orjinal firmareye geri dönme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6630bilal

Üye
    Konu Sahibi
orjinal firmareye geri dönme yardım
Merhaba arkadaşlar bana acil olarak 5800 ın ojjinal dosyaları lazım gücellemesi değil orjinal romu
ya elimdeki 5800 red rm356 güncelleme yaptıkça cihaz dağıldı önce v4 sonra v5 baktım olmadı birde üzerine modifiyeli v5 kurmu iyice kafayı yedi ben orjinal romunu yükleyip v3.08 de kullanmak istiyorum mümkünse

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Merhaba arkadaşlar bana acil olarak 5800 ın ojjinal dosyaları lazım gücellemesi değil orjinal romu
ya elimdeki 5800 red rm356 güncelleme yaptıkça cihaz dağıldı önce v4 sonra v5 baktım olmadı birde üzerine modifiyeli v5 kurmu iyice kafayı yedi ben orjinal romunu yükleyip v3.08 de kullanmak istiyorum mümkünse

son versiyonu kurabilirsiniz,eski versiyona dönemezsiniz...

bittigitti46

Üye
sorununun çözümü bir üstte ve doğru. kardeşim güzelce açıklamış sana.. navifirm ve linki vermiş. kolay gelsin..

deadly105

Üye
bir diğer yöntem olan hard formatla da dönebilirsin:box.ama rehber gibi kayıtlı bilgilerin silinir!

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Hard formatla nasıl ilk versiyona doneceksın Bana bir anlatırmısın.Eli olan yazmasın. i7 işlemciyi 7 çekirdekli sananlar olduktan sonra mumkunse işin ehli olmayanlar hiç yazmasın.konuya gelecek olursak yukardaki işlemi yapmada terettüt yasıyorsan sevise vermeni öneririm.Orda ilk romu telefona yuklerler

karadaglı

Üye
n8 format tan sonra programları nasıl bulurum

rezolar

rezolar

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]hayır .geri dönemez.benim 5800 red v52.0007 di v60 yükselltim sonraa v52.0007 cfw yükledim telefon kanpandı sadece titirio .açılmıo ger. v60 yüklemeniz lazım ben yükledim sorunusz çalıor:[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt