N97 RM-505 v21.0.102 hack (istek Üzerine)

Sponsorlu Bağlantılar

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş birtkaç günlüğüne istanbula gelmiş bir takım işleri var msn de görüştük geri döndüğü gün modifiyeli ve hackli sürüm bize sunacaktır kesinlikle öyle konuştuk güveniyorum bu konuda kendisine :)

arkadaş haklı iş icabı şehir dışıdayım döndüğümde modifiyeli halde size sunulacak istyen uda aracılığı ilede phoenix üzerinden yükleme yapabilecek ayrıca daha teferruatlı olarak alatımı yapılacaktır yanlız buraya yada bizzat bana firmware da istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri bildirmeniz daha iyi olacaktır

[email protected]

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaş haklı iş icabı şehir dışıdayım döndüğümde modifiyeli halde size sunulacak istyen uda aracılığı ilede phoenix üzerinden yükleme yapabilecek ayrıca daha teferruatlı olarak alatımı yapılacaktır yanlız buraya yada bizzat bana firmware da istediğiniz ve istemediğiniz şeyleri bildirmeniz daha iyi olacaktır

[email protected]
flash atılınca hazır yüklü olarak gelmesini istediğimiz programları ekleyebilirmisin mesela ?

--------------- Ekleme ---------------

bir arkadaş operatör logo cahnger yüklü olarak gelmesini istiyor mesela mümkünmü bu ?

sayokantürk

sayokantürk

Üye

[email protected]

kardeş bu operator logo changer uygulamasını modifiye sürüme ekleyebilirsen çok harika olacak inan ki dört gözle yardıımını bekliyorum hele birde phoneix ile proğram yüklenirse harika ötesi olur zira benim PC de Jaff emülatörü çalıştıramıyorum virüb proğramını devre dışı bırakmama rağmen jaff çalışmıyor emeklerin ve ilgilendiğin için teşekkürler kardeş:bye2:

acd_80

Üye

[email protected]

hocam mesela bu gereksiz olan programlar var VLINGO,QIK,BOINGO,JOIKUSPOT bunları çıkarsan. her formattan sonra nokia msj gönderim olayına bi son versen. türkçe dışındaki tüm dilleri silsen. ve bunların hepsini phoenix ile yapabilsek ne kadar iyi olur. sanada sonsuz tşklerimizi burdan dile getirsek. sencede iyi olmaz mı hocam ? :)

saygılar.

acd_80

Üye
hocam mesela bu gereksiz olan programlar var vlıngo,qık,boıngo,joıkuspot bunları çıkarsan. Her formattan sonra nokia msj gönderim olayına bi son versen. Türkçe dışındaki tüm dilleri silsen. Ve bunların hepsini phoenix ile yapabilsek ne kadar iyi olur. Sanada sonsuz tşklerimizi burdan dile getirsek. Sencede iyi olmaz mı hocam ? :)

saygılar.

lazrail hocam daha dönmedinmi ya. Bak burda ağaç olduk valla :(((

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
lazrail hocam daha dönmedinmi ya. Bak burda ağaç olduk valla :(((
1 gün firmware denenecek sonra yayınlanacaktır yarın öğleden sonra siteye eklenecektir arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim çıkacak sürüm betadır final sürümde düz avi divx ve x-vid codec ekleme çalışmaları sürüyor

Ferzan

Ferzan

Üye
1 gün firmware denenecek sonra yayınlanacaktır yarın öğleden sonra siteye eklenecektir arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim çıkacak sürüm betadır final sürümde düz avi divx ve x-vid codec ekleme çalışmaları sürüyor
bakalım ne zaman kavuşacaz bu modifiyeye :)

acd_80

Üye

bekliyoruz hocam. Umarım phoenıx ıle hack mumkun olur. Ben sızden rıca ettıklerımı usttede belırtmıstım. Umarım ve dılerımkı bu soyledıklerımızı dıkkate alarak bır modıfıye yayınlayacaksın. Sımdıden emegıne saglık dıyorum.
Saygılar

hisarbuselik1

Üye
LaZzraiL

Arkadaş merhaba jpg to mif bu işlemi hangi uygulama ile yapıyorsun rica etsem buraya upload edebilirmisin benim bulduklarım işe yaramadı ister PC üzerinde yada telefon üzerinden çalışan bir uygulama lazım
SplashScreen.mif SysAp.mif bu dosyalar için jpeg düzeltip MİF dosyası haline getirmek için

futbol123

futbol123

Üye
ellerine sağlık saol

acd_80

Üye
Lazrail kardeş 1 gün dedin aradan tam 7 gün geçti halen olmadımı seni bekliyoruz valla.. En azından bi haber versen iyi olmaz mı ?

sadik81

sadik81

Üye
Lazrail kardeş 1 gün dedin aradan tam 7 gün geçti halen olmadımı seni bekliyoruz valla.. En azından bi haber versen iyi olmaz mı ?

arkadaşım çok haklı bencede bir bilgi versen iyi olur telefona flash atacam bekliyorum kaç gündür bizi bilgilendirirsen iyi olur allah kolaylık versin

okarakedy

Üye
vallahi ya. kac gun oldu halen bekliyoruz.

songiden

Üye
Aynen telefonum kafayı yemiş bir şekilde bekliyorum.

acd_80

Üye
Lazraıl lazraıl duy sesımızı taraftarın ısteklerını yerıne getir :)))

acd_80

Üye
lazrail kardeş bu kadar insan seni bekliyor senden ses yok en azından nezaketende olsa "arkadaşlar işlerim yoğun kusurabakmayın" demeni beklerdik. farkındaysan bize verdiğin sürenin üstünden epey zaman geçti.. RICA EDIYORUM BI CEVAP VER......!!!!!!!

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Azrail (AS) gecinden gelsin Lazrail nirdesin kardeşim yap şu modifiyeyi al cahceyi E ye Cde yir kalmadı

hisarbuselik1

Üye
Arkadaşlar N97 de cahce E tarafına alınmıyor boşa beklemeyin
Birde yapılabilecek modifeye sınırlıdır bunlardan fazlası yapılmaz bakın nejat arkadaş yapmış olanlar bunlar
1.Açılış ve kapanış ekranı değişti.
2.Başlangıçta çalışan uygulamalar kapatıldı.
3.Yer imleri eklendi.
4.Nokia hoş geldin ekranı kapatıldı.
5.Format sonrası nokia ya gönderilen SMS kapatıldı.
6.Video çekimlerindeki kırmızı uyarı ışığı kapatıldı.
7.Ses kaydındaki beep sesi kapatıldı.
8.RomPatcherPlus 2.3 eklendi,
Bunlardan fazlasını yapmak veya ilave uygulama yüklemek kesinlikle
telefonun dengesini bozar yaparım diyenlerede itibar etmeyin

postpaid

postpaid

Üye
v11.0.102 Rm 555 N97 mini için yazılım bekliyoruz üstadlardan sabırsızlıkla rom patcher olmadan cihazlardan zevk alınmıyor...

acd_80

Üye
Arkadaşlar N97 de cahce E tarafına alınmıyor boşa beklemeyin
Birde yapılabilecek modifeye sınırlıdır bunlardan fazlası yapılmaz bakın nejat arkadaş yapmış olanlar bunlar
1.Açılış ve kapanış ekranı değişti.
2.Başlangıçta çalışan uygulamalar kapatıldı.
3.Yer imleri eklendi.
4.Nokia hoş geldin ekranı kapatıldı.
5.Format sonrası nokia ya gönderilen SMS kapatıldı.
6.Video çekimlerindeki kırmızı uyarı ışığı kapatıldı.
7.Ses kaydındaki beep sesi kapatıldı.
8.RomPatcherPlus 2.3 eklendi,
Bunlardan fazlasını yapmak veya ilave uygulama yüklemek kesinlikle
telefonun dengesini bozar yaparım diyenlerede itibar etmeyin

hocam onları gördük biliyoruz. biz bunun phoenix ile yapılmasını istedik. lazrail arkadaşta tamam yapacam 1 gün bekleyin dedin ve bekliyoruz... olay bu...

Üst Alt