6303 clasic güncellendi!!!! yeni sürüm 8.90 ile hatalar giderildi!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

songecem06

Üye
6303 ses nasıl yükselte bilirim

caner517

Üye
İnternet üzerinden facede youtubede video izleyemiyorum bunada bi çözüm bulabilirmisiniz ??

gio5660

gio5660

Üye
nokia nın sitesinde son sürüm 10.10 yazıyor? 6303

Engin_ER

Engin_ER

Üye
nokia nın sitesinde son sürüm 10.10 yazıyor? 6303

şu yazan yerin tam linkini verirmisiniz.
nus.ta görünmüyor, Nokia Software Updater 9,10 diyor yeni güncelleme yok diyor.

nazaman_212

Üye
kardeş phoneix ile nasıl güncelleme yapacağım anlamadım.

bruton218

Üye
Telefonu yeni aldim ve versiyon 9.10 direk. ve tarih saat oto güncelleme acık yapın msj saatinde sorun kalkıyor.

combative

combative

Üye
:oke:

hamza7200

Üye
benim eskiden 2700 classic vardı onun sesi çok çıkıyodu. şimdi 6303c kullanıyorum ama onun sesi hiç bunun kadar iyi çıkmıyo inş güncellemde sona iyi çıkar

kai12

Üye
arkadaşlar bu telefonda flaş kalıcı olmuyor mu? :S

Engin_ER

Engin_ER

Üye
NSU da hala v10.10 yükseltme yapılamıyor.

hem yazıyor hemde nedense telefona bağlayıp yeni sürüm aradığımızda hala v9,10 gösteriyor ve yükseltilmiyor.

---furkan---

Üye
link yok yaaaaaaaaaaa

ytevl

Üye
benim telefonumun çok garip bi sorunu var.durduk yere kapanıyo. açmaya çalışınca nokia yazısından sonra ekran gidiyo ışıklar yanmaya devam ediyo. bi 5-6 saat ellemynce tekrar açılıyo ama çok sıkıldım bu sorundan çözümü var mı? en son güncelleme yüklü.

6303_classic

Üye
ya benim telefonum ondan ama çalar saatin sesi çok kısık çıkıyo ve dosyalarıma şifre koyamıyorum nedennn ???

comom

comom

Üye
güncelleyince noluyo telefonu ben hiç güncellemedim my nokia'dan

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
teskkurler

Mic-Tramp

Üye
Merhaba arkadaşlar 6303Clasic i Kullanıyorum Süper telofon Faakt Telofonumun versiyonu 6.60 diorr Ben Pc ye USB kablosuyla bağlıyorum tam ayzılımı yüklerken 15 dadika kala Usbn ile bağlantı kesildi Diyorr :S yardım edermisiniz ayrıca Pc işletim sistemi Windows 7

Engin_ER

Engin_ER

Üye
en sonunda telefonuma v10,12 yükledim. phoneix le

ctlqcck_43

Üye
arkadaşalr rica etsem güncelleme olayını baştan aşagı anlatsanız

Cyber-Team

Üye
saol ustam

exrx

Üye
ewt ya lütfe nası güncelleme yapılıyor yazılım nerden iniyor hangi programla güncelleniyor.

Üst Alt