5800 XpressMusic Alıcam Yardım Ederseniz ? (Tek Bi Sorum Yok Genel Sorularım Varda...)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic Alıcam Yardım Ederseniz ? (Tek Bi Sorum Yok Genel Sorularım Varda...)
Arkadaşlar Nisan Ayında 5800 XpressMusic Alıcam ve Bu Konuda Bazı Meraklarım Var.
(Sonuçta İnsan Evladıyız Merak Ediyoruz :) )

1.Bu 5800 'da En Çok Dokunmatiğinden Şikayet Ediyolar Dokunmatiği Yavaşmış Onu Hızlandırabilirmiyiz ? Eğer Evetse Nasıl Yapacağımı Anlatırmısınız. (Şimdiden Teşekkürler),
2.Hard Format , Reset Atma Gibi Kodlar Varmış Onları Benle Paylaşırmısınız vede Nasıl Format & Reset Atarım Onuda Açıklarmısınız ?
(Şimdiden Teşekkürler)
3.8gb Bellek Kartı Hediyesi Var Diye Duydum Ben Çok Müzik Meraklısıyım Matbaa'da Çalışıyorum ve 7/24 Kulağımda Kulaklık var Tabi Şuan Elimde Samsung M150 Var 20mb Hafızası En Fazla 4-5 Şarkı Alıyor Sabahtan Akşama Aynı Şarkıları Dinliyorum :D Yani Demek İstediğim 8gb Hafıza Kartını Tamamiyle Doldursam Telefon Donmaya Başlarmı ? Yada Isınırmı ? Yada Bellek Kartını Biçimlendirmek İstermi ?
4.Müzik Konusuna Değinmişken Çalma Listesi Oluşturabiliyormuyum ? Kulaklık Sesi Çok Çıkıyormu? (Ofset Baskı Çalıştığım İçin Makina Fazla Ses Çıkarıyoda)
5.Daha Önce Symbian Sistemle Çalışan bi Telefon Kullanmadım Farkı Nedir ?
6.GPS Olayı Varmış Onu Nasıl Yapabilirim Ayrıntılı Olarak Anlatabilirmisiniz ?
7.Telefonu Aldığım Anda Yüklü Olabilen Programlar Neler ? Program Nasıl Yükleyebilirim ? (Bedava Olarak)
8.Msn Ücreti Nedir ? vede İnternet Ücretleri ?
(Şimdiden Teşekkürler)
9.s40 5800 'larda Yüklümüdür Şuan ? Yada Nisana Kadar Yüklenmiş Olurmu ? Eğer Yüklenmemişse Ben Nasıl Yükleyebilirim ?
(Şimdiden Teşekkürler)
10.Kamerasına Kötü Diyolar Bu Doğrumudur ? vede Gece Modu Yok Diyolar Onu Yükletebilir miyim ?
11.Bu Skyfire Filan Çok Duyuyorum Skyfire Nedir ? Ne İşe Yarar ? Nerden İndirebilirim ? Kullanınca Kontör Gidermi ? Nasıl Telefonuma Kurabilirim ?
12.Telefonda Oyun Oynamayı Severim .sis Oyunları Bellek Kartına Atıp Oynayabilirmiyim ?
13. Telefonu Aldığımda (Orjinal Türkcell İletişim Merkezlerinden Alıcam (TİM) )Yanında Verilen Parçaları Nelerdir ? (örnek: Kulaklık & Pc Bağlantı Kablosu & 8gb Micro SD Bellek Kartı & Tv Bağlantı Kablosu & Kalemi vb. ?)
14.Nokia'nın Ovi Diye Bi Sitesimi Ne varmış Ordan Nasıl Program vs. İndirebilirim ? Site Adresi Nedir ? Üyelik İstermi Site ?
15.Bu Çalınmaya & Islanmaya & Kırılmaya Karşı Garantisi Ek 30tl İstiyor O Gerçekmi Yani Telefonum Çalınsa & Kırılsa & Islansa Yenisini Alabiliyormuyum ?
16.2 Senelik Garantisi (KvK & Genpa vs.) neleri İçeriyor ?
17.Bu Telefonda Tema Değiştirince Donma & Yavaşlama vb. Oluyormu ? Yada Tema Değiştirebiliyormuyum ?
18.Telefonun Dokunmatikliğini Nasıl Arttırabilirim ?
19.GPS Ne İşe Yarar ? Gideceğim Yeri Yada Bulunduğum Yeri Nasıl Öğrenirim ? Geniş Bi Şekilde Açıklarmısınız ?
(Şimdiden Teşekkürler)
20. 5800 XM İçin Önerdiğiniz Programlar & Oyunlar & Temalar Varmı Varsa Benimle Paylaşırmısınız ?

Şimdilik Soracaklarım Bu Kadar Sorularım Arttıkça Burda Sizlere Bildiririm :)

Şimdiden Yardımlarınız İçin ALLAH RAZI OLSUN.

zwangless

zwangless

Üye
İyi günler arkadaşım. Seni bir başkası görse diyecekki nokia firmasından 5800 patentini alacaksın.

Ama ben kullanıyorum gayet güzel. Dokunmatiği yavaş değil. v4.0 rahat yapılıyor. Nisana kadar olabilir. Skyfire internet explorer programı. Flashı desteklediği için tercih ediyorlar. Şimdilik bende 200 300 müzik 3 4 büyük boyutlu film var hiçbir donma yapmadı. Gps için internet gerek. Nerde olduğunu nokta olarak gösteriyor. Gerek uydu gerek harita olarak.

Kutunun içinden yazdıklarının içinde bi tv kablosu yoktu diğerleri hep var. Kulaklığı çok hoşuma gtti açıkcası.
Kulaklık Sesi mükemmel. Son ses rahatsız edici ve sesi gayet net.
Kamerasına gelince flashla birlikte gayet güzel çekiyor bende hiçbir problem görmedim şimdiye kadar.
Wirelessdan internete girersen, çok ucuza gelir msni açık bırakabilirsin (wi-fi)
Hard format ise kapalı iken yeşil tuşa sonra kırmıza tuşa sonra fotoğraf tuşununa hepsine birden basılı tutup telefonu açacaksın. Fakat hafıza kartı ve sim'i çıkarırsan daha iyi..

Not: Hattınız bağlı ise ayarlar>baglantı>hedeften>seçili hattınızın internet seçimini kaldırın. Yoksa direk bağlanıyor kontor yemeye başlıyor.

Ben aldım çok memnunum. Hele filmleri mpeg4 e çevirip attıgın zaman öyle bi görüntüsü varki telefonla bütünleşiyorsun :)

abd..acar889

Üye
Arkadaşım şu sorduğun soruların tümünün cevabını forumda bulabilirsin. Bence senin amacın bu telefonu almak değil sadece laf kalabalığı yapmak.

Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şu sorduğun soruların tümünün cevabını forumda bulabilirsin. Bence senin amacın bu telefonu almak değil sadece laf kalabalığı yapmak.

Bence Senin Bu Attığın Cevap Cevap Değil Laf Kalabalığı Yapmak ;)

---

Samsung f480 Çok Kötü Bi Telefon Ya Ben Araştırdım Şimdi Özellikleri Bana Yetmez Bi Kere Bataryası Yetmez Bana :) Ama Önerin İçin Sağol.

• Beğen
Tepkiler: BeratShark

Pembe_patik

Üye
merhaba...

bana videoları bilgisayardan tlfna atma konusunda yardımcı olur musunuz????

rcarlos

Üye
Ben 6 Aydır kullanıyorum gayet memnunum .. dokunmatiğinden memnunum beni en çok memnun eden yanı şarkı ve filmlerdeki ses kalitesi ve görüntü kalitesi .. skyfire yide resmi sitesinden direkt indirip kuruyorsun yasaklı tüm sitelere giriş yapabiliyorsun facebook , youtube vs vs videolarını hızlı bir şekilde izleyebiliyorsun . 8 gb hafıza kartı var filmlerin boyutlarını hiç düşürmeden atıyorum 700 mb filan 8 film yüklü şuanda .. bilgisayardaki görüntüden daha net izlenebiliyor filmler

Felix F.

Felix F.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Ama Sorularımın Çoğu Yanıtsız Kaldı Ya :(

--------------- Ekleme ---------------

Yanıtlanan Sorularım :

1.Bu 5800 'da En Çok Dokunmatiğinden Şikayet Ediyolar Dokunmatiği Yavaşmış Onu Hızlandırabilirmiyiz ? Eğer Evetse Nasıl Yapacağımı Anlatırmısınız. (Şimdiden Teşekkürler), <-- Bu Yanıtlandı ...
2.Hard Format , Reset Atma Gibi Kodlar Varmış Onları Benle Paylaşırmısınız vede Nasıl Format & Reset Atarım Onuda Açıklarmısınız ?
(Şimdiden Teşekkürler) <-- Yanıtlandı
3.8gb Bellek Kartı Hediyesi Var Diye Duydum Ben Çok Müzik Meraklısıyım Matbaa'da Çalışıyorum ve 7/24 Kulağımda Kulaklık var Tabi Şuan Elimde Samsung M150 Var 20mb Hafızası En Fazla 4-5 Şarkı Alıyor Sabahtan Akşama Aynı Şarkıları Dinliyorum :D Yani Demek İstediğim 8gb Hafıza Kartını Tamamiyle Doldursam Telefon Donmaya Başlarmı ? Yada Isınırmı ? Yada Bellek Kartını Biçimlendirmek İstermi ? <-- Yanıtlandı
4.Müzik Konusuna Değinmişken Çalma Listesi Oluşturabiliyormuyum ? Kulaklık Sesi Çok Çıkıyormu? (Ofset Baskı Çalıştığım İçin Makina Fazla Ses Çıkarıyoda) <-- Yanıtlandı
5.Daha Önce Symbian Sistemle Çalışan bi Telefon Kullanmadım Farkı Nedir ?
6.GPS Olayı Varmış Onu Nasıl Yapabilirim Ayrıntılı Olarak Anlatabilirmisiniz ?
7.Telefonu Aldığım Anda Yüklü Olabilen Programlar Neler ? Program Nasıl Yükleyebilirim ? (Bedava Olarak)
8.Msn Ücreti Nedir ? vede İnternet Ücretleri ?
(Şimdiden Teşekkürler)
9.s40 5800 'larda Yüklümüdür Şuan ? Yada Nisana Kadar Yüklenmiş Olurmu ? Eğer Yüklenmemişse Ben Nasıl Yükleyebilirim ?
(Şimdiden Teşekkürler) <-- Yanıtlandı
10.Kamerasına Kötü Diyolar Bu Doğrumudur ? vede Gece Modu Yok Diyolar Onu Yükletebilir miyim ? <-- Yanıtlandı
11.Bu Skyfire Filan Çok Duyuyorum Skyfire Nedir ? Ne İşe Yarar ? Nerden İndirebilirim ? Kullanınca Kontör Gidermi ? Nasıl Telefonuma Kurabilirim ? <-- Yanıtlandı
12.Telefonda Oyun Oynamayı Severim .sis Oyunları Bellek Kartına Atıp Oynayabilirmiyim ?
13. Telefonu Aldığımda (Orjinal Türkcell İletişim Merkezlerinden Alıcam (TİM) )Yanında Verilen Parçaları Nelerdir ? (örnek: Kulaklık & Pc Bağlantı Kablosu & 8gb Micro SD Bellek Kartı & Tv Bağlantı Kablosu & Kalemi vb. ?) <-- Yanıtlandı
14.Nokia'nın Ovi Diye Bi Sitesimi Ne varmış Ordan Nasıl Program vs. İndirebilirim ? Site Adresi Nedir ? Üyelik İstermi Site ? <-- Yanıtlandı
15.Bu Çalınmaya & Islanmaya & Kırılmaya Karşı Garantisi Ek 30tl İstiyor O Gerçekmi Yani Telefonum Çalınsa & Kırılsa & Islansa Yenisini Alabiliyormuyum ?
16.2 Senelik Garantisi (KvK & Genpa vs.) neleri İçeriyor ?
17.Bu Telefonda Tema Değiştirince Donma & Yavaşlama vb. Oluyormu ? Yada Tema Değiştirebiliyormuyum ?
18.Telefonun Dokunmatikliğini Nasıl Arttırabilirim ?
19.GPS Ne İşe Yarar ? Gideceğim Yeri Yada Bulunduğum Yeri Nasıl Öğrenirim ? Geniş Bi Şekilde Açıklarmısınız ?
(Şimdiden Teşekkürler)
20. 5800 XM İçin Önerdiğiniz Programlar & Oyunlar & Temalar Varmı Varsa Benimle Paylaşırmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt