6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yha beyler şimdi ben update suiteyi awrupa sitesinden indirdimmi olucakmıki turkiye sayfasından indirsek nie olmuyoo
ülke farketmez dostum herhangi bir software update indir o zaten tanıyor cihazını.

SilentOne

SilentOne

Üye
yha cihaz tanıyoda yeni güncellem yok dio ama asılnda telefonun güncellmesi geldi

Engin_ER

Engin_ER

Üye
v.10,10 NUS ta hala görünmüyor acaba ne zaman çıkar dersiniz nokiaya mesaj attım ordan da cevap gelmedi

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
v.10,10 NUS ta hala görünmüyor acaba ne zaman çıkar dersiniz nokiaya mesaj attım ordan da cevap gelmedi
nokia ile irtibata geçtim ve ay sonuna kadar yayınlayacaklarını belirttiler.

Engin_ER

Engin_ER

Üye
nokia ile irtibata geçtim ve ay sonuna kadar yayınlayacaklarını belirttiler.
teşekkürler..

şu başlığada bir el atsalar ne kadar güzel olur
"6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!"

6303 clasic güncellemeleri şeklinde düzeltilse diyorum ve başlığı açan arkadşında sürekli ilk mesajında yeni güncelleme haberlerini taza taze vermesi iyi olmaz mı acaba

Engin_ER

Engin_ER

Üye
burada bişeyler var v.10,10 ile ilgili

ingilizcesi olan izah edebilir sanırım.

Nokia 6303 software version 10.10 released
This software release brings a new version of the Ovi Store application, and the Ovi Contacts application has been added. This release also includes improvements in Messaging and software stability. This software release is available through the Nokia Software Updater.

google çevirisi
Nokia 6303 yazılım sürümü 10,10 çıktı
Bu yazılım sürümü eklenmiştir Ovi Store uygulamasının yeni sürümü ve Ovi Contacts uygulaması getiriyor. Bu sürüm ayrıca yazılım ve istikrar Mesajlar iyileştirmeler içerir. Bu yazılım sürümü Nokia Software Updater geçer.

by0689

Üye
eyvallah kardeş..

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah kardeşm çok güzel olmş bnmki bozuk deildi ama yinede yaptm gelişme oldu da ses gine aynı gibi ..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
teşekkürler..

şu başlığada bir el atsalar ne kadar güzel olur
"6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!"

6303 clasic güncellemeleri şeklinde düzeltilse diyorum ve başlığı açan arkadşında sürekli ilk mesajında yeni güncelleme haberlerini taza taze vermesi iyi olmaz mı acaba
kardeş yeni güncelleme olunca burdan haber veriyoruz ancak başlık değişmiyor.
burada bişeyler var v.10,10 ile ilgili

ingilizcesi olan izah edebilir sanırım.

google çevirisi
sanırım gelecekteki güncelleştirmeden bahsediyor.

zugur

Üye
arkadasım senn sorun azcık psikolojik bendede var :) o durum sartlanırsam saate bakıp sabaha kesinlikle alarmlardan once uyanırım ;)

Arkadaslar sizlere danısayım ben pek kurcalamayı sevmiyorum tel. kitlenir fln yazılmıs tamam illaki hallolur ama benm tel bugun aldım suan sarzda hatta v 09.10 25.08.09 bu zaten hatalarının giderilmiş oldugu surum deil mi? yanlısım mı var 10. bilmem kacı yuklesem degişen birseyler olacak mı? onerilerinizi bekliyorum saygılar..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadasım senn sorun azcık psikolojik bendede var :) o durum sartlanırsam saate bakıp sabaha kesinlikle alarmlardan once uyanırım ;)

Arkadaslar sizlere danısayım ben pek kurcalamayı sevmiyorum tel. kitlenir fln yazılmıs tamam illaki hallolur ama benm tel bugun aldım suan sarzda hatta v 09.10 25.08.09 bu zaten hatalarının giderilmiş oldugu surum deil mi? yanlısım mı var 10. bilmem kacı yuklesem degişen birseyler olacak mı? onerilerinizi bekliyorum saygılar..
10,10 sürümü henüz yayınlanmadı bizde bekliyoruz.

hgul61

Üye
Arkadaşlar acil yardım ben 10.10 yükledim 6303c modeline ancak dili türkçe olmuyor bunu nasıl türkçeye çevirebilirim bilenler yardım lütfen

combative

combative

Üye
sa ben 6303 c aldım ama şöle bi srunu vr.msj gelince msj bilgileri deyince msj geliş saatini ynlış gösterio trih dğru saat ynlış.telefon saati dğru bunla alakalı diil ama.fabrika ayarı falan ykledim olmuo yrdm pls

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
sa ben 6303 c aldım ama şöle bi srunu vr.msj gelince msj bilgileri deyince msj geliş saatini ynlış gösterio trih dğru saat ynlış.telefon saati dğru bunla alakalı diil ama.fabrika ayarı falan ykledim olmuo yrdm pls
saat ayarlarından saat dilimini +2 gmt olarak ayarla düzelir.:oke:

combative

combative

Üye
aaaaaaaaaaaa

ama bakarmısınız tarih ve saat ayarlarında öle bişi yokki yardım pls çok uğraştrdı bni

oke oke gmt+2 yptm aradaki saat farkı 1e düştü saat 21:35 gelen msj alındı 20:35 kafayı ycem yha :)

roadmonster

Üye
aaaaaaaaaaaa

ama bakarmısınız tarih ve saat ayarlarında öle bişi yokki yardım pls çok uğraştrdı bni

oke oke gmt+2 yptm aradaki saat farkı 1e düştü saat 21:35 gelen msj alındı 20:35 kafayı ycem yha :)

Yaz saati uygulaması kısmını +1 yap sonra saatini tekrar ayarla iyi kullanımlar :oke: Bende bugün aldım 5 saatte altını üstüne getirip herşeyini öğrenmeye çalıştım :bilmm

combative

combative

Üye
??????????????????????????????????????????????????????????

kardeşim senn saatin dğrumu:D

hay kardeşim çok sağol oldu sonnda harbiden çözmüşsün bu telefonu çk sağol çok teşekkür:D:D:D:D

roadmonster

Üye
??????????????????????????????????????????????????????????

kardeşim senn saatin dğrumu:D

hay kardeşim çok sağol oldu sonnda harbiden çözmüşsün bu telefonu çk sağol çok teşekkür:D:D:D

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D dün telefonu(3110c) kaybettim ben bulanda belediyeye götürüyorum diye almış yani çalmış. ayarı verdim gerçi elinde patladı telefon istesede kullanamaz (h) Gittim 300 liraya bunu + beleş kılıf aldım çok memnunum :evet:

Engin_ER

Engin_ER

Üye
yeni versiyon nus ta ne zaman yayınlanacak, bilen yokmu,
birde phonex ile yüklenen yazılımlar nokianın kendi ürettiği yazılımlarmı yoksa başka birileri tarafındanmı çıkarılmış

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yeni versiyon nus ta ne zaman yayınlanacak, bilen yokmu,
birde phonex ile yüklenen yazılımlar nokianın kendi ürettiği yazılımlarmı yoksa başka birileri tarafındanmı çıkarılmış
şu an 10,12 en yeni versiyonu cihazın.nsu da 10,10 bile yayınlanmadı daha ancak ben phoenix ile yükledim bu versiyonu.yazılımlar nokianın kendi ürettiği yazılımlar ve yabancı sitelere yükleniyorlar.ayrıca club nokia da phoenix ile güncelleme yapıyor bilginiz olsun.

combative

combative

Üye
:oke:

Üst Alt