sorun yk.. güncellemeye yapcan we ardından telefn azcık dha hızlanıyor , ses iyi cıkmaya başlıyor , kamera ikon ları değişmiş.cok güzel bi telefon.6300 ın classic hali işte.çok memnunum. Msj sorunu yok GMT +2 saat dilim yap düzelior.2. hatta bi ark ın dediği gbi.awrupada olanlar gibi 2 simakrtta 2 hat desteklior onlar için yapılmış özellik büyük ihtimal öle.ark lardan yabancı ülkelere gidenler öle dediler.

6303üm var ve güncelleme yaparken 14. dakikada kesildi ve takıldı panik olup çıkardım şimdi telefon açılmıyor hiçbişekilde napıcammm cvp cvp cvp yazarmısınızzzz
arkadaşlar benim telfonun versiyonu v 06.40 yazıyo o demi..şimdi dostlar ben girdim siteye 10.10 versiyonu gösteriyo indirdim nasıl yükleyecem yüklersem ki eğer bi sorun cıkarsa garnti kapsamında olacakmı dır bu ..birde benim telfonun ekrnında bişey var mesela tuş ac durumunda uzun süre kalırsa o tuş ac yazısı inceden gölge olarak kalıyo yada başka yazlıar vs. bu sorun haledlir mi lütfen yardımcı olurmusun memnunum telimden ama versiyonda atmak istiyorum..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar benim telfonun versiyonu *#0000# arayınca v 06.40 yazıyo o demi..şimdi dostlar ben girdim siteye 10.10 versiyonu gösteriyo indirdim nasıl yükleyecem yüklersem ki eğer bi sorun cıkarsa garnti kapsamında olacakmı dır bu ..birde benim telfonun ekrnında bişey var mesela tuş ac durumunda uzun süre kalırsa o tuş ac yazısı inceden gölge olarak kalıyo yada başka yazlıar vs. bu sorun haledlir mi lütfen yardımcı olurmusun memnunum telimden ama versiyonda atmak istiyorum..
arkadaşım bunun telefona bir zararı olurmu?
Ama Nokia kendisi özellikle tavsiye ediyor güncellemeyi