6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

martybjkli

martybjkli

Üye
yazılımı güncelledim ama sorun şu ajanda bölümünde bulunan hesaplamalar kısmı yok oldu.. sol seçim tuşu gir kısayolunda var bu sefer ne yapmalıyız versiyonun yükselmesinimi beklesek ne:hmmm

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yazılımı güncelledim ama sorun şu ajanda bölümünde bulunan hesaplamalar kısmı yok oldu.. sol seçim tuşu gir kısayolunda var bu sefer ne yapmalıyız versiyonun yükselmesinimi beklesek ne:hmmm
tekrar yükle yazılımı.

SAMO_06

Üye
arkadaşlar 6303 tel aldım 2 gün oluyo ama (#) tuşuna basılı tuttuğumda sessize geçmiyor 2. hatta geçilsinmi diyor çözümü nedir.birde cihazda hangi yazılım versiyonu yüklü nerden bakacaz. . .yardımcı olursanız sevinirim.

uray01

Üye
yazılım güncelleyeceğim ama pc telefonumu görmüyor...
ne yapabilirim?

lomber1

Üye
yazılım güncelleyeceğim ama pc telefonumu görmüyor...
ne yapabilirim? bende görmüyor :(

turkaahmet

turkaahmet

Üye
arkadaşlar 6303 tel aldım 2 gün oluyo ama (#) tuşuna basılı tuttuğumda sessize geçmiyor 2. hatta geçilsinmi diyor çözümü nedir.birde cihazda hangi yazılım versiyonu yüklü nerden bakacaz. . .yardımcı olursanız sevinirim.

nasıl olacak bu hatanın düzeltmesi

niko'M

niko'M

Üye
SON SÜRÜM 10.10 artık arkadaşlar !

kardemirdeniz

Üye
merhaba arkadaslar ben mesajlarimi t9 da yaziorm fakat karsi tarafa bozuk gidior mesaj ornegin: naber nasilsin yaziorm n a ber nas i lsin die gidior fakat t9 degilde normal yazdigimda sorun yok, ben t9 da yazmak istiorm bu sorunu gidermek istiorm. yardim lutfen

cenk08201125

cenk08201125

Üye
vayy kardeş sonunda sizin telefonun da versiyonu güncellenmiş...

versiyonu garantisi yükleyebilirmi

--------------- Ekleme ---------------

slm güncelleme işini garantisi yapar mı??? şimdiden teşekkürler

niko'M

niko'M

Üye
merhaba arkadaslar ben mesajlarimi t9 da yaziorm fakat karsi tarafa bozuk gidior mesaj ornegin: naber nasilsin yaziorm n a ber nas i lsin die gidior fakat t9 degilde normal yazdigimda sorun yok, ben t9 da yazmak istiorm bu sorunu gidermek istiorm. yardim lutfen
Kardeş bende de aynı sorun wardı,en yakın yetkili serwise gittim wersiyonu güncellettim sorun ortadan kalktı..1saatlik işi war,garanti karşılıyo zaten,ücret ödemeden yaptır...:oke:

versiyonu garantisi yükleyebilirmi

slm güncelleme işini garantisi yapar mı??? şimdiden teşekkürler
Yapar kardeş..Zaten nokia kendini parçalıyo sürekli wersiyon güncelletin diye:oke:

byilmaz

Üye
çokk teşşeküürr

pulak

Üye
arkadaslar banada yardımcı olun lurtfen daha bugun aldım telefonu dedıgınız gıbı cesaretımı toplayıp guncelleme yapıcam ama benım su an ııcn en buyuk sorunum. telefon da ses gelen yer varya konusurken. oradan cız dıe ses gelıo kardesımın telefonu 6300 onda baktım hıc opyle bır ses yok. gerı gonderım mı normal mı bana yardımcı olun lutfen.

pulak

Üye
acaba guncellemeyle gıdermıkı dedım de. bu sorunla karsılasan varsa dedım. saolasın dostum takıpteyım . bu arada sıte harıka yenı uye oldum emegı gecenlere gercekten cok tesekkur ederım saygılarımla..

anemik

anemik

Üye
ewt ciddn güzel.

verdiğim link e gel.Sorunlarını oraya yaz.orda buluruz inş caresini.
Telefonu bi fabrika ayarlarına döndürmeyi dene. Tüm ayarları geri döndür.

pulak

Üye
tamam aynısını fanada yazıyorum. orda olucam saol

omer.gs.love

Üye
yaaa arkadaşlarr benn indirdirm o programı ama şmdi napcam tel.e mi atcam..

arkadaşlar acill yardmcı olur musunz yaa..?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

arkadaşım cihazını pc ye usb ile bağla ve programı çalıştır.geri kalan adımları program göstercek sana zaten.

eyup007

eyup007

Üye

usb ile cihası bağla .jar dosyalarını tele at :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yha beyler şimdi ben update suiteyi awrupa sitesinden indirdimmi olucakmıki turkiye sayfasından indirsek nie olmuyoo

Üst Alt