samsung s3653 Corby kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

silver021

silver021

Üye
ben corby pro aldım..
3.2 megapixel klavyeli wirelesslı adobelu operalı anlıycağınız herşey var içerisinde (: yok yok..
ve fiyatı belki yüreğinize inebilir..
520 milyona aldım.. bi arkadaş normal corbyi 470e almış pişman olabilir belki :D

grkmsu

grkmsu

Üye
Bende aldım bu telefonu gayette memnunum fakat kutusundan USB kablosu ve CD Çıkmadı.USB kablosunu bulamıyorum,bulan varsa bana ulaşabilir mi ? Bir de telefona gelen mesajlar neden 2 kere geliyo onu anlamadım :D

:d::d: ayh evet her msjdan 2 tane gelıyo sanırım hattada ayrı gelıyo msj sayısı artınca 2 tane gelmesı duruyo =D cok sacma :S

LİMAN

Üye
arkadaslar bende b5310 u ılk cıktıgında aldım.fıyatı 590 lıra. java, 3g, wi-fi, klavye var.kamerası guzel. bence telefonların içeriğinin iyi olması kesınlıkle kullanıcının ıhtıyacın gore degısıyor. eger net kullanmayan bı amcaysan ne dıye wi-fi için bunu alacaksın. telefonun genel ozellıklerı dızaynı cok guzel. benım ıhtıyaclarımı karsılıyor. sımetrık hastalıgı olanlara tavsıye etmem cunku goruntu yamuk duruyor. genel olarak tavsıye edılebılecek bır telefon

moonsoldier

moonsoldier

Üye
arkadaslar bende b5310 u ılk cıktıgında aldım.fıyatı 590 lıra. java, 3g, wi-fi, klavye var.kamerası guzel. bence telefonların içeriğinin iyi olması kesınlıkle kullanıcının ıhtıyacın gore degısıyor. eger net kullanmayan bı amcaysan ne dıye wi-fi için bunu alacaksın. telefonun genel ozellıklerı dızaynı cok guzel. benım ıhtıyaclarımı karsılıyor. sımetrık hastalıgı olanlara tavsıye etmem cunku goruntu yamuk duruyor. genel olarak tavsıye edılebılecek bır telefon

Bende 1 hafta önce falan aldım telefonu genel olarak çok memnunum telefondan wi-fi özelliği çok iyi tam çekmese bile sayfadan sayfaya hızlı geçiyor diyebilirim. ,

Sana birşey soracaktım aslında :) Telefona tema, oyun falan yüklemek istiyorum araştırdım ama indirdiğim dosyalar desteklenmiyor oyun ve tema için, birde internet sitesindeki videoları açıyor mu açıyorsa ne yapmak gerekiyo bilgiledirirsen sevinirim, başka bilen bir arkadaş varsa paylaşımlarını bekliyorum teşekkürler....

selinkoc0099

Üye
Samsung Corby s3653 corbyi alalı 1 ay oLdu . Ama bir türLü oyun bulamıyorum ... YARDIM :S

yk296

Üye
LİMAN bişi sorcam nasıl yani görüntü yamuk duruyor resim falan çektiğinde mi ynai nasıl yamuk duruyor?

attila_oktar

attila_oktar

Üye
süper telefon..şu ana kadar aldığım telefonlardan en memnun kaldığım....

aysenur_97

aysenur_97

Üye
Bna corby karne hediyesi aldılarr.. zaten bu telefonu araştırıp duruyordumm !!!! telefonu düşürdüğünüzde bir daha kullamassınız diyorlar ama bu telefon için geçrli dğl bn bu telefonu 1 metredenn düşürdüm bişi olmadıı.... :D sakın denmeyin ekranın üzerine düşebilir :D 2.8 inç ekranı var aldığınızda 3 kapak veriyorlarr... oyun bulamıyanlar için bu sitenden bn buldum biraz araştırırsanız oyun bulabilirsiniz xD

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:vur

sulenurr

Üye
antalya kipa nın içinde gördüm ama internette de fiyatlar değişik

--------------- Ekleme --------------- o dediğin başka bi telefon corby deil onlar corbynın 1 alt modeli yanlız corbyde şöyle 1 sorun var bi gelen mesaj gün içinde 6-7 kez geri gelio çıldırmak uzereym çaresini bulamadm

--------------- Ekleme ---------------

o dediğin başka bi telefon corby deil onlar corbynın 1 alt modeli yanlız corbyde şöyle 1 sorun var bi gelen mesaj gün içinde 6-7 kez geri gelio çıldırmak uzereym çaresini bulamadm

:d::d: ayh evet her msjdan 2 tane gelıyo sanırım hattada ayrı gelıyo msj sayısı artınca 2 tane gelmesı duruyo =D cok sacma :S

BU TELEFON BENİ DELİ EDECEK HER MESAJ 6-7 KEZ GELİO HATTA 2 GUN ONCEKİ MESAJLAR GENE GENE GENE VE GENE GELİOOOOOOOO:vur:vur:vur:vur

:vur:vur:vur

arkadaşlar bende de corby var yeni aldım hattım avea fakat sürekli bana gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor avea da çözemedi acaba telefondan olabilrmi varmı böyle sorun yaşayan ..?
MAXİCEPDE SMS SORUNU YAŞAYANLAR BOLUMU VAR BU SORUNU YASAYAN 10LARCA AVEALI VAR BNDE YAŞIYORUM ÇILDIRMAK UZEREYM :off::vur:bann:

TüRKceLLPeRenn

Üye
böyLe bi fiyata tel. buLmak zor aLmak isteyenLer hmn aLsınn..!

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
hmmm demekki ben yanlis gordum corby sanmistim neyse saol bilgi icin

eko112

Üye
Arkadaşım adım kullanıyorum.Harika ötesi bir telefon tek eksik Wifi birde Hareket sensörü.Bunlarda olsaydı telefon süper ötesi olucaktı.Ben oyun yüklüyorum.Buldum.Şarkı 3gp video gibi şeylerde yüklüyorum.Hele birde internet paketi aldım.Mozilla-Opera yükledim.Mozilladan youtubeden video izliyebiliyorum.Eğer durumun müsaitse Corby pro al derim.Ama elbet Corby harika bir telefon...

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye
Arkadaşım adım kullanıyorum.Harika ötesi bir telefon tek eksik Wifi birde Hareket sensörü.Bunlarda olsaydı telefon süper ötesi olucaktı.Ben oyun yüklüyorum.Buldum.Şarkı 3gp video gibi şeylerde yüklüyorum.Hele birde internet paketi aldım.Mozilla-Opera yükledim.Mozilladan youtubeden video izliyebiliyorum.Eğer durumun müsaitse Corby pro al derim.Ama elbet Corby harika bir telefon...
arkadaşım mozillayı nerden indirdiğini öğrenebilir miyim? video izleyemiyorum ben:angry:

bu arada telefon çok şeker ama vodafone-avea kullanıcıları almamalı. hattan kaynaklanan bi sms sorunu var. baş belası bişey oluyo çünkü, tabi tercih sizin.

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
corby pro ya bugun baktim gercekten harika az kaldi yakinda kismetse kavusacam bilgi veren herkese sonsuz tesekkurler

silver021

silver021

Üye
forever corby PRO (H)

Corbylerin içinde en mükemmeli budur..

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

300ispartali

Üye
birader ben aldım telefon piyasasında nokiadan sonra en iyi tel samsung corby serisi tavsiye ederim akıllı kilit açma falan var müzik çalar var sahte arama var oyun uygulama falan yükleyebilion rahat sade ce sis dosyalarını yükleyemion ama tavsiye ederim ucuz ama parasına değer;)

aliveli456

aliveli456

Üye
ben bugun aldım corby arkadaslar kısaca şöle dıyebılırım cok güzel bir cihaz star dan tek farkı sensör ve pıksel eksıkıgı bence dusunen arkadaslara tawsıyem kesınlıkle werdıgınız paraya deger özellikle kulaklıkta ses dehşet gerçekten tşk.
aynen kulaklıkla muthiş

Üst Alt