6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

enes3161

Üye
bilgilerin için thanks

Dacic

Üye
Tesekkurler..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
sorun yk.. güncellemeye yapcan we ardından telefn azcık dha hızlanıyor , ses iyi cıkmaya başlıyor , kamera ikon ları değişmiş.cok güzel bi telefon.6300 ın classic hali işte.çok memnunum. Msj sorunu yok GMT +2 saat dilim yap düzelior.:D 2. hatta bi ark ın dediği gbi.awrupada olanlar gibi 2 simakrtta 2 hat desteklior onlar için yapılmış özellik büyük ihtimal öle.ark lardan yabancı ülkelere gidenler öle dediler.

bilgiler için tşk. :)

guest88

Üye
6303üm var ve güncelleme yaparken 14. dakikada kesildi ve takıldı panik olup çıkardım şimdi telefon açılmıyor hiçbişekilde napıcammm cvp cvp cvp yazarmısınızzzz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6303üm var ve güncelleme yaparken 14. dakikada kesildi ve takıldı panik olup çıkardım şimdi telefon açılmıyor hiçbişekilde napıcammm cvp cvp cvp yazarmısınızzzz

dostum keşke çıkarmasaydın cihazı pcden.aynısı bana da oldu bağlantı kesildi yazdı 3 kere yükledim 3 üncü de oldu.hiç açılmıyorsa servise götür halleder onlar ücretsiz.

rap-tor

arkadaşlar benim telfonun versiyonu v 06.40 yazıyo o demi..şimdi dostlar ben girdim siteye 10.10 versiyonu gösteriyo indirdim nasıl yükleyecem yüklersem ki eğer bi sorun cıkarsa garnti kapsamında olacakmı dır bu ..birde benim telfonun ekrnında bişey var mesela tuş ac durumunda uzun süre kalırsa o tuş ac yazısı inceden gölge olarak kalıyo yada başka yazlıar vs. bu sorun haledlir mi lütfen yardımcı olurmusun memnunum telimden ama versiyonda atmak istiyorum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim telfonun versiyonu *#0000# arayınca v 06.40 yazıyo o demi..şimdi dostlar ben girdim siteye 10.10 versiyonu gösteriyo indirdim nasıl yükleyecem yüklersem ki eğer bi sorun cıkarsa garnti kapsamında olacakmı dır bu ..birde benim telfonun ekrnında bişey var mesela tuş ac durumunda uzun süre kalırsa o tuş ac yazısı inceden gölge olarak kalıyo yada başka yazlıar vs. bu sorun haledlir mi lütfen yardımcı olurmusun memnunum telimden ama versiyonda atmak istiyorum..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar benim telfonun versiyonu v 06.40 yazıyo o demi..şimdi dostlar ben girdim siteye 10.10 versiyonu gösteriyo indirdim nasıl yükleyecem yüklersem ki eğer bi sorun cıkarsa garnti kapsamında olacakmı dır bu ..birde benim telfonun ekrnında bişey var mesela tuş ac durumunda uzun süre kalırsa o tuş ac yazısı inceden gölge olarak kalıyo yada başka yazlıar vs. bu sorun haledlir mi lütfen yardımcı olurmusun memnunum telimden ama versiyonda atmak istiyorum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim telfonun versiyonu *#0000# arayınca v 06.40 yazıyo o demi..şimdi dostlar ben girdim siteye 10.10 versiyonu gösteriyo indirdim nasıl yükleyecem yüklersem ki eğer bi sorun cıkarsa garnti kapsamında olacakmı dır bu ..birde benim telfonun ekrnında bişey var mesela tuş ac durumunda uzun süre kalırsa o tuş ac yazısı inceden gölge olarak kalıyo yada başka yazlıar vs. bu sorun haledlir mi lütfen yardımcı olurmusun memnunum telimden ama versiyonda atmak istiyorum..

evet arkadaşım o versiyon.software update programını aç tabi telefonu usb kablo ile bağlayacaksın sonra adımları o gösteriyor sana yüklemek için.bunu yüklemek garanti kapsamı dışına çıkarmaz aksine nokia ısrarla yükleyin diyor.bi aksilik çıkarsa servis yolu görünür.eğer telefonundaki sorun yazılımsal ise düzelir ancak ekranda bir problem varsa servise gitmesi gerekir.

fuathancer

Üye
aynı seyi bende yasıyorum kardes bende aldıgıma pişman oldum olacam hıc ses cıkmıyor bana göre vede arama filitrasyonu yapamadım ben içime sinmedi acıkcası bu telefon

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım bi cihaz sesi için alınmaz.zaten şu an piyasada en iyi ses veren çin malı cihazlar isteyen alır.

yanci42

Üye
sagolasın hacı abi tskr devamını beklıyoruz 42 :ehe

manasturk

Üye
tek kelıme super telefon soguyacak bırsey yok =)

anemik

anemik

Üye
bncede çok güzeL. 10.10 cıkmış beyler wersiyon.!!
Wersiyon atıcaklara söyliim sakın bağlantıyı koparmayın sonuna kadar cıkartmayın yoksa telefon serwislik oLur şahsen bnde oLdu ders oldu bu bana :d Yüklemeyi bilen biriyle yükleyin we ögrenin .. Telefon cok güzel ses sorunu olanlarda bnce etraflarına baksın. Normalden azda olsa üst sewiyede bu telefonun sesi.herşeyiyle mükemmel.2 yıl gider.(Y)

Engin_ER

Engin_ER

Üye
10.10 çıkmış diyorsunuzda hani nerde nokianın sitesin de yok.
tam link verirmisiniz
updater programıda yok diyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar versiyon çıktı ancak henüz NSU de görünmüyor.beklemekten başka çare yok diğer yollarla yazılım atmayı önermem.

anemik

anemik

Üye
OK.bnada bu siteden bi ark werdide.cıktı dedi sadece.ewt we ne olucak acaba yeni versiyonla.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bekleyelim görelim :)

yavuzbey2002

Üye
nokia 6303 aldım fakat menüsü ingilizce türkçe menüye nasıl dönüştürebilirim? Lütfen birileri bana yardım etsin...

a10

Üye
bende işletim sistemi desteklenmiyor diyor windows 7 var pc de ondan mı

akusta126

Üye
arkadaşım bunun telefona bir zararı olurmu?

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
arkadaşım bunun telefona bir zararı olurmu?

Güncelleme esnasında kablo çıkarsa telefonu servise veriyosun geri aynısını veriyorlar :D Ama Nokia kendisi özellikle tavsiye ediyor güncellemeyi

Üst Alt