tekrar yükle yazılımı.yazılımı güncelledim ama sorun şu ajanda bölümünde bulunan hesaplamalar kısmı yok oldu.. sol seçim tuşu gir kısayolunda var bu sefer ne yapmalıyız versiyonun yükselmesinimi beklesek ne![]()
arkadaşlar 6303 tel aldım 2 gün oluyo ama (#) tuşuna basılı tuttuğumda sessize geçmiyor 2. hatta geçilsinmi diyor çözümü nedir.birde cihazda hangi yazılım versiyonu yüklü nerden bakacaz. . .yardımcı olursanız sevinirim.
vayy kardeş sonunda sizin telefonun da versiyonu güncellenmiş...
Kardeş bende de aynı sorun wardı,en yakın yetkili serwise gittim wersiyonu güncellettim sorun ortadan kalktı..1saatlik işi war,garanti karşılıyo zaten,ücret ödemeden yaptır...merhaba arkadaslar ben mesajlarimi t9 da yaziorm fakat karsi tarafa bozuk gidior mesaj ornegin: naber nasilsin yaziorm n a ber nas i lsin die gidior fakat t9 degilde normal yazdigimda sorun yok, ben t9 da yazmak istiorm bu sorunu gidermek istiorm. yardim lutfen

Yapar kardeş..Zaten nokia kendini parçalıyo sürekli wersiyon güncelletin diyeversiyonu garantisi yükleyebilirmi
--------------- Ekleme ---------------
slm güncelleme işini garantisi yapar mı??? şimdiden teşekkürler

arkadaşım cihazını pc ye usb ile bağla ve programı çalıştır.geri kalan adımları program göstercek sana zaten.yaaa arkadaşlarr benn indirdirm o programı ama şmdi napcam tel.e mi atcam..
arkadaşlar acill yardmcı olur musunz yaa..?
usb ile cihası bağla .jar dosyalarını tele atyaaa arkadaşlarr benn indirdirm o programı ama şmdi napcam tel.e mi atcam..
arkadaşlar acill yardmcı olur musunz yaa..?