6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşım demekki telefonun, kvk, genpa gibi Türkiye distribütör garantisinde degilmiş.
Bunu namesis programı ile Product kodunu degiştirmen lazım.Degiştirdikten sonra yeniden yazılım yüklüyeceksin.Hemen Türkçe olcak oky.
Ayrıntılı bilgiye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/ burdan ulaşabilirsiniz

:türkiye1:

arkadaş açıklamış dostum aynen yapıyorsun:oke:

protectwave

protectwave

Üye
Belki yeri değilde madem 6303 kullanan arkadaşlar burda, ben bu telefona 240*320 -tam ekran yani- satranç oyunu arıyorum. Telefonda oynadığım 2 oyun; 1-bilardo 2 -satranç.. Bilardoyu buldum şimdi satranç eksik.. Buradan game loft'un chessmaster diye indirdim ama oyun ekranı çok küçük çıkıyor..

mehmetd550

Üye
umarım beceririm tşkr ederim ..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Belki yeri değilde madem 6303 kullanan arkadaşlar burda, ben bu telefona 240*320 -tam ekran yani- satranç oyunu arıyorum. Telefonda oynadığım 2 oyun; 1-bilardo 2 -satranç.. Bilardoyu buldum şimdi satranç eksik.. Buradan game loft'un chessmaster diye indirdim ama oyun ekranı çok küçük çıkıyor..

vala arkadaşım oyunları sürekli deniceksin bazıları tam uyumlu olmadığı için böle sorunlar oluo

anemik

anemik

Üye
ya bi ark ın sorunu wardı harbiden dogruymuş.telefonun saati 15:00 mesela mesaj gelior 13:00 msjın saati.başka telefonua takıorum tam saati yazıor.telefonda bi sorun war :S hat ta yok sorun.
dikkat edin warmı sizdede ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ya bi ark ın sorunu wardı harbiden dogruymuş.telefonun saati 15:00 mesela mesaj gelior 13:00 msjın saati.başka telefonua takıorum tam saati yazıor.telefonda bi sorun war :S hat ta yok sorun.
dikkat edin warmı sizdede ?

evet arkadaşım mesajlar 2 saat önce görünüyor güncelleme ile de bu sorun çözülmedi ancak yeni çıkacak güncelleme ile sanırım bu sorunu halledecekler.

anemik

anemik

Üye
ok saoL..

celikkkk

Üye

Nokia Software Updater
EXE | 23.3 MB | Turkish
arkadaşlar bu dosya indirdim ama hiç bir değişiklik olmadı

--------------- Ekleme ---------------

indirdiğim dosya doğru değilmi yardımcı olursanız ltf

bende güncellemeyi yükledim ama dili ing oldu 6303 clasic dil kodunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

anemik

anemik

Üye
telefonda # kare tusuna basılı tutunca 2. hat secildi dior.2 hatlı mı bu telefon yaw ??
2.hat nereye takılıor ?

mehmetd550

Üye
ya bu hiç bi işe yaramadı

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a>
EXE | 23.3 MB | Turkish
arkadaşlar bu dosya indirdim ama hiç bir değişiklik olmadı

bende güncellemeyi yükledim ama dili ing oldu 6303 clasic dil kodunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

program doğru arkadaşım.telefonu türkçe yapmak sitede ayrıntılı bir şekilde var ben sana 6303 clasic tr kodunu verim gerisini sen hallet ok . 6303 c: 0569019

telefonda # kare tusuna basılı tutunca 2. hat secildi dior.2 hatlı mı bu telefon yaw ??
2.hat nereye takılıor ?

o ne iş bende anlamadım?

protectwave

protectwave

Üye
2. hat özelliği simkartın desteklemesi durumunda olan bi olay... Yurt dışında var öyle hatlar diye hatırlıyorum...

secelik

Üye
mesajlardaki saat sorunu büyük ihtimal ayarlardaki saat diliminden kaynaklanıyordur biz 2. saat dilimini kullanıyoz onu düzeltirseniz olur büyük ihtimalle

anemik

anemik

Üye
Yawrumm BEnim.....
secelik aklını seviiimmm. . .'!!'!!! :DD:D:D:
Harbiden öle GMT +2 yapın ark lar saati. düzelior harbiden:D en uyuz oldugum şeydi hll secelik. :D

tellabs

Üye
Ben update etmeye çalışıyorum fakat 12 dakika kala kesiliyor. İşletim sistemim 64 Bit ondan olabilirmi acaba ? Windows 7 Ultimate 64 bit. Yazılım güncelleyemedim.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
mesajlardaki saat sorunu büyük ihtimal ayarlardaki saat diliminden kaynaklanıyordur biz 2. saat dilimini kullanıyoz onu düzeltirseniz olur büyük ihtimalle
deneyeceğim arkadaşım inşallah doğrudur.ama bilgi için yine de teşekkür ederiz.:)

Ben update etmeye çalışıyorum fakat 12 dakika kala kesiliyor. İşletim sistemim 64 Bit ondan olabilirmi acaba ? Windows 7 Ultimate 64 bit. Yazılım güncelleyemedim.

tekrar update yap bazen kesiliyor bağlantı bana da oldu bi kaç kez tekrar tekrar deneyince oldu.işletim sistemi ile bi alakası yok.

enes3161

Üye
ben bu telefonu almayı düşünüyom ama yazılan yorumlar kafamı karıştırdı .. bu mesaj sorunu ve diğer yazılan sorunlar. Kullanan arkadaşlar memnun mu ? ALıyım mı ne dersiniz..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ben bu telefonu almayı düşünüyom ama yazılan yorumlar kafamı karıştırdı .. bu mesaj sorunu ve diğer yazılan sorunlar. Kullanan arkadaşlar memnun mu ? ALıyım mı ne dersiniz..

valla dostum telefon canvar gibi ben çok memnunum 5 aydır kullanıyorum daha tık demedi.kamerası müthiş video ve resim çekiyor.n73 ile kıyaslanamayacak kadar hızlı.4 gb hafıza kartı destekliyor bu da fazla fazla yetiyor.hiç düşünme derim.:oke:

enes3161

Üye
inşallah bi sıkıntı olmaz... güncelleme ile giderilen sorunlar neler ? bilgin var mı

anemik

anemik

Üye
sorun yk.. güncellemeye yapcan we ardından telefn azcık dha hızlanıyor , ses iyi cıkmaya başlıyor , kamera ikon ları değişmiş.cok güzel bi telefon.6300 ın classic hali işte.çok memnunum. Msj sorunu yok GMT +2 saat dilim yap düzelior.:D 2. hatta bi ark ın dediği gbi.awrupada olanlar gibi 2 simakrtta 2 hat desteklior onlar için yapılmış özellik büyük ihtimal öle.ark lardan yabancı ülkelere gidenler öle dediler.

Üst Alt