|-ERKAN-|
Üye
ülke farketmez dostum herhangi bir software update indir o zaten tanıyor cihazını.yha beyler şimdi ben update suiteyi awrupa sitesinden indirdimmi olucakmıki turkiye sayfasından indirsek nie olmuyoo
ülke farketmez dostum herhangi bir software update indir o zaten tanıyor cihazını.yha beyler şimdi ben update suiteyi awrupa sitesinden indirdimmi olucakmıki turkiye sayfasından indirsek nie olmuyoo
nokia ile irtibata geçtim ve ay sonuna kadar yayınlayacaklarını belirttiler.v.10,10 NUS ta hala görünmüyor acaba ne zaman çıkar dersiniz nokiaya mesaj attım ordan da cevap gelmedi
teşekkürler..nokia ile irtibata geçtim ve ay sonuna kadar yayınlayacaklarını belirttiler.
Nokia 6303 software version 10.10 released
This software release brings a new version of the Ovi Store application, and the Ovi Contacts application has been added. This release also includes improvements in Messaging and software stability. This software release is available through the Nokia Software Updater.
Nokia 6303 yazılım sürümü 10,10 çıktı
Bu yazılım sürümü eklenmiştir Ovi Store uygulamasının yeni sürümü ve Ovi Contacts uygulaması getiriyor. Bu sürüm ayrıca yazılım ve istikrar Mesajlar iyileştirmeler içerir. Bu yazılım sürümü Nokia Software Updater geçer.
kardeş yeni güncelleme olunca burdan haber veriyoruz ancak başlık değişmiyor.teşekkürler..
şu başlığada bir el atsalar ne kadar güzel olur
"6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!"
6303 clasic güncellemeleri şeklinde düzeltilse diyorum ve başlığı açan arkadşında sürekli ilk mesajında yeni güncelleme haberlerini taza taze vermesi iyi olmaz mı acaba
sanırım gelecekteki güncelleştirmeden bahsediyor.burada bişeyler var v.10,10 ile ilgili
ingilizcesi olan izah edebilir sanırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
google çevirisi
o durum sartlanırsam saate bakıp sabaha kesinlikle alarmlardan once uyanırım 10,10 sürümü henüz yayınlanmadı bizde bekliyoruz.arkadasım senn sorun azcık psikolojik bendede varo durum sartlanırsam saate bakıp sabaha kesinlikle alarmlardan once uyanırım
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar sizlere danısayım ben pek kurcalamayı sevmiyorum tel. kitlenir fln yazılmıs tamam illaki hallolur ama benm tel bugun aldım suan sarzda hatta v 09.10 25.08.09 bu zaten hatalarının giderilmiş oldugu surum deil mi? yanlısım mı var 10. bilmem kacı yuklesem degişen birseyler olacak mı? onerilerinizi bekliyorum saygılar..
saat ayarlarından saat dilimini +2 gmt olarak ayarla düzelir.sa ben 6303 c aldım ama şöle bi srunu vr.msj gelince msj bilgileri deyince msj geliş saatini ynlış gösterio trih dğru saat ynlış.telefon saati dğru bunla alakalı diil ama.fabrika ayarı falan ykledim olmuo yrdm pls

aaaaaaaaaaaa
ama bakarmısınız tarih ve saat ayarlarında öle bişi yokki yardım pls çok uğraştrdı bni
oke oke gmt+2 yptm aradaki saat farkı 1e düştü saat 21:35 gelen msj alındı 20:35 kafayı ycem yha![]()
Bende bugün aldım 5 saatte altını üstüne getirip herşeyini öğrenmeye çalıştım 
??????????????????????????????????????????????????????????
kardeşim senn saatin dğrumu
hay kardeşim çok sağol oldu sonnda harbiden çözmüşsün bu telefonu çk sağol çok teşekkür![]()
dün telefonu(3110c) kaybettim ben bulanda belediyeye götürüyorum diye almış yani çalmış. ayarı verdim gerçi elinde patladı telefon istesede kullanamaz
Gittim 300 liraya bunu + beleş kılıf aldım çok memnunum 
şu an 10,12 en yeni versiyonu cihazın.nsu da 10,10 bile yayınlanmadı daha ancak ben phoenix ile yükledim bu versiyonu.yazılımlar nokianın kendi ürettiği yazılımlar ve yabancı sitelere yükleniyorlar.ayrıca club nokia da phoenix ile güncelleme yapıyor bilginiz olsun.yeni versiyon nus ta ne zaman yayınlanacak, bilen yokmu,
birde phonex ile yüklenen yazılımlar nokianın kendi ürettiği yazılımlarmı yoksa başka birileri tarafındanmı çıkarılmış