samsung s3653 Corby kullanan arkadaslar biraz bilgi verebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ercie352

Üye
bende 2 hafta once aldım daha hiç bi sevmediğim yönü cıkmadı dier samsung starın oyunlarını genel olarak çalıştırıyor. wifi yı iyi çalışıyor, hızlı. tavsiye edebilirim. 350 ye aldım.

Yusufcan41

Üye
Beni bugün vodafonde`dan aradılar 18 ay tahahhüt karşılığı bu telefondan yollayabileceklerini söylediler.
varmı benim durumumdan olan?

mesajların çoğunu okudum güzelde parçaya benziyor,sanırım onay vericem :)

erl_knbk

erl_knbk

Üye
selamlar
bende corby kullanıyorum fakat wifi olandan telefon bu fiyata göre alınacak en iyi telefon hatta dahada ileri gidip bu telefonun kendi kategorisinde en iyi olduğunu çünki bu fiyata böyle bi telefon bulamıyacağını söyleyebilirim (Kendi görüşlerim tabikide...)Wifi çok iyi kapsama alanı baya geniş
mp3 çalar radyo özelliği gayet kullanışlı touchwizz di galiba arayüzü çok iyi dokunmatiği çok hassas yani güzel kamera benim pek işimi görmez ama çok net yakalıyor film atıp izleyebiliyorsun (çevirici kullanman lazım )pili çok iyi gidiyor çok kurcalamazsan bayağı gidiyormuş benim deneme fırsatım olmadı kurcaladığın zamanda (wifi-uygulamalar-e-buddy felan 2-3 gün gidiyor)
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazmamı istersen söyle :D

kane12

Üye
BeNce star al çünkü star alanların hepsi çok mutlu ama corby alanların hepsi memnun deil

birolerti

Üye
vodafonu ineririm ayda 8 tl ye sınırsız internet ben kolanoyorum ve mem nunum sizede tavsiye ederim eyer internet sınırsız derseniz tabi

iborahman

Üye
corby için oyun bulamıyorum yardım edermisiniz?

beykozlu57

beykozlu57

Üye
aklın varsa alma :)

veysocann

Üye
samsung corby gt-s36563 e sensör prodramı atabilirmiyiz böyle bi imkan varmı ha bide abi bu telefona göre oyun yok galiba yada ben bulamadım doğrusu beni sıktı satmak istiyorum ne program alıyo nede oyun güzel oyun açamıyo ötekilerde bi işe yaramaz yardım lütfen teşekkürler

cerka

Üye
ben 240 aldım 2. el deyil

kankka

Üye
bende samsung corby aldım oyun bulamadım memnundum ama yinede satap samsung corby pro aldım gayet memnunum

ceNqo31

Üye
Hangi video formatını açıyo.

kınqmuco

Üye
arkadasım ben yakLasık 9 aydır kuLLanıyorum gayet memnumum kamera kalitesi üst düzey ancak tek sorun yaşıyorum usb kablosu bulamadım o yüzden aktarım için sadece hafıza kartını kullanabiliyorum . . .

frknakky

frknakky

Üye
benim eski telefonum gayet kolay oyunları menüsü duvarı herşeyi çok iyi kamera kötü (2 mp) bide corby nin yerimlerinden twitter ve facebook çok kötü girilmiyo hiç ama çok ufak ayrıntılar bunlar genelde harika...:bigstar:

BAKİ-

Üye
bnce biraz daha sabretsen ii olur

BAKİ-

Üye
corby de internetten nasıl video izleyebilirim yardımcı olurmusunuz

BAKİ-

Üye
nette video çalmıyor benim kide yardımcı olabilir misin

muhammed orhan

Üye
Ya corby s3653ün teması war mı?
warsa bi linkini verirseniz svnrm.
şmdidn teskkûrlr

muhammed orhan

Üye
Netten wideo izlyeblmek için ilk önce ayarlardan uygulama ayarlarına grip media oynatıcıya gir ve orda VOD ayarlarından uygun internet profilini seç.
hepsi bu kadar =)

Pro3viL

Üye
Kullanımı Kolay Bir Telefon Ama Sana Şunu Söyleyim Bak Millet Yok 380 Yok 400 Lira Falan Diyor Ama Sende Öyle Bir Fiyata Bulursan Asla Alma Çünkü Kazık Yemiş Olursun. Samsun S3653 Corby'nin 1. Versiyonudur İllaki Corby Alıcam Diyorsan Ben 375 TL'ye Samsung S3853 Yani Corby 2 Aldım.

Kendi Tercihin Ama 320 Liraya Corby Alacağına 50 TL Daha Koy Corby 2 Al Derim Ben.

Üst Alt