samsung s3653 Corby kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

aflock

Üye
beyler bugün corby s3653 wi-fi aldm.radiyoyu actm ama kapatamyorm masaüstünde duruyor nasıl kaldırabilrm onu aynısı müzik playerdada oluyor.

dreamylive

Üye
bende bugun yeni aldım kardeşim corby wifi yi onu yok etmek için yan tarafa taşı ordan yok oluyor bnde bugun çözdğm onu:D aynı sorunu bnde yaşamıştım :)
benim soracağım bir soru var wifi ile ilgili: bbu telefonu almamın en büyk etkisi wifisi ama bi sorun yaşadım evde kablosuz modemim var ordan bağlanamadım şifreyi girdim AP YANIT VERMİYOR diyor ve bağlanmıyor ne yapmam gerekiyor???

aflock

Üye
nasıl yan tarafa dreamylive biraz daha acarmısın yana atınca bu sefer diger ekrana geciyor bsi farketmiyor orda kalıyor.daha wi-fi yi kullanamadım ben burdakiler hep parola istiyor evdekide kablolu malesef.

samicanx

Üye
s3653 corby lerde wifi yok diyonuz
e ben aldım wifi den baglanıyom siz bi daha bakın isterseniz :D

syndicateall

Üye
ya arkadaşlar özellik arıorsanız zaten işletim sistemine bakın önce corby serisinde samsung un kendi arayüzü ve işletim sistemi var. JAVA olduğu için dokunmatik ekranda java program ve oyunlarının keyfini yaşayabilirsiniz. bende aldım telefondan 3 gün oldu mükemmel bence. kullanım çok hızlı, çok basit ve çok rahat çalışıo telefon gereksiz şeylerle doldurularak işlemci kasılmamış, sonuçta çok hızlı. ekran çok güzel, ekran dayanaklı ölü pixel gibi bi sorun çıkacağını sanmıyorum, online kalmak isteyen arkadaşlar için çok güzel bi telefon. kullanması da zevkli. mp3 çalarına gelince yaklaşık 10 çeşit ekolayzer desteği var. ses analizer i çok güzel, paketten çıkan kulak içi kulaklıkla birlikte dinamik bass kalitesi de elde ediliyo. widget menu zaten başlı başına harika. batarya süresi yeterince iyi elimden düşürmediğim halde tam tamına 48 saat gitti. çoğu zaman bekleme modunda tutarsanız şarjı hiç yemiyo gibi iphone da olduğu gibi zaten ve 2 haftaya kadar yetirebilirsiniz. kamerası 2 mp herhangi bir samsung telefonun kamera yazılımına göre çok çok başarılı bi yazılım yapmışlar görüntü yakalamada başarılı olduğunu söyleyebilirim. Şık bir menü, şık bir arayüz, şık bir görünüm ve basit, pratik, eğlenceli bir kullanım için ideal. Herşeyden öce arayüz çok estetik. ucuz yahni falan demeyin boşuna iphone 2 milyar veripte kamerasına bakınca önümüzü göremiyoruz, uygulama diyosun apple izin vermediği sürece geliştirme olanakları çok sınırlı. iphone dan bi farkı yok. web tarayıcısı da safari den daha başarılı menüsü çok daha şık daha basit daha pratik, widgetlar eğlenceli ve geliştirmeye açık iphone dan tek eksiği hareket sensörü yok sadece, kamerası aynı çözünürlüğü daha iyi hatta. sadece hareket sensörü için arada bir buçuk milyar fark ödemeyin bence. java desteğiyle birlikte corby serisi orta sınıf için en iyisi bence.

300ispartali

Üye
ya arkadaşlar özellik arıorsanız zaten işletim sistemine bakın önce corby serisinde samsung un kendi arayüzü ve işletim sistemi var. JAVA olduğu için dokunmatik ekranda java program ve oyunlarının keyfini yaşayabilirsiniz. bende aldım telefondan 3 gün oldu mükemmel bence. kullanım çok hızlı, çok basit ve çok rahat çalışıo telefon gereksiz şeylerle doldurularak işlemci kasılmamış, sonuçta çok hızlı. ekran çok güzel, ekran dayanaklı ölü pixel gibi bi sorun çıkacağını sanmıyorum, online kalmak isteyen arkadaşlar için çok güzel bi telefon. kullanması da zevkli. mp3 çalarına gelince yaklaşık 10 çeşit ekolayzer desteği var. ses analizer i çok güzel, paketten çıkan kulak içi kulaklıkla birlikte dinamik bass kalitesi de elde ediliyo. widget menu zaten başlı başına harika. batarya süresi yeterince iyi elimden düşürmediğim halde tam tamına 48 saat gitti. çoğu zaman bekleme modunda tutarsanız şarjı hiç yemiyo gibi iphone da olduğu gibi zaten ve 2 haftaya kadar yetirebilirsiniz. kamerası 2 mp herhangi bir samsung telefonun kamera yazılımına göre çok çok başarılı bi yazılım yapmışlar görüntü yakalamada başarılı olduğunu söyleyebilirim. Şık bir menü, şık bir arayüz, şık bir görünüm ve basit, pratik, eğlenceli bir kullanım için ideal. Herşeyden öce arayüz çok estetik. ucuz yahni falan demeyin boşuna iphone 2 milyar veripte kamerasına bakınca önümüzü göremiyoruz, uygulama diyosun apple izin vermediği sürece geliştirme olanakları çok sınırlı. iphone dan bi farkı yok. web tarayıcısı da safari den daha başarılı menüsü çok daha şık daha basit daha pratik, widgetlar eğlenceli ve geliştirmeye açık iphone dan tek eksiği hareket sensörü yok sadece, kamerası aynı çözünürlüğü daha iyi hatta. sadece hareket sensörü için arada bir buçuk milyar fark ödemeyin bence. java desteğiyle birlikte corby serisi orta sınıf için en iyisi bence.

katılıyorum bnmde 2 ay oluor teli alalı çok kullanışlı

sroman123

Üye
Ben Kullanıyorum Gayet Guzel Arkadaslar Herkeze Tavsiye Ederim. :)

hakanjoker

Üye
bende usb kablo arıyorum sanırım usb kablou kendin alıosun cd için çozum boş cd almak ya corby cd si diip satan kişiden almak

yukut

Üye
arkadaslar ben aldım 2. el aldım 250 liraya öğrencini teki almıs evkurdan ama kirasısnı denklestiremeyince geri satmıs teli daha 1 hafta olmadan geri getirmiş naşka bir yere çok karlı çıktım en ufak 1 çizik yok telefonun ekran cildi bile acılmamıs spe bi tel ama tema konusunda sıkıntı çeker siniz corby lere gore tema cok az ve bildigimi temalara benzemiyo masaüstüne uygulanıyo temalar 3 tane yan yana resim yapmıslar onu tema die bize yutturuyolar menüdeki logolar degismiyo anladım siz öle bi tema arıyosunuz ben teli aldıgımda cartoon die bi tema cıktı için den bilmem kendiligindenmi wardı tema yoksa önce öğrencimi buldu attı birince ama benım telde ck degisik bi tema war hem menü logoları degisiyo cok degişik bir tema

corbymagduru

Üye
peki şimdi düzeldimi? lütfen yardımcı olun çıldırıyorum 5 gn önce aldım telefonu msjlar tekrar tekrar gelio =(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende de corby var yeni aldım hattım avea fakat sürekli bana gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor avea da çözemedi acaba telefondan olabilrmi varmı böyle sorun yaşayan ..?

peki şimdi düzeldimi? lütfen yardımcı olun çıldırıyorum 5 gn önce aldım telefonu msjlar tekrar tekrar gelio =(

hamza5858

Üye
arkadaslar samsung genoA nın fiyatı 295 lira corby e cok yakın bi telefon ve cokta kullanıslı bi telefon tek kusuru kamerası 1.3

silver021

silver021

Üye
en güzeli en hızlısı en rahatı corby pro

Ghost_LorDs

Üye
ben wifiLisini aLdım tıkır tıkır kullanıyorumda ebuddy nasıl yüklencek hiç bi bilgim yok telefonu 400 liraya aldım wifi heryerden olmasada bazı yerlerden çekiyor ebuddy nin sitesinde telefon modelimi bulamadıım için de yükliyemiyorum telefonun modeli sizinkinden değişik s3653W ebuddy yüklenmesini aşama aşama resim resim koyarsanız sewinirim

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
süper telefon arkadaşlar 3d oyun ve uygulamarı çok rahat yükleyeblirsiniz usb kablosu ve cd si yanında verilmiyor gerek yok aslında bluetooth cihazı ile bağlanılarbliyor alacak arkadaşlara tavsiye ederim kamerası süper :oke:

arabacar

Üye
MASAÜSTÜNDEN ONU DURDUR YİNE WİDGET İN İÇİNE KOY :aha:

eralina

Üye
peki bir şey sorabilirmiyim bende sözlük açılmıyor nedeni nedir biliyormusunuz??

kingbayram22

Üye
4 gün önce Denizli den aldım 350 tl dediler( wifi olanı). Babam biraz pazarlık yapdı ama adamlar 10 tl inmediler
renkli kapaklar standart her kutunun içinde var 1gb hafıza kartı+ kılıf 345 tl vermiş oldum.

belge okuyabiliyor ama pek başarılı sayılmaz sonuçta bir cep telefonu
kamera olarak güzel nokia 6300 a yakın görüntü kalitesi var. ayrıca farklı boyut seçenkleri mevcut. 2m 3m gibi
menüsü biraz yavaş gelebilir ( ama arka planda çalışan proğramlar veya aktarım yapan bluetooth la değişebiliyor)
ses olarak da fazla iyi değil ama fazlada kötü değil cok ideal gayet yeterli.
dokunmatiği gerçekten başarılı ( kalem gibi cisimlerle çalışmıyor. resmi sitesinde vücudun elektrik sinyali ile çalıştığı yazıyor. )

aynı mesajın 100 defa geldiğini söyleyenler var. ama o normal s3653 Corby için geçerli ( arkadaşıma sordum aynı sorun vardı dedi ama artık olmuyo die cevap aldım )
ben daha yaşamadım ( allah korusun :D )

mesajlarınızı
günlükleri
dosyaları
rehber ve fotoğraf kişilerine şifre koyabiliyorsunuz
bluetooth la karşıdaki cihazın dosyalarında gezinebiliyorsunuz
rss okuyucusu mevcut wifi yada internet paketinizle haberleri gelişmeleri takip edebilirsiniz
ayrıca sosyal ağlara kolayca ulaşmanızı sağlayan uygulalamarı mevcut
hesap makinası parantezli işlem yapabiliyor :D
genel olarak güzel telefon memnunum.

lqntranquity

Üye
arkadaşlar internete girdiğinizde ordaki fotoları telefona nasıl kaydetebiliyoruz o olayı çözemedim ben.

kingbayram22

Üye
arkadaşlar internete girdiğinizde ordaki fotoları telefona nasıl kaydetebiliyoruz o olayı çözemedim ben.

google üzerinden arama yaptırdıysan resme tıkla
sonra tam boyutu göster de. sonra indirmeye başlar.

Üst Alt