum var!
Arkadşlar ben 5230 alıcamda birkaç sorunum var!:vur
1-Şimdiye kadar telefonun bir hattasını gördünüzmü?:islik
2-Alsam pişman olurmuyum?:ah
3-Ses seviyesi düşük diyorlar doğrumu ve e 250den yüksekmi sesi?:megafon:
4-Kaliteli (kare kare olmadan) film seyredilebiliyormu?:hmmm
5-Kaç saat şarkı dinlenebiliyorr?:hmmm
6-Telefon çokmu kaba?:hmmm
7-5800dan iyi yönleri neler?:hmmm
Şimdiden Teşekkürler...:bye2:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
1-herhangi bir problem yok çok sağlam bir telefon
2-özelliklerinin hakkını veren bir telefon gps konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin sinyal kalitesinin düşük olduğunu söylüyolar (ben hiç denemedim)
3-e63-5130xm ve 5230 kullandım 5130 xm hepsinden kaliteli ve yüksek e63 le 5230 un ses kalitesi aynı sayılabilir e250 hiç kullanmadım
4-youtubeden indirdiğim videoları mp4e çevirip rahatca izleyebiliyorum telefonda yüklü gelen real player ile
5-o konuda pek bir deneme yapmadım benim telefonda yeni olduğu için batarya tam anlamıyla verim vermiyor olabilir şarj konusunda bişey diyemicem
6-walla resimde çok büyük gözüküyor ama eline alınca baya küçük bişey incelik gayet iyi bir samsung star gibi ama stardan daha karizma(mavi-beyaz rengi)
7-5800 kullanmadım ama dokunmatiği daha iyi diyolar 5800 da sadece siyah renk var 5230un beyazi 5800 a karizma yönünden 5 çeker bence :)
yani 5800 dan tek üstünlüğü karizması

ek olarak kamerası 2mp foto çekimleri gündüz yeterli derecede gece vasat ama video çekimi insanı haretler içinde bırakıyor gerçekten bir 2mp kameraya göre çok iyi video çekiyor :)

enes37dlsz

enes37dlsz

Üye
Kardeş bende hayran kaldım video çekimine .neredeyse çektiği fotoğraftan daha kaliteli video çekiyor . Ben de daha yeni aldım telefonu gerçekten çok güzel ama bir bina içerisindeyken gps zayıf biraz . Onuda haritayı internetten indirip telefona atarsan daha kolay olur çok beklemezsin. Şarjı çok deneyemedim ama günde on saat felan elimden düşürmüyorum telefonu(yeni aldığım için insan bırakamıyor elinden)bunun en az beş saat felan hd ve sensörlü oyun oynuyorum. Tam bir gün dayanıyor. Sesi önceki telefonuma göre (w810i) daha az çıkıyor ama yeterli. Fakat kulaklıktan gayet yüksek ses çıkıyor.Ekranı oldukça geniş . Çözünürlülük gerçekten çok yüksek neredeyse evdeki bilgisayarımla aynı çözünürlülükte. Video izlerken hiç takılma yok. Mesela videonun 10. saniyesinin izlerken 30. saniyeye tıklıyorsun hiç takılmadan geçiyor.Telefon hızlı.Almanı tavsiye ederim pişman olmazsın....

zaLim16

Üye
ya arkadaslar bende 5230 kullanıcısıyım gercekten cok ıyı bır telefon herkese tafsıye ederım.benımde bır sorum olucak.arkadaslar telefonuma uygun nerden oyun bulabılırım yardımlarınız ıcın cok tesekkurler sımdıden..

mardok

mardok

Üye
bende tavsiye ederim tek kötü yanı wlan olmaması

fbi174

Üye
arkadaşlar 5230 a 5800 arka kapağı takılabiliyor mu???

celibar

celibar

Üye
ya arkadaslar bende 5230 kullanıcısıyım gercekten cok ıyı bır telefon herkese tafsıye ederım.benımde bır sorum olucak.arkadaslar telefonuma uygun nerden oyun bulabılırım yardımlarınız ıcın cok tesekkurler sımdıden..

Anasayfa sol menüyü takip et ve s60 reel 5 os9.4 oyunlar yazan yerde

omer1230

omer1230

Üye
arkadaşlar bende 5230 u teknosada inceledim v10 du versiyonu biraz sensörde yavaşlık var galiba en son sürüme güncelleyince daha hassaslaşır mı acaba bende alıcam kısmetse

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
güncelleyenler sensörde hızlanma var diyolardı başka bir forumda ama ben deneyemedim benim ürün kodu için çıkmamış daha güncelleme

xxcanakkalexx

Üye
öncelikle kuzenimde 5800 var ikisini yan yana koydum bikere dokunmatiği 5800 a bin basar çok hassas bi dokunmatiği var 3g sayesinde çok hızlı internete bağlanıyo ve aynı pc deki gibi internet sayfaları fln sonra video ve fotoğraf çekmesine bittim süper gerçekten 2mp den bu kadarını beklemiyodum ayrıca süper de film izleniyo tek eksik yanları son güncelleştirmeleri yapınca menü biraz değişti ve wlan ın olmaması alırsan pişman olmazsın

atmaca3426522

Üye
bende yenı 5230 aldım.sımdılık cok guzel fakat bıseyı merak edıyorum.guncellemeyı sebeke uzerınden yapıyor kontor gıder mı???

xxcanakkalexx

Üye
evet kontör gidiyor ama hem turkcellde hemde vodafonede bedava net paketleri var onlardan birini al hemen yap ben öylee yaptım ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
al gitsin bro

asder_fs

asder_fs

Üye
Arkadaşlar bende 5230 almayı düşünüyorum 3g var ama görüntülü konuşma yok diyorlar:hmmm
kullanan arkadaşlar görüntülü konuşma var mı? :bilmm:bilmm:bilmm

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
telefon cok güzel kasma yapmıyor fiyatı düşük , ses seviyesi n70 ile aynı üç gün şarj gidiyor film seyretmek çok güzel.
Biraz kaba bi telefon boyutu 5800 ile aynı

--------------- Ekleme ---------------

kardes telefonu aldın mı ?

sametsamda

Üye
bende aldım bu telefonu 1.5 ay önce aldığımda 100mb internet hakkım vardı o znm güncelleme yaptım sonra bitti köntör yemek istemiyorum pcden nası güncelleme yapabilirim

mami_23

Üye
ben alalı 1 ay oldu hiç bi sorun görmedim müzik seside yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt