samsung s3653 Corby kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

fotojuguzellik

fotojuguzellik

Üye
Samsung Corby kullanıyorum ben de ve cok memnunum :)
arkadaslar bahsetmişler bir kısım ama ben de özellikle kullandıklarımı bahsedeyim.
Şarjı 1 hafta gidebiliyor ki benim nişanlım askerde ve sürekli konusmamıza rağmen bu böyle :) bu konuda çok memnunum. ayrıca ses kalites çok iyi. her dosyayı şifreleme özelliği ile gizli olmasını düşündüğün ne varsa şifreleyebiliyorsun. telefon yeni çıktığı için bazı programları desteklemiyor. Zamanla bu konuda da firmanın destekleyeceğine inanıyorum. Uzun zamandır samsung kullanıcısıyım çünkü. Bir de corbyde şu özelliği çok seviyorum. Sahte arama yapıyor. İstediğiniz süreyi ayarlayıp istediğiniz ses kaydını da ayarladıktan sonra bir tuşla bunaldığınız toplantılardan, arkadaş ortamlarından kaçış için ideal. Fotoğraf makinası hakkında yzmam gerekirse farklı fonksiyonlara sahip. 2 mp olması sizi aldatmasın ayarlarını düzgün yapınca cok ta sorun yapmıyor. Farklı çekim modları var. gülmseme modu, tekli sürekli ve panaromik çekim özellkleri var. Çektiğin fotoğrafları internetteki bazı sitelere anında ekleyebiliyorsun. şık tasarımından zaten bahsetmeme gerek yoktur sanırım :) eğer samsung telefonlara benim gibi hayranlığın varsa güzel bir telefon. Eğer eksik olarak görülürseki bana göre değil 3Gsi yok. Sanırım bu da çok büyük bireksik değil. İnterneti bahsedilen kadar yavaş değil. rayo vs bunları yazmama gerek yok sanırım. kısaca ben memnunum :)

erosbosa

Üye
bende 1 ay önce aldım gayet memnunum sesi falan çok iyi dokunmatik algılayışı çok iyi gayet sağlam telefon ben hemen bozulur diye düşündüm ama yanılmışım kaç kere elimden düştü telefonda tık yok sapsağlam tavsiye ederim...

youtuba

Üye
bende pazar gunu 379 tl ye aldım.bazı kartlara peşin fiyatına taksıt yapıolar.mesela asya,world.electroworldden aldım ben b.köyden.ben gayet memnunum şu an.dokunmatık kullanmayı sewmeyen yada zorlnan için uygun diil ama ben çok mesaj yazan biri diilim o sebeple ben çok memnunum.renkleriwe görüntüsü,haifiliği we küçüklüğü çok ideal bence.ende oyun arıorum bikaç oyun yukledım java ama dokunmatık olarak oynanan oyun bulamadım henuz.onu bulursam yazarım.ama alsam mı die düşünen warsa bence kesınlıkle almalı.fiyatına göre çok guzel.bence tek eksiği wi fi oda fiyatı ile arayı kapatıo

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerini paylasan arkadaslara teker teker tesekkur ediyorum ama duydugum kadariyla ayni telefonun wi fi olani cikmis biraz bekleyip onu alsam diye dusunuyorum ee isin ucunda beles internet var :)

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
yurt disinda size 130 euroya bulabilirim ama garanti yok suan ark. aldik

youtuba

Üye
wi fi olanıda war zaten şu an ama fiyatoı daha fazla.ayrıca zaten telefon şebekelerinin internet kampanyaları var ben ayda 10 liraya yaptım yani istediğim yerde bağlanıorum.wi fi heryerde yok warsada şifreli.

sema:)

Üye
arkadaşlar merhaba ,ben daha önce 5800 kullanıyodum dün corby aldım tasarımı çok güzel fakat wi-fi yok.
youtuba acaba hangi operatörden 10 tl ye interneti bağladın?

youtuba

Üye
turkcell

sary_81

Üye
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim anlaşılan ucuz etin yahnisi bukadar olur bu fiyata ancak bukadar özellik neyse ilgilenip cevap yazdığın için tekrar teşekkür ederim haa unutmadan forumda samsung için oyunlar ve nasıl yüklenecekleri var bende samsung olmadığı için deneme şansım olmadı ama senin işine yarayabilir tabii telefon java destekliyorsa :oke:

JAVA desteği var tefenun ben bikaç oyunda yükledim Ebuddy msnde çalışıyor.Şarjıda benim beklediğimden iyi çıktı

hilary-im13

Üye
evet çook kolay kullanımı var (:
verdiiğiiniz paranın karşılığğını alıyosnz (:

aysenur_97

aysenur_97

Üye
bnmde samsung corby vr.. 360 fiyatı kartla alırsanız 375 oluyo ama bn kırklarelinde olduğum için başka..corbyden çk memnunum sizlerin yazdığı qbi bi sornlada karşılaşadımm...

ekremos

Üye
cok guzel telefon ama bi internet ayarini yapamadim delircem:D

mc_idolem

Üye
bende uzun süredir kullanıyorum cok güzel bi cihaz ama tema ve oyun sınırlı (sinir bozucu bi durum)

e.b.e.d.i

Üye
internetten kontor acayip gidiyor. bunun bi caresi yokmu?

veso

veso

Üye
ben 340 tl ye aldım o telefonu bence gayet güzel.Yanında 2 gb hafıza kartı 2 kapak yani her şeyi veriyorlar biz çok fazla telefoncu dolaştık herkes 360-400 arası fiyat verdi sonunda bir yerden 340 aldık suan şikayetim yok dokunmatiğide kullanışlı ama samsung star gibi her şeyi kalem olaral kullanamıyoruz mesaj yazarken kalvyeyei yan ceviremiyoruz kamera 2 megapixsel ama fululaştırıyr ama gene de güzel çekiyor sesi iyi çıkıyor.(bu bilgiler işine yararsa teşekkur edersen sevinirim)

300ispartali

Üye
ya bişi sorcama bende bu telefondan kullanıorum çok memnunum ama hangi tür video açtığını bilmiorum yani video formatını bilen birisi varsa yazabilirmi ? şimdidien teşekkür ederim...

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
ben 340 tl ye aldım o telefonu bence gayet güzel.Yanında 2 gb hafıza kartı 2 kapak yani her şeyi veriyorlar biz çok fazla telefoncu dolaştık herkes 360-400 arası fiyat verdi sonunda bir yerden 340 aldık suan şikayetim yok dokunmatiğide kullanışlı ama samsung star gibi her şeyi kalem olaral kullanamıyoruz mesaj yazarken kalvyeyei yan ceviremiyoruz kamera 2 megapixsel ama fululaştırıyr ama gene de güzel çekiyor sesi iyi çıkıyor.(bu bilgiler işine yararsa teşekkur edersen sevinirim)
paylastigin bilgiler icin :oke: tesekkur ederim arkdasim

veso

veso

Üye
arkadaşlar bir arkadaş corby iin 57 veya 58 tane oyun koymuş ben yükledim java uyumlu oyun arassanız o arkadaşın mesajına bir bakın ben indirdim kullandım hepsi de çalışıyor

byrea

Üye
bende birşey sormak ıstıorum bu corbyeeee tema YUKleyemıormuyuz?

Ange..

Üye
bende corby kullanıyorum çok araştırarak aldım ve çok memnunum. fakat internet kullanımı konusundan biraz çekingenim ne kadar kontör gidiyor kullananlar paylaşabilirler mi acaba?
şimdiden teşekkürler..

Üst Alt