Bende aldım bu telefonu gayette memnunum fakat kutusundan USB kablosu ve CD Çıkmadı.USB kablosunu bulamıyorum,bulan varsa bana ulaşabilir mi ? Bir de telefona gelen mesajlar neden 2 kere geliyo onu anlamadım![]()

ayh evet her msjdan 2 tane gelıyo sanırım hattada ayrı gelıyo msj sayısı artınca 2 tane gelmesı duruyo =D cok sacma :Sarkadaslar bende b5310 u ılk cıktıgında aldım.fıyatı 590 lıra. java, 3g, wi-fi, klavye var.kamerası guzel. bence telefonların içeriğinin iyi olması kesınlıkle kullanıcının ıhtıyacın gore degısıyor. eger net kullanmayan bı amcaysan ne dıye wi-fi için bunu alacaksın. telefonun genel ozellıklerı dızaynı cok guzel. benım ıhtıyaclarımı karsılıyor. sımetrık hastalıgı olanlara tavsıye etmem cunku goruntu yamuk duruyor. genel olarak tavsıye edılebılecek bır telefon
Telefona tema, oyun falan yüklemek istiyorum araştırdım ama indirdiğim dosyalar desteklenmiyor oyun ve tema için, birde internet sitesindeki videoları açıyor mu açıyorsa ne yapmak gerekiyo bilgiledirirsen sevinirim, başka bilen bir arkadaş varsa paylaşımlarını bekliyorum teşekkürler....
sakın denmeyin ekranın üzerine düşebilir
2.8 inç ekranı var aldığınızda 3 kapak veriyorlarr... oyun bulamıyanlar için bu sitenden bn buldum biraz araştırırsanız oyun bulabilirsiniz xDantalya kipa nın içinde gördüm ama internette de fiyatlar değişik
--------------- Ekleme --------------- o dediğin başka bi telefon corby deil onlar corbynın 1 alt modeli yanlız corbyde şöyle 1 sorun var bi gelen mesaj gün içinde 6-7 kez geri gelio çıldırmak uzereym çaresini bulamadm
--------------- Ekleme ---------------
o dediğin başka bi telefon corby deil onlar corbynın 1 alt modeli yanlız corbyde şöyle 1 sorun var bi gelen mesaj gün içinde 6-7 kez geri gelio çıldırmak uzereym çaresini bulamadm
ayh evet her msjdan 2 tane gelıyo sanırım hattada ayrı gelıyo msj sayısı artınca 2 tane gelmesı duruyo =D cok sacma :S
BU TELEFON BENİ DELİ EDECEK HER MESAJ 6-7 KEZ GELİO HATTA 2 GUN ONCEKİ MESAJLAR GENE GENE GENE VE GENE GELİOOOOOOOO
MAXİCEPDE SMS SORUNU YAŞAYANLAR BOLUMU VAR BU SORUNU YASAYAN 10LARCA AVEALI VAR BNDE YAŞIYORUM ÇILDIRMAK UZEREYMarkadaşlar bende de corby var yeni aldım hattım avea fakat sürekli bana gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor avea da çözemedi acaba telefondan olabilrmi varmı böyle sorun yaşayan ..?![]()
arkadaşım mozillayı nerden indirdiğini öğrenebilir miyim? video izleyemiyorum benArkadaşım adım kullanıyorum.Harika ötesi bir telefon tek eksik Wifi birde Hareket sensörü.Bunlarda olsaydı telefon süper ötesi olucaktı.Ben oyun yüklüyorum.Buldum.Şarkı 3gp video gibi şeylerde yüklüyorum.Hele birde internet paketi aldım.Mozilla-Opera yükledim.Mozilladan youtubeden video izliyebiliyorum.Eğer durumun müsaitse Corby pro al derim.Ama elbet Corby harika bir telefon...

aynen kulaklıkla muthişben bugun aldım corby arkadaslar kısaca şöle dıyebılırım cok güzel bir cihaz star dan tek farkı sensör ve pıksel eksıkıgı bence dusunen arkadaslara tawsıyem kesınlıkle werdıgınız paraya deger özellikle kulaklıkta ses dehşet gerçekten tşk.